Rådhusgatan 76B

Centralt, Östersunds kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1942
Förening
HSB BRF Iden i Östersund
Om föreningen
Avgift
4 464 kr/mån
Driftkostnad
2 760 kr/år
Pris/m²
26 014 kr/m²
Antal besök
2 370
Dagar på Hemnet
13

Välkomna till en lägenhet av allra högsta klass. Belägen med ett centralt och lugnt läge med närhet till universitet, restauranger, gym, affärer samt goda kommunikationer. Den generösa takhöjden tillsammans med den öppna planlösningen skapar här en härlig rymd som tillsammans med hörnläget skapar en härligt ljus och välkomnande känsla. Badrummet som renoverades 2017, bjuder på härlig hotellkänsla med sina exklusiva och påkostade materialval med marmor, golvvärme, takdusch och vikbara duschväggar, dimbar LED-belysning både i tak och spegel och inbyggda bluetooth-högtalare för att njuta av favoritlåten i duschen. Ett riktigt drömbadrum helt enkelt!

Här är även köket renoverat med moderna färgval i svart vitt och grått, smarta lösningar och goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Även bänkytorna med infälld diskho och högtryckslaminat är väl tilltagna för matlagning och vitvarorna har alla tänkbara funktioner som önskas. Lägenheten har genomgående parkettgolv, både välhållna klassiska och snygga moderna, målade väggar i sobra kulörer och från balkongen med perfekt solläge erbjuds en härlig utsikt.

BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd och i föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal. Efter endast en kort promenad från bostaden är ni nere vid Storsjön för härliga promenader, löprundor eller bara för att sitta ner, andas och höra vågorna skvalpa.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Fredrik Berglund

Bjurfors Östersund
Mäklare Fredrik Berglund, Bjurfors Östersund
0725299300

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.