Lillfjällsvägen 13F

Åre Sadeln, Åre kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
-1, hiss finns ej
Byggår
2017
Förening
BRF Sadelbyn 2
Om föreningen
Avgift
3 749 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
70 987 kr/m²

Med direkt närhet till Fröåsvängen och vidare ned till Sadelexpress, och Åres hela skidsystem, ligger denna 3:a med uteplats i söder. Härifrån har man utsikt över fjäll och glimtar Åresjön. Du välkomnas av en rymlig entré med plats för avhängning till vänster samt torkskåp och garderob till höger. Hallen har klinker med golvvärme. Från hallen till höger finns 2 sovrum, ett med dubbelsäng och det andra sovrummet med två våningssängar och 3 garderober, totalt 6 bäddar. Från hall till vänster finner man vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Matplatsen rymmer 6-8 personer. Mitt i vardagsrummet finns eldstad placerad som man njuter av både från soffan och från matplatsen. Rakt fram från hall finns helkaklat badrum med dusch, wc, kommod, tvättmaskin och bastu. Till bostaden hör skidförråd med separat ägardel samt parkering med eluttag. Bostaden har genomgående golvvärme.

Lägenheten ligger på uthyrningsavtal med Skistar, undantagna veckor för ägare säsongen 22/23 är: v.51, 52, 1, 6, 9 och 12. Under sommaren nyttjas lägenheten fritt av ägaren. Lägenheten säljes möblerad om så önskas, exklusive vit skänk, litet bord intill fåtölj samt några personliga tillhörigheter/accessoarer.

OM FÖRENINGEN
Brf Sadelbyn 2 stod klar för inflyttning under 2018. Byggnaderna är konstruerade efter så kallad hotellstandard, såväl beträffande konstruktion som säkerhet med brand och utrymning. Sadelbyn ligger med ett fantastiskt läge i Åre Sadeln med ski in/ski out (50m) till Åres hela skidsystem. Från Fröåsvängen, som passerar huskropparna glider du direkt ned till Sadelexpress som tar dig vidare in till Åre. För dem som vill åka i Björnen nås här även Hermelinliften. Promenadavstånd till längdspåren samt Björnens centrum med service såsom restauranger, butiker och cykel-/skiduthyrning. Även sommartid är Björnen nu levande med bla öppna butik/restauranger samt nybyggda crosscountryleder för cykling vilka passar för hela familjen. Sommaren 2021 öppnade även en populär höghöjdsbana i Björnen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Åre

Kontakta mäklaren

Lisa Lagerwall

Bjurfors Åre
Mäklare Lisa Lagerwall, Bjurfors Åre
076-7726252