Mäklare Arber Hasani

Arber Hasani

Om mig

- Årets Rookie, Mäklarhuset Sverige 2021 - Årets Intagsmäklare, Mäklarhuset Sverige 2021 Som din dedikerade mäklare strävar jag efter att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem och göra hela processen smidig, lönsam och minnesvärd. Du kan vara trygg i vetskapen om att din bostadsaffär är i händerna på en erfaren expert!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ragnvallagatan 26a, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar kl 13:00

Ragnvallagatan 26a

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 771 kr/mån
17 836 kr/m²

Söker ni en super fin tvåa om 67 kvm på ett trevligt hörnläge ? Välkomna till Ragnvallagatan 26a! Bostaden erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Hallen välkomnar er med goda förvaringsmöjligheter och plats till att hänga av sig. Till vänster om hallen finner man det super snygga badrummet utrustat med badkar. För er som gillar matlagning så kommer ni verkligen uppskatta detta moderna kök. Bra arbetsytor, förvaring och plats till ett matbord. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen. Stor fördel att bo just i den här bostaden är placeringen av de sociala umgängesytorna där man har ett rymligt vardagsrum med plats till soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till den inglasade balkongen i ett soligt västerläge. Fullt möblerbar balkong, trevligt! Bra storlek som ligger på ett hörnläge. Sovrummet ligger på andra sidan om vardagsrummet och kan enkelt inredas med dubbelsäng och förvaring tack vare dess storlek. Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg. Till lägenheten tillhör det ett förråd i källaren, väldigt bra förvaringsutrymme.

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 24 mar
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 2
Storgatan 34, Ekeby, Bjuvs kommun, bild 3

Storgatan 34

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 695 000 kr
107 + 44 m²
4 rum
872 m² tomt

Nu presenteras denna familjevilla i populära Ekeby, Välkomna till Storgatan 34! Här bor ni i ett hus belägen på centralt läge med gångavstånd till serviceutbud och allt som förenklar er vardag. Fördelat på 1½ plan med källare välkomnar denna charmiga villa er med en ljus och rymlig hall med plats till att hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger om hallen finner ni ett stort vardagsrums som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt matbord. Vidare in når ni ett praktiskt kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Mellan vardagsrum och kök finns där en gästtoalett. Ovanplan fördelas på tre väldisponerade sovrum, en mindre hall och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Nere i källaren finner ni goda förvaringsutrymmen, ett pannrum samt en praktiskt tvättstuga där ni har tvättmaskin och torktumlare samt en dusch. På utsidan har ni en lättskött och grönskande tomt med goda parkeringsmöjligheter för era bilar samt ett dubbelgarage. Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare upp eller ner i landet Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria. Helsingborg ligger även nära och då har man stora köpcentrumet Väla.

  • Premium
  • Uteplats
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 2
Björnåsvägen 15, Björnås, Åstorps kommun, bild 3

Björnåsvägen 15

Villa
Björnås, Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
130 + 47 m²
2 rum
1 183 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina hus i Björnås, Välkomna till Björnåsvägen 15 i Åstorp! Belägen på gamla Björnås står nu denna fina villa och väntar på sin nästa ägare. På 1½-plan med källare om 130 + 47 kvm erbjuder detta hus en välplanerade planlösning med stora ytor och ett naturligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Entré plan välkomnar er med en rymlig och ljus hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Rakt framför hallen finner ni det fina och moderna köket som bjuder på goda arbetsytor samt komplett maskinpark med plats till stort matbord. I anslutning till köket hittar ni det stora helkaklade badrummet utrustad med dusch. Vidare in når ni det stora allrummet som erbjuder stora och generösa sällskapsytor med plats till soffgrupp. Här kan man bilda ett stort sovrum för er som är i behov utav det. Från allrummet hittar ni utgången till den stora uteplatsen. Från hallen når ni ovanvåningen som idag är ett stort sovrum men som går att göra om till två väldisponerade sovrum med god plats till dubbelsäng och förvaring. Källaren är fördelad på förvaringsrum, tvättstuga samt ytterligare ett helkaklat badrum och detta utrustad med badkar. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor för olika åldrar, trevliga promenadslingor på Söderåsen, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Nuvarande ägare har timprisavtal och styr förbrukningen till de billigaste timmarna, detta resulterar till låga driftkostnader. Missa inte denna chans och anmäl er intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun
  • Sön 24 mar
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjälloxegatan 6, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjälloxegatan 6

Radhus
Gustavslund, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
3 495 000 kr
110 m²
4 rum
5 834 kr/mån
31 773 kr/m²

Snart presenteras detta fina och moderna radhus i familjevänliga Gustavslund, Välkomna till Bjälloxegatan 6! Belägen på trivsamt familjeområde i Gustavslund erbjuds detta välplanerade och eleganta radhus om 110 kvm fördelad på två rymliga plan. Ni välkomnas av en rymlig hall där ni har gott om plats till att hänga av er ytterplaggen. I anslutning till hallen finner ni ett helkaklat badrum utrustad med dusch samt det moderna köket som bjuder på komplett maskinpark. Vidare in möts ni av en ljus och öppenplanlösning med goda umgängesytor som rymmer soffgrupp och stort matbord. På ovanvåningen finner ni tre väldisponerade sovrum som är fullt möblerbara, ytterligare ett badrum som är helkaklat och utrustad med dusch samt klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Från allrummet på entréplan når ni uteplatsen där ett fullt möblerbart trädäck väntar samt ett spabad för god avkoppling som blir bostadens favoritplats! Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i! Missa inte chansen att förvärva detta fina radhus och anmäl ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Idag kl 17:00
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 15, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 15

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 389 kr/mån
17 805 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna fina tvåa om 61,5 kvm som är belägen på andra våningen med balkong. Välkomna till Skaragatan 15! Denna lägenhet är fördelad på en ljus och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen hittar vi badrummet som är utrustat med badkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor för större tillställningar. Ett fint kök med goda arbetsytor samt plats till matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala umgängesytor som enkelt inreds med soffgrupp och utgång till bostaden balkong . I anslutning till vardagsrummet finner ni det väldisponerade sovrummet med plats till dubbelsäng och förvaring i form av garderober. Här erbjuds även en stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i omtyckta Rosengården med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Ett fantastiskt läge med andra ord där det ger dig möjlighet att vara spontan i vardagen.

  • Premium
  • Balkong
Jonstorpsvägen 413, Hjälmshult, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 16:45

Jonstorpsvägen 413

Radhus
Hjälmshult, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 650 000 kr
110 + 8 m²
4 rum
664 m² tomt

Nu presenteras detta charmiga hus i lugna och trivsamma Hjälmshult, Välkomna till Jonstorpsvägen 413! På sina 110 kvm bjuder detta hus på rymlig planlösning med naturligt ljusinsläpp och en äldre men tidlös stil. Allt från synliga balkar till spontat golv som ger en harmonisk och hemtrevlig känsla. Entréplan välkomnar er med en luftig hall med goda avhängningsmöjligheter där ni leds vidare in till köket som bjuder på goda arbetsytor samt plats till stort matbord. Vidare in når ni allrummet samt två välplanerade sovrum som går att inreda med säng och förvaring. I anslutning till allrummet finner ni det helkaklade badrummet samt utgången till de stora trädäcket belägen i ett soligt västerläge. Ovanvåningen fördelar sig på ett allrum, två väldisponerade sovrum samt en toalett. Huset ligger på cykel-/promenadavstånd till den populära golfbanan Allerum GK som både har pay & play bana, Driving Range, träningsområde och två populära långbanor. Allerums Golfklubb är en av nordvästra Skånes större golfanläggningar. Här finns möjlighet att både spela och träna golf - även utan Grönt Kort eller Golf-ID. I Allerum ligger Allerums skola samt förskola. Allerums skola har cirka 170 elever fördelade på tre arbetslag: F-2, 3-4 samt 5-6. Närmsta busshållplats som smidigt tar dig in till stan ligger bara cirka 200 meter från huset.

  • Plus
  • Uteplats
Östra Tallgatan 4A, Planteringen, Helsingborgs kommun

Östra Tallgatan 4A

Lägenhet
Planteringen, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
550 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/4
4 426 kr/mån
14 103 kr/m²

Bli den nya ägaren till denna fina och välplanerade tvåa om 39 kvm, Välkomna till Östra Tallgatan 4a! Belägen på tredje våningen välkomnar denna praktiska tvåa er med en rymlig och ljus hall med god plats till att hänga av sig ytterkläderna. Direkt i anslutning till hallen finner ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch. Rakt fram når ni sovrummet som rymmer dubbelsäng och förvaring som vidare tar er till de moderna köket som är utrustad med komplett maskinpark med plats till mindre matbord. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffa och stort matbord. Härifrån har ni tillgång en fullt möblerbar balkong. Planteringen är ett område med blandad bebyggelse och närhet till natur men med de goda bussförbindelserna så når ni centrum med stadens puls och breda utbud av restauranger på ett kort avstånd. Här finns även skolor, livsmedelsbutik, restauranger, pizzeria och bensinstation.

  • Balkong
Bjärshögsgatan 50, null, Åstorps kommun

Bjärshögsgatan 50

Villa
Åstorps kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 350 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
782 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva detta fina enplanshus med källare i omtyckta Åstorp, välkomna till Bjärshögsgatan 50! Belägen på en helt insynsskyddad hörntomt står denna villa om 107+107 kvm som erbjuder välplanerad planlösning med många rum och härligt ljusinsläpp. Ni välkomnas in av en rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Här hittar ni även en gästtoalett inrett med klinkergolv. Till höger om hallen finner ni vardagsrummet som rymmer stort matbord samt soffgrupp. Ett praktiskt kök ligger i anslutning till vardagsrummet som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark. Härifrån har ni utgången till altanen som är belägen i soligt västerläge. Vidare in finner ni ett helkaklat badrum utrustad med badkar samt tre väldisponerade sovrum som går att inreda med dubbelsäng och förvaring. Källarplan är fördelad på tvättstuga, pannrum, hobbyrum och två rum som idag används som sovrum. En bra och rymlig källare med bra takhöjd samt utgång ifrån källaren. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område på en återvändsgata. Åstorp har verkligen växt bara de senaste åren som blivit oerhört populärt på kort tid då man insett att det ligger strategiskt väldigt bra. Bor man i Åstorp finns möjligheten att kunna arbeta antingen i Helsingborg, Ängelholm eller Klippan, det tar inte många minuter och man når även stora köpcentrumet Väla med sina cirka 200 butiker. I byn finner man livsmedelsbutik som OJ och Lidl, skolor från olika åldrar, trevliga promenadslingor, pizzeria, bank och mycket mer som underlättar er vardag. Missa inte detta härliga boende!

  • Uteplats
Trädgårdsgatan 11, Teckomatorp, Svalövs kommun

Trädgårdsgatan 11

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 495 000 kr
170 m²
7 rum

Har du länge drömt om att flytta in i en nybyggd villa av hög kvalité? Välkomna till Trädgårdsgatan 11 i Teckomatorp! Nu presenteras denna fina och moderna villa på 1½-plan om 170 kvadratmeter belägen på lugnt och trivsamt villaområde. Här finns det möjlighet att förvärva redan i början av byggprocessen och på så sätt kunna få möjligheten att påverka slutresultatet. Detta välplanerade hus med stora sociala sällskapsytor med sovrum till hela familjen kommer att fördelas på två plan där första våningen erbjuder två väldisponerade sovrum, badrum, tvättstuga samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. På andra våningen kommer där finnas ytterligare tre sovrum, badrum samt ett stort och möblerbart allrum. Utvändigt kommer huset vara klädd i en vit putts med betongpannor som takbeklädnad. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information!

Södra Storgatan 32d, Bjuv, Bjuvs kommun

Södra Storgatan 32d

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 095 000 kr
78 m²
4 rum
vån 1/3
6 569 kr/mån
14 038 kr/m²

Nu presenteras denna nyrenoverade fyra rummare i populära Bjuv, Välkomna till Södra Storgatan 32d! Belägen på första våningen en halv trappa upp välkomnar denna fina bostad er med en rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen på vänster sida finner ni det modernt renoverade köket som erbjuder goda arbetsytor samt plats till matbord. Vardagsrummet finner ni på höger sida om hallen där det bjuds på stora sociala sällskapsytor samt plats till soffgrupp. Härifrån har ni tillgång till balkongen som är fullt möblerbar. Ni finner även tre väldisponerade sovrum med plats till säng, skrivbord och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch som planeras att stambytas inom kort. Här bor man i ett lugnt kvarter i populära Bjuv med goda kommunikationer som bussförbindelser och tåg samt service inom promenadavstånd. Livsmedelsbutiker, skola, apotek, systembolaget, vårdcentral och pizzerior. Ett område som kommer underlätta er vardag!

  • Balkong
Sadelmakaregatan 5a, Eneborg, Helsingborgs kommun

Sadelmakaregatan 5a

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
3 547 kr/mån
20 306 kr/m²

Letar ni efter en fin och välplanerad tvåa med balkong i soligt västerläge? Välkomna till Sadelmakaregatan 5a! In möts man av en rymlig hall med garderob och plats till att hänga av sig som ligger i anslutning till badrummet som är utrustat med dusch. Till höger om hallen finner vi sovrummet som kan inredas med en dubbelsäng och förvaring. Fint kök som går i vita luckor tillsammans med en mörk bänkskiva som rymmer god förvaring och arbetsytor. Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet som förlängs genom att öppna upp mot balkongen där ni njuter av ett västerläge. Ett vardagsrum som gör det enkelt att bjuda hem vänner med dess stora umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Stort plus av att bo just här är att man som medlem har tillgång till föreningens gym som är utrustat med löpband, crosstrainer och en del fria vikter. Lägenheten är placerad i lugna Eneborg och med gångavstånd till Helsingborg city gör den bara ännu mera attraktiv. En kort promenad bort når du enkelt till restauranger, gym, kaféer samt kollektivtrafik, Helsingborgs Knutpunkten där du sedan väldigt enkelt tar dig runt i Skåne eller på en kort båtresa tar dig över till vår granne Danmark. I området finner vi även matbutiker och restauranger samt lekplatser och park för barn precis utanför porten till byggnaden.

  • Balkong
Kadettgatan 46c, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kadettgatan 46c

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 070 000 kr
87 m²
2 rum
vån 2/3
6 252 kr/mån
12 299 kr/m²

Nu presentera vi denna välplanerade trea belägen på andra våningen i Västra Berga, Välkomna till Kadettgatan 46c! På 87 välplanerade kvadratmeter erbjuder denna gavellägenhet er en rymlig och ljus planlösning. In välkomnas ni av en rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt på er vänstra sida hittar ni ett väldisponerat sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring. Köket finner ni på höger sidan om ingången som bjuder på goda arbetsytor samt plats till matbord. Härifrån når ni även balkongen som är riktad mot ett soligt sydväst läge. Vidare in når ni det helkaklade badrummet utrustad med dusch som har genomgott stambyte av föreningen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. Här har man idag rivit ner väggen från de andra sovrummet och bildat ett enda stort rum men man kan enkelt återställa sovrummet för de som behöver två sovrum. Västra Berga är ett omtyckt område med god service och kommunikation inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Missa inte denna chans och boka en tid för visning redan idag!

  • Balkong
Vildvinsgatan 5, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Vildvinsgatan 5

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
4 995 000 kr
148 + 100 m²
8 rum
1 340 m² tomt

Nu får vi äntligen presentera denna unika villa där det moderna blandas med charmig retro-stil, Välkomna till Vildvinsgatan 5 i Ödåkra! Fördelat på 1½ plan med källare bjuder detta hus på en stor och välplanerad planlösning om 148+100 kvm. Ni välkomnas av en ljus hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen. Det praktiska köket finner ni direkt i anslutning till hallen. Förbi hallen möts ni av matsalen som vidare leder er in i det stora allrummet. Här bjuds det på en öppen och ljus yta med fantastiska sällskapsytor. En värmande kamin väntas i allrummet som blir den perfekta mysfaktorn för de kallare tiderna. I husets andra ende finner ni fyra väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med dusch. Ovanplan är fördelad på ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum som är utrustad med dusch. Här har ni även möjlighet att inreda en kallvind där ni kan bilda extra boyta i huset. Källaren fördelas på tvättstuga, badrum. gillestuga och goda förvaringsytor samt tillgång till garaget. Utvändigt väntas en lättskött tomt med dubbla uteplatser som är fullt möblerbara där ni kan följa solens alla timmar. Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Uteplats
Hyllstoftavägen 26, Hyllstofta, Klippans kommun

Hyllstoftavägen 26

Villa
Hyllstofta, Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 695 000 kr
262 + 161 m²
8 rum
4 437 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna 1-½ plans villa med källare om 262+161 kvm i Klippan, Välkomna till Hyllstoftavägen 26! Omringad av grönskande natur saluförs snart denna villa belägen på en tomt på hela 4437 kvm med både häststall och lagerbyggnader. För er som värdesätter stora ytor och många rum är detta ett perfekt hus för er. Entréplan fördelar sig på två väldisponerade sovrum, två vardagsrum, kök med värmande kamin, inglasad veranda, bar samt ett större allrum med även här en värmande kamin för kallare årstider. En trappa upp når ni ovanplan som bjuder på ytterligare två sovrum, allrum och stora ytor för nya byggnationer. Villan är registrerad med byggår 1929, men byggdes egentligen någon gång mellan 1882-1888 enligt uppgifter från föreningen Hyllstofta ryggåsstuga. Huset har varit affär i över 100 år och var verksamt mellan 1888 - 1989 då affären upphörde och blev istället bostadshus. Missa inte chansen och anmäl ert intresse redan idag! Här bor man i ett lugnt område. Det finns trevliga grönområden och fina promenadstiger. En kort bilfärd bort till Klippan finner ni förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, busshållsplatser och tågstation som underlättar er vardag.

Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Merkuriusgatan 176, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Merkuriusgatan 176

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 095 000 kr
107 m²
4 rum
9 299 kr/mån
19 579 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta fina radhus om 107 kvm i populära Ödåkra, Välkomna till Merkuriusgatan 176! In välkomnas ni av en ljus och fin hall där ni kan hänga av er ytterplaggen. Direkt till höger om hallen hittar ni det moderna köket från IKEA som erbjuder goda arbetsytor med plats till stort matbord samt komplett maskinpark. Härifrån når ni även den praktiskt tvättstugan. Anslutet mellan kök och vardagsrum finner ni ett badrum utrustad med dusch. Vidare in når ni vardagsrummet som bjuder på stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp. från vardagsrummet når ni den insynsskyddade trädgården. Ovanplan är fördelad på tre väldisponerade sovrum samt ett badrum utrustad med badkar. Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Lundsbäck Koloniförening, Stuga nr 126, Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun

Lundsbäck Koloniförening, Stuga nr 126

Fritidshus
Vasatorps trädgård, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
330 000 kr
42 m²
2 rum
388 m² tomt

Nu finns chansen att bli den nya ägaren till denna fina kolonistuga med stor välskött trädgård på ca 400kvm. Ni välkomnas av en öppen planlösning mellan kök och matplatsen. Här har man installerat ett praktiskt och fint kök med komplett maskinpark där man kan inreda med stort matbord. Vidare in möts ni av ett stort allrum med plats till soffgrupp. Mellan vardagsrum och kök finns där en mindre toalett inredd med vask och wc. På utsidan har ni en lättskött tomt med stort trädäck som är fullt möblerbart. Som köpare av kolonier i Helsingborg så är man tvungen att vara skriven i kommunen för att kunna bli medlem i koloniföreningen samt att minst 30% av lotten måste odlas och gräs räknas inte som odling. Besök gärna föreningens egen hemsida - https://lundsbackskoloniforening.se/ Arrendet för 2023 är 7700kr och förfaller till betalning 2023-03-31, och det kostar 1 500kr att bli medlem i föreningen.

Solrosvägen 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Solrosvägen 4

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 795 000 kr
85 + 49 m²
4 rum
1 049 m² tomt

Är ni på jakt efter en fin och välplanerad villa placerat på en hörntomt? Välkomna till Solrosvägen 4 i Billesholm! Nu finns chansen att förvärva detta fina 1-1/2 plans hus med källare om 85 kvm beläggen på ett lugnt och fint villa område. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen. Direkt på er högra sida finner ni det modernt renoverade badrummet utrustad med dusch. Framför hallen finner ni det fina och fräscha köket med goda arbetsytor samt plats till matbord. Vidare in i bostaden når ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala umgängesytor samt ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som enkelt går att inredas med stor soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett utav de tre sovrummet som bostaden har att erbjuda och detta med plats till dubbelsäng och förvaring. På ovanplan finner ni två väldisponerade sovrum med plats till säng, garderober samt skrivbord och en rymlig hall som delar av dessa rummen. Källarplan är fördelad på två förvaringsrum, pannrum samt tvättstuga. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu i år beräknas även Pågatågstrafiken att vara igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Man bor också en kort biltur från vackra naturområden som bland annat Söderåsen som erbjuder fantastisk natur och vandringsleder.

  • Plus
Kronborgsgatan 3, Norr, Helsingborgs kommun

Kronborgsgatan 3

Övrigt
Norr, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 495 000 kr
120 m²
4 rum
6 507 kr/mån

Bostadsrätts lokal om 120 kvm i Brf Torpahill, Välkomna till Kronborgsgatan 3! Nu finns chansen att förvärva denna stora och rymliga bostadsrätts lokal om 120 kvm belägen på attraktiv adress i norra Helsingborg. Perfekt möjlighet för er som söker en välplanerad och stor lokal för att bedriva er verksamhet. Lokalen erbjuder flera ingångar där ni har möjlighet att ta er in genom huvudingången i fastigheten eller använda den separata ingången från trottoaren. Här har man installerat ett mindre kök för vardagligt bruk samt inrett golvet med ett mörkt klinkergolv. I resterande rum vilar det en gummimatta på golven. Kronborgsgatan 3 ligger endast få minuters promenad från Knutpunkten och Helsingborgs stadskärna. Ett stenkast bort har vi vackra Gröningen, Öresund och Norra hamnen med restauranger och gallerier. För de kulturintresserade finns Stadsteatern, Konserthuset och Dunkers kulturhus. Ett läge som underlättar er vardag både med goda förbindelser och service.

  • Hiss
BJUV LJUNGSGÅRD 2:98, Billesholm, Bjuvs kommun

BJUV LJUNGSGÅRD 2:98

Tomt
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
1 500 000 kr
2,3 ha tomt

Nu finns chansen att förvärva denna obebyggda mark om 22 961 kvm belägen på utkanten av villaområde utanför detaljplanerat område. Missa inte denna chans och anmält ert intresse redan idag! I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Nu är även Pågatågstrafiken igång i Billesholm igen vilket kommer göra det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag.

Faktorsgatan 3B, Högaborg, Helsingborgs kommun

Faktorsgatan 3B

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
845 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/4
4 144 kr/mån
17 245 kr/m²

Vill ni ha närhet till kommunikation och service på promenadavstånd och bo i en fin tvåa med högt i tak? Välkomna till Faktorsgatan 3B! Bostaden erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In genom hallen möts man av klinkergolv som sedan går över till det genomgående laminatgolvet. Redan i hallen får man en försmak av stuckaturen på vägg/tak som är återkommande i samtliga rum. Stort härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp. Badrummet är inrett med kaklade väggar tillsammans med plastmatta som är utrustat dusch. Det finns bra med förvaringsmöjligheter då man har en klädkammare och ett förråd som tillhör bostaden i källaren. I anslutning till badrummet finner ni det ny renoverade köket utrustad med komplett maskinpark. Sovrummet ger dig möjlighet till att ha en dubbelsäng samt förvaring tack vare dess stora yta. På Faktorsgatan 3B bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!

Mellangatan 4, Billesholm, Bjuvs kommun

Mellangatan 4

Radhus
Billesholm, Bjuvs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
2 295 000 kr
140 + 45 m²
5 rum
1 031 m² tomt

Letar ni efter ett boende som inte kräver mycket mer än att flytta in? Välkomna till Mellangatan 4! Nu finns möjligheten att förvärva detta fina parhus om 140 kvm belägen i ett trevlig villakvarter i Billesholm. Huset är fördelat på två plan med möjlighet att bilda två separata boenden för de som vill det. Här välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni smidigt hänger av er ytterplaggen med plats till förvaring. Till vänster om hallen möter ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp samt matbord. Det fina köket från IKEA som går i ljusa kulörer finner ni i anslutning till vardagsrummet som erbjuder goda arbetsytor samt komplett maskinpark. I huset enda finner ni två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring samt ett helkaklat badrum utrustad med badkar. Ovanplan är fördelad på ett vardagsrum, kök, sovrum och ett helkaklat badrum utrustad med dusch. En perfekt våning för er som har ett äldre barn som vill ha sitt eget fast ändå bo hemma eller hyra ut då det går att få till separata ingångar. I Billesholm finns ICA Nära Billesholm, restaurang och pizzeria, simhall, utegym, bibliotek, apoteksombud, Söderåsens golfklubb m.m. Det är goda bussförbindelser till Bjuv, Helsingborg och Landskrona. Pågatågstrafiken är nu igång i Billesholm igen vilket gör det enkelt att resa både norrut och söderut mot Malmö och Köpenhamn. Detta kommer påverka Billesholm positivt som blir en ännu mer attraktiv ort att bo på än vad den redan är idag. I Billesholm ligger en av Sveriges vackraste folkparker, som anlades redan 1889. Här finns förutom den vackra naturen även en dansbana och scen. Flera gånger om året arrangeras här olika evenemang. Missa inte denna chans och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
HELSINGBORG FLENINGE 50:3, Fleninge, Helsingborgs kommun

HELSINGBORG FLENINGE 50:3

Gård/Skog
Fleninge, Helsingborgs kommun
Mäklarhuset Helsingborg
7 995 000 kr
1,8 ha tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna lantligt belägna åkermark om ca 18 000 kvm med vacker utsikt över åkrarna. Här kan man njuta av lugnet och den fina naturen. Till Ödåkra är det cirka 5 km och där finner man förskola, skola samt butiker, restaurang, Ödåkra station samt övrig service. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktskrivning sker med villkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för. Välkomna!

ÖRKELLJUNGA ÅRRÖD 1:6, null, Örkelljunga kommun

ÖRKELLJUNGA ÅRRÖD 1:6

Gård/Skog
Örkelljunga kommun
Mäklarhuset Helsingborg
695 000 kr
1,3 ha tomt

Nu säljs det en skogstomt på ca 13 000 kvm i Örkelljungas utkant. Ett lugnt och naturvänligt område för dig som vill ut på landet och värdesätter lugn och ro. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktsskrivning sker med villkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för.

  • Plus
Stackarp 2335 C, null, Klippans kommun

Stackarp 2335 C

Tomt
Klippans kommun
Mäklarhuset Helsingborg
395 000 kr
700 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt på ca 700kvm där ni kan förverkliga era husdrömmar. OBS! Den delen som säljs är idag inte avstyckad utan denna process inleds först när kontraktskrivning sker med vilkor att avstyckningen skall vara avklarad. Dessa kostnader står säljaren för. En kort bilfärd ifrån tomten når ni Klippan och allt vad tätorten har att erbjuda. Kommunalt avlopp/vatten samt fiber finns i gatan (anslutningsavgifter tillkommer)

  • Plus

Visar alla 24