Vagnmakarebyn 4D

Bunkeflostrand, Malmö Se på karta

1 895 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2005
Avgift
5 431 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
22 970 kr/m²
Antal besök
4 157
Dagar på Hemnet
12

På ett av områdets bästa lägen finns nu denna gavellägenhet med både balkong i väster och uteplats i öster. En väldisponerad bostad med rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och med access till balkong. Balkongen är belägen i väster och har fri utsikt över grönytor, här finns plats att möblera med matbord och sittgrupp. Från köket nås uteplatsen med morgonsol, även den väl tilltagen och gott om plats för sittgrupp. Utöver fantastiska utemiljöer har lägenheten ett trivsamt kök, två bra sovrum, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

Brf Vagnshjulet 26 är en stabil och välskött föreningen där klimatet stått i fokus för föreningen, där ett led i detta har varit att installera solceller, som förser alla gemensamma delar med el. Nyligen har även gården rustats upp och nya utemöbler köpts in. Vid ett flertal tillfällen har föreningen sänkt sina månadsavgifter. Det råder en god grannsämja och gemenskap bland boende.

Ett perfekt boende för den mindre familjen eller för paret. Ett utmärkt läge med fina grönområden, förskolor/skola i absoluta närhet och goda kommunikationsmöjligheter till Hyllie för den som pendlar. Livs, pizzeria och frisör i fastighet intill och Ica-butik på gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Limhamn