Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Melek Köseoglu

Melek Köseoglu

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lunnarevägen 49C, Länna, Huddinge kommun

Lunnarevägen 49C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 850 000 kr
35 m²
1 rum
3 098 kr/mån
52 857 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 35 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, parkettgolv, påkostat badrum med golvvärme, ett ljust lättmöblerat vardagsrum, modernt kök från Ballingslöv med vita matta skåpluckor samt möblerbart loft. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. På framsidan kan du sitta i solen på den trädäckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar fiber och p-plats. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter.

 • Plus
 • Uteplats
Terapivägen 12C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 12C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/7
2 415 kr/mån
49 792 kr/m²

Perfekt som första boende! Köket är renoverad med två nya bänkskivor, diskmaskin och stort vardagsrum med nymålade väggar, plats för säng, soffa, arbets- och matbord. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall med tre stora garderober, goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Ett fräscht, stort badrum med WC, duschhörna, handfat och ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönsterpartierna. Lägenheten har en låg avgift. Via HSB, Brf Kullen finns möjlighet att hyra parkeringsplatser och fest-/samlingslokaler. Familjevänligt område med centralt läge till service och kommunikationer. Framtidens regionala stadskärna med 50 000 arbetare, 50 000 besökare och 50 000 boende vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter, doktorander, forskare eller personer som bor och verkar i inom högskole-, hälso- och sjukvårdssektorn. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg pendeltågstation, närhet till friluftsliv t ex utförsåkning, snowboard, paddling, kajak, downhill cars, cykling m.fl. Utöver det kort avstånd till Flemingsbergs centrum med flertal restauranger, caféer, matbutiker som Ica Maxi, Lidl, butiker, nöje, kultur som förening Slava, Stockholms Musikpedagogiska Institut, sporthall Fleminghallen, apotek, bibliotek, gym Fitness24Seven, Medfit, Södertörns högskola, Karolinska Universitetssjukhuset, Karolinska Institutet, Campus KTH Flemingsberg, Södertörns tingsrätt och Flemingsberg polisstationen.

 • Hiss
Djupdalsvägen 8C, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 8C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
2 158 kr/mån
45 811 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 37 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, vitlaserad parkettgolv, badrum med golvvärme, ett ljust lätt möblerat vardagsrum, modernt kök med ljusgråa skåpluckor samt möblerbart loft. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge på den genereösa tomten. På baksidan kan du sitta i solen på den trä däckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar p-plats och sophantering. Länna är ett lummigt och populärt område. Här har ni ett lugnt boende med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. På kort bilfärd finner ni Länna Handelsplats men även Farsta centrum med affärer och restauranger. Med pendeltåg från Skogås- eller Vegastation tar det ca 21-24 minuter att ta sig in till Stockholm C. Tar du dig in till Stockholm C med bil tar det ca 17-18 minuter.

 • Uteplats
Midsommarvägen 21, Vistaberg, Huddinge kommun

Midsommarvägen 21

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 880 000 kr
78,4 m²
3 rum
5 103 kr/mån
36 735 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan stiger vi in i en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Vidare en trappa upp finner vi ett ljust och luftigt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket, lätt möblerat rum med plats för såväl soffgrupp som annat möblemang. Från vardagsrummet når man även bostadens härliga balkong, här ute finns gott om plats att umgås och njuta av solens alla timmar. Bostaden erbjuder även på två sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt tillhörande möblemang för den som önskar. Tillbaka i hallen ligger badrummet som är utrustat med tvättmaskin samt en klädkammare vilken lätt kan inredas som sovalkov. Exteriört väntar en prunkande och härlig trädgårdstomt med trädeckad altan på ca 56 kvm planteringslådor innehållande fina amerikanska blåbärsbuskar, hallon, jordgubbar och massor av andra blommor och växter. Samt ett förråd på ca 8 kvm. Inom ca 20–25 minuters promenadavstånd finner vi Huddinge centrum. För den som inte önskar promenera så finns bussförbindelser i närheten. Huddinge centrum har all tänkbar service, restauranger samt p-tåg som tar dig till Stockholm C på ca 16 minuter. I närområdet finns också flertalet förskolor och skolor. Även närhet till sjön Gömmaren, Källbrinks IP med elljusspår och ute gym samt Flottsbros skidanläggningar. Bostaden ligger i Vistaberg. Här blandas villor, parhus, radhus och flerbostadshus med ägande- eller bostadsrätt byggda längs vägar och alléer. Från Vistaberg är det kort gångavstånd till skolor, dagis och bra busskommunikationer. Här bor ni barnvänligt och naturnära med närhet till ridskola, hästhage och grönbetande får på ängarna sommartid. För den aktive finns både utegym och löpspår. Gömmarens naturreservat - ett mycket populärt rekreationsområde med badsjön Gömmaren. Även Källbrinks IP, Nordic Wellnes och Huddinge Centrum ligger på lagom cykelavstånd från bostaden. Ett mycket trivsamt område nära kommunikationer och natur - ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Postbacken 7A, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Imorgon kl 12:00

Postbacken 7A

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 395 000 kr
20,5 + 32,2 m²
3 rum
3 215 kr/mån
116 829 kr/m²

Drömmer du om egen uteplats, hög standard och huskänsla? Här får du något utöver det vanliga med perfekt planlösning där varje kvadratmeter är välutnyttjad! Huset har en totalyta på 52,7 kvm fördelat på två plan med full ståhöjd på båda våningsplanen varav 11,7 kvm är ett fristående ateljéhus. * Finns p-plats för två bilar i direkt anslutning till huset. *Uteplatsen är upplåten med bostadsrätten, tomtyta på ca 240 kvm. *I avgifterna ingår p-plats, sophantering och vatten. På entréplan möts du av ett fint kök från HTH och all maskinell utrustning är från Siemens samt ett stilrent badrum med carrara marmor på väggarna. Intill det moderna köket finns en gedigen yta för ett stort matsalsbord. Eller om du önskar nyttja det som sällskapsyta/vardagsrum. Trappan intill allrummet leder oss vidare till övervåningen, ett ljust och luftigt sovrum med klädkammare med plats för all möjlig förvaring. Härifrån har du direkt tillgång till en trivsam uteplats mot söder med veranda med Värnamo design staket samt svart markis ca 10 kvm. Perfekt för avkoppling! Takhöjden i huset är 2,20 på övervåningen och 2,40 i entréplan. I anslutning till huset ligger ateljéhuset som har en yta på 11,7 kvm. Husen binds samman så att man kan passera mellan husen. I ateljéhuset har du möjlighet att inreda själv såsom dusch och kök då installationer är förbered se alternativ planlösning. Vistaberg är ett familjärt och lummigt område med cykelmöjligheter till Huddinge centrum. Det finns bussar som går till Huddinge centrum och från centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. I Huddinge centrum finner vi också bra utbud av affärer, livsmedel och restauranger. På cykelavstånd finns även sjön Gömmaren med sin härliga badplats och Källbrinks IP med elljusspår och utegym. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden. Ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Uteplats
Terapivägen 14C, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Imorgon

Terapivägen 14C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 095 000 kr
24 m²
1 rum
vån 9/11
3 002 kr/mån
45 625 kr/m²

Som studentbostad, övernattningslägenhet eller du som förstagångsköpare är detta en bostad för dig! Lägenheten har en låg avgift och närhet till service och kommunikationer. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, ett badrum, ett praktiskt pentry med inbyggnadsugn, ett rymligt allrum med laminatgolv, målade väggar och fint ljusinsläpp från fönsterpartierna. Mat och servicebutiker hittar ni i Flemingsbergs Centrum som ligger ca 5 minuters promenad bort, eller Huddinge Centrum (ca 5- 10 minuter med Pendeltåg/Buss) Området runt Terapivägen 14C är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Tågstationen Flemingsberg ligger ca 5 minuter bort, där många fjärrtåg och pendeltåg stannar. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Vidare finns det förbindelser mot Haninge, Tumba, Hallunda, Skogås och Hagsätra. Sammanfattningsvis är Terapivägen 14C en attraktiv bostad med högt läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus.

 • Plus
 • Hiss
Storvretsvägen 42, null, Huddinge kommun

Storvretsvägen 42

Lägenhet
Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 900 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 1/5
4 154 kr/mån
26 279 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna välplanerade lägenhet med två bra sovrum, praktiskt kök med matplats, badrum med duschhörna, väldisponerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, ett ljust härligt vardagsrum samt balkong med utsikt över området. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till både vacker natur, badplatser, Skogås Centrum samt goda kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Skogås Centrum har bland annat ett 30-tal butiker, bibliotek, mataffär, restauranger, apotek och pendeltågstation. Pendeltåget tar dig till Stockholm city på ca 20 minuter eller till Farsta Strand på ca 8 minuter. Du kan också åka till Länna köpcentrum på ca 10 minuter. Länna handelsplats erbjuder butiker som Rusta, Hemtex, Media Markt, City Gross och Bauhaus byggvaruhus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Spiskroksvägen 35, Kästa, Huddinge kommun

Spiskroksvägen 35

Villa
Kästa, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
8 495 000 kr
238 m²
6 rum
915 m² tomt

*Seperat uthyrningsdel *Carport och parkeringsplats för flertalet bilar *Insynsskyddat läge med allmänning som närmsta granne. På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum samt ett sovrum. Från vardagsrummet når man altanen, stor härlig altan med ostört läge som ger vacker eftermiddags- och kvällssol. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. Huset är verkligen optimalt utformat för ett socialt liv med vänner och familj. Övre plan har fyra rymliga sovrum, ett allrum och ett helkaklat badrum med bastu. Till huset finns en seperat arkitekt ritat funkishus från 2007 om 3 rok med egen ingång, perfekt som uthyrningsdel/genarationsboende eller varför inte till den egna företagaren! Kästa är känt för sitt familjevänliga och trygga kvarter, och denna tomt är inget undantag. Här kan dina barn leka fritt och tryggt i en omgivning som är anpassad för familjeliv. Med närheten till skolor och lekplatser kommer dina barn att trivas här. För dig som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik är denna tomt perfekt belägen. Närliggande busshållplatser ger dig smidig och snabb tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Detta gör det enkelt att pendla till arbete eller ta del av stadslivet när du önskar det.

 • Plus
Vistabergs allé 38, Vistaberg, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Vistabergs allé 38

Lägenhet
Vistaberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 095 000 kr
39 m²
2 rum
3 234 kr/mån
53 718 kr/m²

Här får du radhuskänsla med en egen härlig uteplats som inramas av grönskande fina buskar. Här ute finns gott om plats att grilla, umgås, njuta av solens alla timmar och planteringsmöjligheter för de som gillar grönska. Vi välkomnas in i bostaden genom hallen med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor som tar oss vidare in i vardagsrummet. Ljust och luftigt vardagsrum, rymlig klädkammare, praktiskt kök med bra avlastnings- och arbetsytor. Badrummet är helkaklat med kombinerad tvättmaskin och duschhörna. Sovrummet har ett loft och även plats för ytterligare en säng. De stora fönsterpartierna ger en härlig känsla av ljus och rymd i lägenheten. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, sophämtning, kabel-tv och bredband samt förråd. tydlig inramning med häck och planteringsmöjligheter för de som gillar grönska. Vistaberg är ett familjärt och lummigt område med cykelmöjligheter till Huddinge centrum. Buss som går till Huddinge centrum precis utanför huset och från centrum går det pendeltåg till Stockholm C på ca 16 minuter. I Huddinge centrum finner vi också bra utbud av affärer, livsmedel och restauranger.På cykelavstånd finns även sjön Gömmaren med sin härliga badplats och Källbrinks IP med elljusspår och utegym. Här bor du i ett tyst och lugnt område men samtidigt med närhet till service och kommunikationer i kombination med fina naturområden. Ett hem att trivas i!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 9