Byvägen 26B

Bohus, Ale kommun Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
Riksbyggen BRF Solbacken
Om föreningen
Avgift
4 394 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år
Pris/m²
27 405 kr/m²

Nyrenoverad och rymlig 3:a - låg avgift som inkluderar det mesta - nära både Göteborg och Kungälv!
Denna mycket fräscha lägenhet är verkligen något alldeles extra. Med ett modernt kök från 2017 och två ljusa sovrum, bjuder den in till ett trivsamt boende. Ett nyrenoverat badrum från 2021 och en rymlig klädkammare kompletterar bilden av bekvämlighet. Här finner du även en underbar, inglasad balkong i söderläge från 2023, vilket ger möjlighet till flera härliga stunder med båda solsken och regn.

Belägen på andra våningen och utan direkt insyn, erbjuder lägenheten den privata sfär du önskar. En porttelefon och trevliga grannar ger en extra känsla av trygghet och gemenskap.

Ett källarförråd finns som tillhör lägenheten, och i källaren finns flera tvättstugor med två maskiner i varje samt möjlighet till mattvätt och mangel. Föreningen erbjuder också cykel förråd, barnvagnsförråd och en samlingslokal som kompletterar din bekvämlighet.

Denna bostad ger dig direkt närhet till naturen, badsjöar, förskolor, skolor, service, matbutik och dessutom enastående kommunikationer till Göteborg. Föreningen, Brf Solbacken, är aktiv och väl ansedd med en stabil ekonomi och förvaltas av pålitliga Riksbyggen.

Bohus är en fridfull och charmig plats med utmärkt serviceutbud och matbutiker, perfekt för pendlare till Göteborg. Området är även nära anslutet till Bohus fästning och Kungälv. Du når Surte badsjö på bara 5 minuters bilresa. I Bohus Center finner du apotek, mataffär, frisör, restauranger och vårdcentral med mera. Förskolor och skolor finns också inom området. Pendeltåget från Bohus station till Göteborg Central tar endast ca 15 minuter.

Välkommen att boka in dig för visning! - Möjligt för snabbt tillträde - men inget måste!
Kontakta Charlotte Arnet för närmare information och intresse 0761 751212

Digital broschyr:
https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1330603

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Kontakta mäklaren

Charlotte Arnet

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
Mäklare Charlotte Arnet, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale
0761-751212