Nyproduktion

Brf Strandvägskajen

Askersund, Askersunds kommun Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
BRF Strandvägskajen
Om föreningen
Avgift
3 996 kr/mån
Pris/m²
29 286 kr/m²
Nyproduktion

Nu presenteras ett spännande projekt med vattnet som närmaste granne!
Brf Strandvägskajen kommer att innehålla nyproducerade lägenheter med väl tilltagna balkonger, genomtänkta materialval och generösa ljusinsläpp.

Projektet består av 32 lägenheter med rymliga balkonger och öppna ljusa planlösningar med fantastisk utblick över sjön och strandpromenaden Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från studios om 1 RoK på 46 kvm till 5 RoK om 106 kvm. Samtliga lägenheter har en rymlig balkong som nås från bostadens umgängesytor, här är det morgon/förmiddagssol.

Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med den marina omgivningen.

Strandparken ligger perfekt placerat, här avnjuter du kombinationen av vattnets lugn samtidigt som du har nära till allt som charmiga trästaden Askersund har att erbjuda, med caféer, butiker, restauranger.

Det fina hamnkvarteret når du enkelt via strandpromenaden, här pulserar det sommartid.

Längs strandpromenaden finns grönområden, lekpark och här når du stadens ö Borgmästareholmen via gångbro. Ett fantastiskt läge i gemytliga Askersund!

Planerad inflytt våren/sommaren 2023.

Mer info finns på projekthemsidan: https://brfstrandvagskajen.se/

Besök gärna InnoBo eller Bjurfors monter under Bomässan!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Örebro