Tvillingarnas gata 309

Brandbergen, Haninge kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Byggår
1972
Förening
HSB BRF Tellus i Haninge
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
5 917 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
21 369 kr/m²

Gavelläge
Isolerad och inglasad balkong
Kök renoverat 2020
Golv omlagt 2020

Övriga förbättringar och renoveringar gjorda: Diskmaskin, kyl/frys, spis, tvättmaskin, diskmaskin samt en bänkskiva av granit i kök.

Välkomna till denna otroliga trerummare på tvillingarnas gata 309.
Här har vi en renoverade trerummare där det bara är att flytta in utan någon form av renovering tack vare lägenhetens höga standard.Vid instigning kommer man in till den ljusa och öppna hallen av ljusa toner som ger en välkomnande känsla.Härifrån når man till lägenhetens båda sovrum som har en god yta och plats för det mesta. Vidare möter man det magiska vardagsrummet som lätt kan inredas till ett ytterligare sovrum om så önskas genom att sätta upp en vägg.Här kan familjen samlas tack vare vardagsrummet yta och vill man inte skapa ett ytterligare rum kan en fin yta för en matsalsdel skapas.Vardagsrummet som har ett magiskt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet ger en skön känsla av rymd .Från vardagsrum söker man sig till den otroliga inglasade balkongen med ett grymt solläge som nyttjas året om av säljarna.
Vidare finner vi det renoverade köket och även det med ett magiskt ljusinsläpp tack vare fönster som vetter mot en liten lummig grönska. Från kök söker man sig in i hall där man hittar badrummet av hög standard.
Riktigt bra

Här har ni chansen till att förvärva ett utav områdets finaste lägenheter, Här är det bara att flytta in utan att behöva utföra några renoveringar. Lägenheten är en del av BRF TELLUS som är en otroligt välskött förening med en god ekonomi där allting ingår i avgiften.

Varmt välkomna

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Baran Kayhan

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Baran Kayhan, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
0708232191

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.