Mäklare Arber Hasani

Arber Hasani

Om mig

- Årets Rookie Mäklarhuset Sverige 2021 - Årets Intagsmäklare Mäklarhuset Sverige 2021 Mina främsta egenskaper är att jag framför allt är en god lyssnare, sätter mig in i er situation för att förstå just era behov vilket leder till ett bra samarbete utan att missförstånd inträffar. Det är väldigt viktigt för mig att båda parter är nöjda efter avslutad affär. Med det sagt är jag alltid påläst om marknaden, ert område och er bostad för att alltid ha svar på tal under visningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petréns Allé 62, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Petréns Allé 62

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
105,5 m²
4 rum
7 119 kr/mån
21 754 kr/m²

Snart presenteras denna fina bostadsrättsradhus i omtyckta Ramlösa, Välkomna till Petréns Allé 62! Uppdelat på två plan om totalt 105,5 kvm välkomnar detta bostadsrättsradhus er med en rymlig hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen på vänster sidan finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Ett fint kök från IKEA finner ni till höger om hallen som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark med plats till matbord. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på ett härligt ljusinsläpp samt goda sociala sällskapsytor med plats till möblemang och större matbord. Härifrån har når ni det inglasade uterummet som är fullt möblerbart med fin vy över den insynsskyddade och grönskande trädgården. På ovanplan finner ni tre väldisponerade sovrum med säng och förvaring, en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter samt ett nyare badrum utrustad med badkar. I Ramlösa bor ni i ett grönt och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, Ramlösa tågstation och en på kort tid tar ni er ut på motorvägen som tar er mot såväl Malmö och Göteborg. Man bor med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållsplats. Ett stenkast bort finner vi den fantastiska Ramlösa Brunnspark med sina historiska inslag. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Dalhemsvägen 21a, Dalhem, Helsingborgs kommun

Dalhemsvägen 21a

Lägenhet
Dalhem, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
595 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/2
3 656 kr/mån
14 875 kr/m²

Snart har ni chansen att förvärva denna fina etta om 40 kvm som är belägen på andra plan i omtyckta Dalhem! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med ett fint genomgående ekgolv som får ett härligt ljusinsläpp. En större renovering utfördes under 2020 med nytt kök, vitvaror, golv och spackling/målning. Lägenheten är fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig samt förvaring i form av garderober. Till höger om hallen finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch som precis blivit stambytt. Modernt inrett kök som ligger i anslutning till vardagsrummet, compact living när det är som bäst. Här erbjuds generösa ytor till säng, möjlighet att sätta in garderob och plats till ett matbord. En perfekt första gångs lägenhet eller övernattningsbostad. Här är det bara att flytta in! Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån. Välkomna till Dalhemsvägen 21a!

Vildvinsgatan 5, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Vildvinsgatan 5

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 995 000 kr
148 + 100 m²
8 rum
1 340 m² tomt

Nu får vi äntligen presentera denna unika villa där det moderna blandas med charmig retro-stil, Välkomna till Vildvinsgatan 5 i Ödåkra! Fördelat på 1½ plan med källare bjuder detta hus på en stor och välplanerad planlösning om 148+100 kvm. Ni välkomnas av en ljus hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Det praktiska köket finner ni direkt i anslutning till hallen. Förbi hallen möts ni av matsalen som vidare leder er in i det stora allrummet. Här bjuds det på en öppen och ljus yta med fantastiska sällskapsytor. En värmande kamin väntas i allrummet som blir den perfekta mysfaktorn för de kallare tiderna. I husets andra ende finner ni fyra väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Ovanplan är fördelad på ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch. Här har ni även möjlighet att inreda en kallvind där ni kan bilda extra boyta i huset. Källaren fördelas på tvättstuga, badrum. gillestuga och goda förvaringsytor samt tillgång till garaget. Utvändigt väntas en lättskött tomt med dubbla uteplatser som är fullt möblerbara där ni kan följa solens alla timmar. Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Frontgatan 4, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Frontgatan 4

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 395 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 1/4
7 209 kr/mån
13 881 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade fyra på första våningen i Fredriksdal, Välkomna till Frontgatan 4! In genom dörren möts ni av stor och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. I hallen hittar ni även gästtoaletten. Vidare in når ni det moderna köket från IKEA som erbjuder goda arbetsytor med plats till matbord samt komplett maskinpark. I anslutning till köket finner ni ett utav de tre sovrummen som finns i lägenheten och detta med utgång till den inglasade balkongen. Vardagsrummet är inreder ni enkelt med stor soffgrupp och här bjuds det på stora sällskapsytor. I andra änden av lägenheten finner ni två väldisponerade sovrum samt det helkaklade badrummet utrustad med dusch. På Fredriksdal bor du som önskar att ha stadens puls på behagligt avstånd men ändå med bra kommunikationer (buss/cykel/gång) för att ta sig till stadskärnan snabbt. I närområdet har vi Fredriksdals teatern och friluftsmuseum, Fredriksdals Koloniområde, Filbornabadet och gym, Filborna-och Sally Bauer skolorna, Brytstugans- och Tornets Koloniområden. På gångavstånd har du ICA Maxi, City Gross, apotek, systembolag m.m.

 • Balkong
 • Hiss
Tarstad 2520, Tarstad, Svalövs kommun

Tarstad 2520

Gård/Skog
Tarstad, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
64 m²
3 rum
1,4 ha tomt

Nu presenteras denna avstyckade gård belägen på den skånska åkerlandskapet, Välkommen till Tarstad 2520! Väl in i huset välkomnas ni av en öppen och ljus planlösning med generösa sällskapsytor. På sina 120 kvm erbjuder detta fina hus er ett fint och praktiskt kök med komplett maskinpark samt plats till matbord i matsalsdelen, två väldisponerade sovrum i varsin enda av huset, ett tidlöst kaklat badrum utrustad med både dusch och badkar samt ett stort och rymlig vardagsrum med plats till soffgrupp. Ett perfekt hus för dig som värdesätter äldre detaljer och en lugnare vardag i hemmet. På utsidan står huset på en stor tomt om 13 840 kvm med allt från hästhagar, hönshus och ett mindre lösdriftsstall för hästar. Här finns även plats till flertal bilar och utrymmen för mer byggnation. Här befinner ni er ca 10 minuters bilfärd till Svalöv centrum där ni finner både förskola, grundskola och högstadieskola samt den vardagliga service som man behöver i sin vardag med livsmedelsbutiker, vårdcentral och Pågatågsstation. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Hyllstoftavägen 26, Hyllstofta, Klippans kommun

Hyllstoftavägen 26

Villa
Hyllstofta, Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 795 000 kr
262 + 161 m²
8 rum
4 437 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna 1-½ plans villa med källare om 262+161 kvm i Klippan, Välkomna till Hyllstoftavägen 26! Omringad av grönskande natur saluförs snart denna villa belägen på en tomt på hela 4437 kvm med både häststall och lagerbyggnader. För er som värdesätter stora ytor och många rum är detta ett perfekt hus för er. Entréplan fördelar sig på två väldisponerade sovrum, två vardagsrum, kök med värmande kamin, inglasad veranda, bar samt ett större allrum med även här en värmande kamin för kallare årstider. En trappa upp når ni ovanplan som bjuder på ytterligare två sovrum, allrum och stora ytor för nya byggnationer. Villan är registrerad med byggår 1929, men byggdes egentligen någon gång mellan 1882-1888 enligt uppgifter från föreningen Hyllstofta ryggåsstuga. Huset har varit affär i över 100 år och var verksamt mellan 1888 - 1989 då affären upphörde och blev istället bostadshus. Missa inte chansen och anmäl ert intresse redan idag! Här bor man i ett lugnt område. Det finns trevliga grönområden och fina promenadstiger. En kort bilfärd bort till Klippan finner ni förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, busshållsplatser och tågstation som underlättar er vardag.

Penngatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Penngatan 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
151 + 28 m²
5 rum
830 m² tomt

Arkitektritat hus med stor potential i omtyckta Billesholm, Välkomna till Penngatan 4! Nu finns det möjlighet att förvärva denna vinkelformade villa om 151 kvadratmeter belägen på återvändsgata i ett lugnt villakvarter. På utsida parkerar ni smidigt flera bilar på den stenlagda uppfarten som sedan tar er vidare mot entrén där ni välkomnas av en rymlig hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt garderober. Direkt i anslutning till hallen finner ni två väldisponerade sovrum, en gästtoalett samt ett helkaklat badrum utrustad med både dusch och badkar. Vidare in når ni en stor och öppen planlösning mellan allrum och vardagsrum med murad öppen spis med energikassett samt kök som bjuder på fantastiska sällskapsytor och ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Bjud hem familj och vänner och njut av dess ytor. I husets andra sida hittar ni det praktiskt köket med komplett maskinpark och goda arbetsytor med plats till stort matbord samt det tredje sovrummet . I anslutning till köket har ni tvättstugan/groventrén utrustad med diskbänk, tvättmaskin, torktumlare samt förvaring. Spolutrymme med dusch och torkställning, inbyggd strykbräda samt bänkskiva med sittplats. Där har ni även tillgång till ett förråd med goda förvaringsmöjligheter samt genomgång till uteplats. På utsidan har ni en lättskött samt insynsskyddad trädgård med uteplats i syd- och västläge, delvis under tak med öppen spis. I Billesholm finns förskolor, grundskola 1-9, ålderdomshem, ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Tågstationen i Billesholm gör det enkelt att resa med Pågatågen både norrut och söderut mot Lund, Malmö och Köpenhamn. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Fyrhögagatan 77, Bårslöv, Helsingborgs kommun

Fyrhögagatan 77

Lägenhet
Bårslöv, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
77 m²
3 rum
6 602 kr/mån
14 221 kr/m²

Nu ges det möjlighet att förvärva detta trevliga bostadsrättsradhus i omtyckta Bårslöv, Välkomna till Fyrhögagatan 77! In välkomnas ni av en rymlig hall med plats till att hänga av sig. Till vänster finner ni det praktiska köket som erbjuder goda arbetsytor med komplett maskinpark samt plats till matbord. Härifrån har ni tillgång till tvättstugan. Badrummet ligger placerat mellan kök och vardagsrum som är utrustad med badkar. Det erbjuds två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring samt ett stort vardagsrum med stora sociala sällskapsytor som går att inreda med soffgrupp. Från vardagsrummet når ni den lättskötta trädgården med bra insynsskydd samt fullt möblerbart uterum. Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.

 • Plus
 • Uteplats
Södra Brunnsvägen 77, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Södra Brunnsvägen 77

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
5 995 000 kr
151 m²
6 rum
594 m² tomt

Nu presenterar vi detta fina 1½-planshus med pool i välkända Ramlösa, Välkomna till Södra Brunnsvägen 77! Fördelad på två plan om 151 kvm erbjuder detta fina hus en välplanerad planlösning med härligt ljusinsläpp och stora sociala sällskapsytor. Ett tidigare kedjehus som slagits ihop till denna fina villa 2001. Här välkomnas ni vid ingången av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med full takhöjd upp till nock. Ett fint parkettgolv sträcker sig över vardagsrum och det nya köket från IKEA med komplett maskinpark, ett kök som verkligen tar fram matglädjen. På entréplan finner ni dessutom två helkaklade badrum, två väldisponerade sovrum och en stor tvättstuga inrett med klinkergolv samt utgång till baksidan. En trappa upp finner ni ett allrum, ytterligare två sovrum där ni har tillgång till en underbar takterrass belägen i soligt västerläge. Utvändigt har vi en storträdgård med fin gräsmatta och en utemiljön lockar med en njutbar pool, jacuzzi, rymligt trädäck och stilrena stensättningar - allt i bästa solläge. I Ramlösa bor ni i ett grönt och tryggt område med cykelavstånd till Helsingborgs Centrum, Ramlösa tågstation och en på kort tid tar ni er ut på motorvägen som tar er mot såväl Malmö och Göteborg. Man bor med närhet till skolor, förskolor, vårdcentral, mataffär och busshållsplats. Ett stenkast bort finner vi den fantastiska Ramlösa Brunnspark med sina historiska inslag. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse för visning!

 • Uteplats
Korngatan 49, Bjuv, Bjuvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Korngatan 49

Radhus
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
895 000 kr
102,5 m²
4 rum
8 019 kr/mån
8 732 kr/m²

Är ni på jakt efter ett bostadsrättsradhus med generösa ytor och välplanerad planlösning? Välkomna till Korngatan 49 i Bjuv! Nu saluförs detta bostadsrättsradhus om 102.5 kvm i familjevänliga Bjuv. Radhuset är fördelat på två plan där ni finner välkomnas av en ljus och rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen samt ett fint och praktiskt kök direkt i anslutning till hallen med komplett maskinpark. Vidare in hittar ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch och ett stort vardagsrum som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. Här kan man få till ett fjärde sovrum för de som har behov för det. Från vardagsrummet har ni tillgång till uterummet som är fullmöblerbart. På ovanvåningen finner ni tre väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring samt bostadens andra badrum utrustat med badkar. Här bor man i ett barnvänligt och lugnt område med promenadavstånd till allt vad Bjuv har att erbjuda. Livsmedelsbutiker, skolor, systembolaget, apotek, vårdcentral, pizzeria, kollektivtrafiken som bussförbindelser och tåg. På cirka 15 minuters bilfärd når ni stora köpcentrumet Väla med cirka 200 butiker.

 • Uteplats
Aspgatan 20, null, Bjuvs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Aspgatan 20

Villa
Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 895 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
812 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fina villa på lugn gata i fina Ekeby, Välkomna till Aspgatan 20! På insynsskyddad tomt står detta fina hus om 90 kvm fördelat på 1½ plan med välplanerad och rymlig planlösning. In välkomnas ni av en ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Till höger om hallen finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch. I anslutning till hallen hittar ni det moderna köket från IKEA som erbjuder goda arbetsytor med komplett maskinpark. Här finns det även plats till ett mindre matbord. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på goda sällskapsytor med plats till soffa och matbord, samt anslutet hittar ni ett utav det tre sovrummen som finns i bostaden. Ovanplan är fördelad på två sovrum med plats till säng och förvaring. I det ena sovrummet där utgången till husets balkong finns hittar ni även en gästtoalett. På utsidan finner ni en lättskött tomt med garage till bilen samt förråd och tvättstuga. Två trädäcksuteplats i söder och västerläge där ni kan följa solens alla timmar. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

 • Uteplats
Stenåldersvägen 52, Björnås, Åstorps kommun

Stenåldersvägen 52

Villa
Björnås, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 350 000 kr
145 + 37 m²
5 rum
780 m² tomt

Nu finns chansen att bli den nya ägaren till detta fina 1-planshus i tryggt och lugnt villakvarter, Välkomna till Stenåldersvägen 52 i Åstorp! Belägen på Åstorps mest omtyckta område Björnås, finner ni nu denna fina och vinkelformade villa om 145 kvm. In genom dörren välkomnas ni av ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen hittar ni badrummet utrustad med badkar. Vidare in möts ni av en öppen och välplanerad yta mellan vardagsrum och kök som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats för både stor soffgrupp samt stort matbord. Ett fint och praktiskt kök med goda arbetsytor samt komplett maskinpark. Här har man även installerat en värmande kamin som tillför den perfekta mysfaktorn. Anslutet till köket har ni tvättstuga som vidare kopplas till en groventré som blir den dagliga ingången för familjen. Här är det inrett med klinkergolv vilket gör det enkelt att hålla rent för er med små barn. I husets andra ände finner ni fyra väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring samt en gästtoalett. Härifrån har ni även utgången till de stora samt isolerade uterummet på 33 kvm som är fullt möblerbart. En perfekt yta att använda året runt och som helt klart blir bostadens nya favoritplats. På utsidan står huset på en lätt skött tomt med stort trädäck och pool för er som älskar att bada. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor för olika åldrar, trevliga promenadslingor på Söderåsen, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte denna chans och anmäl er intresse redan idag!

 • Plus
 • Uteplats
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Merkuriusgatan 176

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 095 000 kr
107 m²
4 rum
10 185 kr/mån
19 579 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta fina radhus om 107 kvm i populära Ödåkra, Välkomna till Merkuriusgatan 176! In välkomnas ni av en ljus och fin hall där ni kan hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger om hallen hittar ni det moderna köket från IKEA som erbjuder goda arbetsytor med plats till stort matbord samt komplett maskinpark. Härifrån når ni även den praktiskt tvättstugan. Anslutet mellan kök och vardagsrum finner ni ett badrum utrustad med dusch. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. från vardagsrummet når ni den insynsskyddade trädgården. Ovanplan är fördelad på tre väldisponerade sovrum samt ett badrum utrustad med badkar. Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.

 • Premium
 • Uteplats
Lundsbäck Koloniförening, Stuga nr 126, Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Lundsbäck Koloniförening, Stuga nr 126

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
330 000 kr
42 m²
2 rum
388 m² tomt

Nu finns chansen att bli den nya ägaren till denna fina kolonistuga med stor välskött trädgård på ca 400kvm. Ni välkomnas av en öppen planlösning mellan kök och matplatsen. Här har man installerat ett praktiskt och fint kök med komplett maskinpark där man kan inreda med stort matbord. Vidare in möts ni av ett stort allrum med plats till soffgrupp. Mellan vardagsrum och kök finns där en mindre toalett inredd med vask och wc. På utsidan har ni en lättskött tomt med stort trädäck som är fullt möblerbart. Som köpare av kolonier i Helsingborg så är man tvungen att vara skriven i kommunen för att kunna bli medlem i koloniföreningen samt att minst 30% av lotten måste odlas och gräs räknas inte som odling. Besök gärna föreningens egen hemsida - https://lundsbackskoloniforening.se/ Arrendet för 2023 är 7700kr och förfaller till betalning 2023-03-31, och det kostar 1 500kr att bli medlem i föreningen.

Gånstorpsvägen 28, null, Klippans kommun

Gånstorpsvägen 28

Villa
Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
140 m²
5 rum
1 496 m² tomt

Nu presenteras detta nybyggda hus belägen på familjevänligt villa område i omtyckta Klippan, Välkomna till Gånstorpsvägen 28! In välkomnas ni av en rymlig och ljus hall där det finns gott om plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen hittar ni ett utav det fyra sovrummen som finns i huset. Vidare in möts ni av en öppen och rymlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds det stora sociala sällskapsytor med plats till stort matbord samt soffgrupp. De stora öppningsbara fönsterpartierna tar er ut till det stora trädäcket som är fullt möblerbart. I husets andra ende finner ni tre väldisponerade sovrum med plats till säng, tvättstuga, helkaklat badrum och gästtoalett. På utsidan står huset på en lättskött tomt med goda möjligheter till att bygga garage eller carport. Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. Det finns trevliga grönområden med parker och lekplats i närheten. På promenadavstånd finner man förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, busshållsplatser och tågstation som underlättar er vardag.

 • Plus
 • Uteplats
Solrosvägen 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Solrosvägen 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 795 000 kr
85 + 49 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Är ni på jakt efter en fin och välplanerad villa placerat på en hörntomt? Välkomna till Solrosvägen 4 i Billesholm! Nu finns chansen att förvärva detta fina 1-1/2 plans hus med källare om 85 kvm beläggen på ett lugnt och fint villa område. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt på er högra sida finner ni det modernt renoverade badrummet utrustad med dusch. Framför hallen finner ni det fina och fräscha köket med goda arbetsytor samt plats till matbord. Vidare in i bostaden når ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala umgängesytor samt ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som enkelt går att inredas med stor soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett utav de tre sovrummet som bostaden har att erbjuda och detta med plats till dubbelsäng och förvaring. På ovanplan finner ni två väldisponerade sovrum med plats till säng, garderober samt skrivbord och en rymlig hall som delar av dessa rummen. Källarplan är fördelad på två förvaringsrum, pannrum samt tvättstuga. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu i år beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

 • Plus
Tulpangatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Tulpangatan 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 495 000 kr
140 m²
6 rum
945 m² tomt

Nu presenterar vi denna fina 1-plans villa belägen på återvändsgata i lugnt villaområde, välkomna till Tulpangatan 4 i Billesholm! På hela 140 kvm välkomnar detta fina hus er med en rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterkläderna. Redan i hallen hittar ni det första badrummet som är utrustad med dusch. Ett praktiskt kök finner ni vänster om hallen där det erbjuds goda arbetsytor samt plats till matbord. I anslutning till köket når ni tvättstugan/groventrén med utgång till husets carport. Det andra helkaklade badrummet som är utrustad med badkar samt tre väldisponerade sovrum finner ni i denna delen av huset. Vidare in möts ni av ett ljust och stort allrum med en värmande kamin samt utgång till det inglasade uterummet. Vardagsrummet bjuder på stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt härligt ljusinsläpp tack vare de stora skjutpartierna som tar er ut till trädgården. Husets fjärde sovrum ligger i anslutning till vardagsrummet. Utvändigt har hittar ni en lättskött trädgård med en fin fiskedamm samt ett attefallshus på ca 20 kvm. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu är Pågatågstrafiken att igång i Billesholm igen vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder. Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Kronborgsgatan 3, Norr, Helsingborgs kommun

Kronborgsgatan 3

Övrigt
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
120 m²
4 rum
6 507 kr/mån

Bostadsrätts lokal om 120 kvm i Brf Torpahill, Välkomna till Kronborgsgatan 3! Nu finns chansen att förvärva denna stora och rymliga bostadsrätts lokal om 120 kvm belägen på attraktiv adress i norra Helsingborg. Perfekt möjlighet för er som söker en välplanerad och stor lokal för att bedriva er verksamhet. Lokalen erbjuder flera ingångar där ni har möjlighet att ta er in genom huvudingången i fastigheten eller använda den separata ingången från trottoaren. Här har man installerat ett mindre kök för vardagligt bruk samt inrett golvet med ett mörkt klinkergolv. I resterande rum vilar det en gummimatta på golven. Kronborgsgatan 3 ligger endast få minuters promenad från Knutpunkten och Helsingborgs stadskärna. Ett stenkast bort har vi vackra Gröningen, Öresund och Norra hamnen med restauranger och gallerier. För de kulturintresserade finns Stadsteatern, Konserthuset och Dunkers kulturhus. Ett läge som underlättar er vardag både med goda förbindelser och service.

 • Hiss
Tingdalsvägen 41, null, Åstorps kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Tingdalsvägen 41, null, Åstorps kommun, bild 2
Tingdalsvägen 41, null, Åstorps kommun, bild 3

Tingdalsvägen 41

Villa
Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 195 000 kr
122 m²
5 rum
881 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva denna fina 1 plans villan om 122 kvm med nergrävd pool i populära Björnekulla, Välkomna till Tingdalsvägen 41 i Åstorp! I Åstorps populäraste område, Björnekulla finner ni denna fina en-plans villa med välplanerad och rymlig planlösning. På hela 122 kvm välkomnas ni vid entrén av en rymlig hall inrett med klinkergolv där ni smidigt hänger av er ytterkläderna. Direkt till vänster hittar ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt utgången till de inglasade samt isolerade uterummet som är fullt möblerbart. Ett praktiskt kök från Ballingslöv med goda arbetsytor, komplett maskinpark samt plats till matbord finner ni i anslutning till hallen. Härifrån når ni även grovköket som är utrustad med tvättmaskin samt torktumlare. I husets andra ände finns där idag fyra väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Gästtoaletten hittar ni vid huvudentrén. På utsidan väntas en insynsskyddad miljö med spa anläggning bakom garaget samt en nergrävd pool framför det inglasade uterummet. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte detta härliga boende!

 • Premium
 • Uteplats
BJUV LJUNGSGÅRD 2:98, Billesholm, Bjuvs kommun

BJUV LJUNGSGÅRD 2:98

Gård/Skog
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 500 000 kr
2,3 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna obebyggda mark om 22 961 kvm belägen på utkanten av villaområde utanför detaljplanerat område. Missa inte denna chans och anmält ert intresse redan idag! I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu är även Pågatågstrafiken igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

Trädgårdsgatan 11, Teckomatorp, Svalövs kommun

Trädgårdsgatan 11

Tomt
Teckomatorp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
750 000 kr
488 m² tomt

Har ni länge letat efter en tomt för att förverkliga era husdrömmar? Välkomna till Trädgårdsgatan 11 i Teckomatorp! Nu finns chansen att förvärva denna fastighet på hela 488 kvm med färdigt bygglov. Tomten ligger belägen på ett fint och trivsamt villaområde med gångavstånd till skola, livsmedelsbutik, tågstation m.m. Fiber och el finns i gatan (anslutningsavgifter tillkommer) Kommunalt VA/Avlopp är anslutet och betalt.

Gulkullagatan 26A, Drottninghög, Helsingborgs kommun

Gulkullagatan 26A

Radhus
Drottninghög, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
117 m²
5 rum
5 995 kr/mån
25 598 kr/m²

Snart finns chansen att förvärva detta nybyggda bostadsrättradhus om 117 kvm , Välkomna till Gulkullagatan 26A! Ni välkomnas av en stor och ljus hall inrett med klinkergolv där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Här finner ni även en klädkammare med goda förvaringsutrymmet samt det ena helkaklade badrummet utrustad med dusch. Vidare in nå ni det fina köket från IKEA med komplett maskinpark. Vardagsrummet erbjuder plats till soffa samt matbord och en utgång till baksidan där ni finner ett fullt möblerbart trädäck, liten gräsmatta samt ett förråd för diverse saker. Ovanplan är fördelat på 3 väldisponerade sovrum med plats till säng i samtliga, ett andra badrum utrustat med dusch samt ett allrum som även går att göra om till ett fjärde sovrum för det som finner behovet till det. Drottninghög är ett toppenläge med väldigt god kommunikation och service som ni finner en kort promenad ifrån där ni har bland annat stora Ica Maxi, Lidl, City Gross, bensinstation, busshållplats och systembolaget.

 • Uteplats
Faktorsgatan 3B, Högaborg, Helsingborgs kommun

Faktorsgatan 3B

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
845 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/4
4 144 kr/mån
17 245 kr/m²

Vill ni ha närhet till kommunikation och service på promenadavstånd och bo i en fin tvåa med högt i tak? Välkomna till Faktorsgatan 3B! Bostaden erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In genom hallen möts man av klinkergolv som sedan går över till det genomgående laminatgolvet. Redan i hallen får man en försmak av stuckaturen på vägg/tak som är återkommande i samtliga rum. Stort härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp. Badrummet är inrett med kaklade väggar tillsammans med plastmatta som är utrustat dusch. Det finns bra med förvaringsmöjligheter då man har en klädkammare och ett förråd som tillhör bostaden i källaren. I anslutning till badrummet finner ni det ny renoverade köket utrustad med komplett maskinpark. Sovrummet ger dig möjlighet till att ha en dubbelsäng samt förvaring tack vare dess stora yta. På Faktorsgatan 3B bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!

Mellangatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Mellangatan 4

Radhus
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
140 + 45 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Letar ni efter ett boende som inte kräver mycket mer än att flytta in? Välkomna till Mellangatan 4! Nu finns möjligheten att förvärva detta fina parhus om 140 kvm belägen i ett trevlig villakvarter i Billesholm. Huset är fördelat på två plan med möjlighet att bilda två separata boenden för de som vill det. Här välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen med plats till förvaring. Till vänster om hallen möter ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp samt matbord. Det fina köket från IKEA som går i ljusa kulörer finner ni i anslutning till vardagsrummet som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark. I huset enda finner ni två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med badkar. Ovanplan är fördelad på ett vardagsrum, kök, sovrum och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. En perfekt våning för er som har ett äldre barn som vill ha sitt eget fast ändå bo hemma eller hyra ut då det går att få till separata ingångar. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Pågatågstrafiken är nu igång i Billesholm igen vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Missa inte denna chans och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Uteplats
Ängavångsgatan 91, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Ängavångsgatan 91

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 995 000 kr
107,7 m²
4 rum
4 906 kr/mån
27 809 kr/m²

Har ni länge letat efter ett bostadsrättsradhus i ett barnvänligt villaområde? Välkomna till Ängavångsgatan 91 i Ödåkra! Nu ges det ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina radhus om 107 kvm i omtyckta Ödåkra. Här parkerar ni smidigt bilen på uppfarten och stiger in i en ljus och välkomnade hall med god plats till att häng av sig ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen finner ni ett utav de två badrummen som bostaden har att erbjuda och detta utrustat med dusch. Vidare in möts ni av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartierna. Här står ni och lagar mat i detta fina och praktiska köket från IKEA med plats till stort matbord. Här kan ni vara sociala med nära och kära medans ni står och lagar mat. Vardagsrummet erbjuder sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt en utgång till den fina uteplatsen där man har ett trädäck som är fullt möblerbart samt en liten gräsmatta för barnen att leka på. Ni finner även ett förråd på baksidan med goda förvaringsmöjligheter för diverse redskap. På ovanplan finner ni det andra badrummet som är utrustad med dusch, allrumm som rymmer soffa, soffbord samt tv-bänk samt tre väldisponerade sovrum som enkelt inreds med säng, skrivbord samt förvaring. Här bor ni i ett omtyckt område som bara växer som har naturen som granne och stora köpcentrumet Väla med sina 200 butiker på andra sidan. På promenadavstånd har man bra bussförbindelser, pågatåget, skolor, apotek, träningsanläggningar och mycket mer. Ett lugnt och barnvänligt område, välkomna till Ödåkra!

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29