Kommande

Dalhemsvägen 23b

Dalhem, Helsingborgs kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1972
Avgift
6 431 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
13 688 kr/m²
Kommande

Snart ges det möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade trea på bottenplan, Välkomna till Dalhemsvägen 23B!

Ni välkomnas av en ljus och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Hallen är inredd med klinker golv vilket är perfekt för er som har småbarn och kommer in med blöta skor. Direkt till höger om hallen finner ni det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, vilket inom kort kommer att genomgå stambyte. I direkt anslutning till hallen ligger det stora och ljusa vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats för såväl en soffgrupp samt matbord om så önskas. Fint och stilrent kök med luckor i mörkare trä, vitt kakel ovan bänkskivan i laminat som snyggt bryter av, där matlagningen underlättas tack vare dess arbetsytor.

Två väldisponerade sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostadens stora klädkammare är smart placerad mellan de båda sovrummen där det finns möjlighet att öppna upp för ingång ifrån något av sovrummen om så önskas. Den inglasade uteplatsen är smart belägen mot föreningens innergård, samt fullt möblerbar. I direkt anslutning till den inglasade uteplatsen finns även en stenlagd uteplats för er som gillar att grilla på sommaren.

Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

Välkomna till Dalhemsvägen 23B!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas