Klostergatan 12

Centralt, Kungälvs kommun Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Storken i Kungälv
Om föreningen
Avgift
5 065 kr/mån
Driftkostnad
8 400 kr/år
Pris/m²
33 077 kr/m²

Med ett fantastiskt läge endast ett stenkast ifrån Kungälvs nya, expansiva stadskärna erbjuder vi nu ett fräscht renoverat hem med väl valda, fina materialval och neutrala färgval. Hög standard med badrum i klinker och kakel samt ett stilrent kök i klassiskt vitt. Rymligt sovrum med flertalet garderober. Ni erbjuds även en balkong i perfekt söderläge med soltimmar under hela dagen. Här njuter ni av läget med fri utsikt och ingen insyn.

Den perfekta bostaden för dig som tycker om att bo i centrum, samtidigt som närheten till naturen finns runt husknuten. Här drar ni alla fördelar av resecentrum och ett riktigt bra pendlingsläge, under rusningstid går flertalet olika bussar med bara några minuters mellanrum. Den nya stadsdelen vid Kongahälla knyter ihop den nya och den äldre delen till något fantastiskt bra.

Föreningen kännetecknas utav en god ekonomi och gemenskap. Här erbjuds ni fina välskötta innergårdar med flertalet lekplatser, grill, utemöbler samt omtyckta och välanvända biutrymmen. Känn tryggheten i att kunna luta er tillbaka på en stabil HSB förening som sköter både den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Ett helt bekymmersfritt boende i Kungälvs mest expansiva område!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Tove Pernhult

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Tove Pernhult, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0763-183800

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.