Östra Gräsvägen 8-10

Ektorp, Nacka, Nacka kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Ektorpsbacken
Om föreningen
Avgift
3 930 kr/mån
Pris/m²
63 380 kr/m²
Antal besök
412
Dagar på Hemnet
2

Endast 3 st kvar om 71 kvm med kvällssol. Säkra din bostad genom att skriva bokningsavtal redan idag.

En perfekt planerad 3:a om 71 kvm kvm. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum med garderobsvägg, stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en större balkong i väst- eller östläge. Bostaden går i sobra färger och här har man tänkt högt vad gäller kvalitét samt hållbarhet genom att välja så lokalt producerade material som möjligt.

Ta frukostbrickan i handen och på nakna fötter kliv ut på din rymliga balkong, sätt dig bekvämt i vilstolen och njut av lugnet under ekarna. Andas ut en liten stund och samla kraft inför dagen. Bilen kan du om du önskar lämna i garaget för att ta cykeln eller bussen till jobbet. Placeringen i Ektorps villakvarter med skola och förskola runt hörnet gör det smidigt för dig med barn. Om du gillar utomhusaktiviteter så finns både Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd och bastusjön så nära att du snudd på kan gå dit i din badrock.

Det gemensamma för Ektorpsbackens bostäder är att de ritats fram med stort engagemang och dig som skall bo här framför ögonen. Målbilden för Aros Bostads duktiga arkitekt, Morten Johansson, har varit att skapa bostäder med god balans mellan design och funktion - hem som ger det bästa förutsättningar för ett trivsamt liv i harmoni.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakta mäklaren

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080

Visningstider

  • 26
    jan
    Ons 26 jan kl. 17:30–18:30
    Varmt välkommen att boka in dig på visning på vårt kontor i Nacka Strand för genomgång av material, planlösning och mer info om projektet.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.