Terapivägen 16C

Flemingsberg, Huddinge kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 950 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
10 av 11, hiss finns
Byggår
1975
Förening
BRF Grantorp i Huddinge
Om föreningen
Avgift
4 657 kr/mån
Driftkostnad
5 724 kr/år
Pris/m²
28 952 kr/m²

Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett modernt kök, ett vardagsrum, två rofyllda sovrum varav en med klädkammare, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong utan insyn med morgon- och förmiddagssol. En mycket trevlig lägenhet med genomgående laminatgolv och målade väggar. Ursprungligen en 2:a som är ombyggd till en 3:a.

Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet.

Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta i gång bygget tidigare.

I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg.

Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Melek Korkmaz

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Melek Korkmaz, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0708-68 08 42

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.