Ellegatan 3

Centrum, Uppsala kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
91 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2012
Förening
BRF Brandbilen
Om föreningen
Avgift
3 776 kr/mån
Driftkostnad
6 768 kr/år
Pris/m²
43 901 kr/m²

Välkommen till Ellegatan 3! Här finns nu tillfället att förvärva denna stora och rymliga 3:a(möjlig 4:a, se alternativ planlösning) med låg avgift i ett av Uppsalas trivsammaste områden mitt i city! Med en rejäl och lättmöblerad uteplats som vetter mot innergården så har man här en perfekt plats för att börja dagen med sitt morgonkaffe på. Med sitt utomordentliga läge och den stora sociala sällskapsytan så är uteplatsen lika bra att avsluta arbetsveckan på genom att till exempel ha en stor tillställning i goda vänners lag. Här får nämligen alla plats.

En mycket trevlig lägenhet med tre rum och kök fördelade på 91 kvm som känns mycket väl utnyttjade. Bostaden erbjuder en härlig rymd med sina öppna ytor, rymligt exklusivt fullutrustat kök och fin kontakt med vardagsrummet - här ges gott om utrymme för trevligt och stort umgänge. De två väldisponerade sovrummen har fin vy mot bostadens uteplats. Vidare finner vi ett stilrent badrum samt god förvaring i form av rymlig klädkammare och garderober. Klädkammaren kan med enkla medel även ställas om till ett litet hemmakontor för den som t.e.x. arbetar hemifrån. Bostaden kan även med enkla medel omvandlas till en fyra.

Parkeringsgarage i huset med separat kö. I dagsläget finns det en ledig plats.

Här har vi ett av Uppsala bästa lägen då man i Brf Brandsoldaten bor mycket centralt med en underbar innergård. Med en direkt närhet till Uppsala centrum samt gångavstånd till resecentrum har ni alla förutsättningar till att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende i centrum innebär, mycket centralt läge samtidigt som du här bor lugnt och trivsamt - På ett par minuter är du inne på gågatan och vackra Fyrisån ligger strax ifrån kvarteret. Ett utmärkt pendlarläge, både med buss och bil, där Råbyleden ligger strax intill, som tar dig rakt ut på E4:an. Runt Fyrisån finns vackra promenadstråk och det finns en mängd mindre och mysiga caféer, butiker och verksamheter, som ger en trevlig småskalighet på Svartbäcksgatan. Samtidigt får du tillgång till hela citys utbud av nöjen, service och shopping. Eller varför inte unna sig en paus i vackra Linnéträdgården?

Varmt välkommen hem!

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om något i denna försäljning. Bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mert Hedman

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mert Hedman, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703550348

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas