Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Melek Köseoglu

Melek Köseoglu

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:00

Terapivägen 10D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/11
7 109 kr/mån
17 574 kr/m²

Bostaden erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum utan insyn, två sovrum, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong i rätt solläge. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden, då det är endast två lägenheter på våningsplan. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta igång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéa Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Djupdalsvägen 4h, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 4h

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 795 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1/1
3 995 kr/mån
48 654 kr/m²

Väl inne i huset välkomnar den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum dig till ditt nya boende. Här dras blicken automatiskt till den enorma takhöjden och fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga uteplatsen där du ostört kan njuta av solen. Här bor du bra och bekvämt i två rum samt ett loft fördelat på två rum och kök med en total yta på 78 kvadratmeter På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, ett sovrum, helkaklat badrum med klinkergolv och komfortgolvvärme samt en hall med avhängnings -och förvaringsmöjligheter Övre plan har ett rymligt loft som är fördelat på två rum som kan användas som ett barnrum eller kontor. Det är 1,89 meter på högsta punkt och 0,92 meter på lägsta punkt Bostaden har genomgående hög ingångsstandard så som parkettgolv och helkaklade våtutrymmen med klinkergolv samtidigt som det erbjuds en stilren skandinavisk design. Här bor ni barnvänligt och naturnära med promenadavstånd till Engelska Skolan, förskolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som bla Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna möbler, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Missa inte chansen till ett nytt och fint boende i naturnära Länna!

  • Uteplats
Laggkärlsvägen 10, Kästa, Huddinge kommun

Laggkärlsvägen 10

Fritidshus
Kästa, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 995 000 kr
30 m²
1 030 m² tomt

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna underbara tomt om 1030 kvm belägen i det eftertraktade området Kästa. Denna tomt erbjuder en enastående möjlighet att bygga ditt drömhus och skapa det perfekta hemmet för din familj. *Handlingar för att ansöka om bygglov finns, fullständig nybyggnadskarta samt färdig arkitektur. På fastigheten finns en befintlig byggnad om 30 kvm som ger dig möjlighet att använda den som den är om det önskas. Kästa är känt för sitt familjevänliga och trygga kvarter, och denna tomt är inget undantag. Här kan dina barn leka fritt och tryggt i en omgivning som är anpassad för familjeliv. Med närheten till skolor och lekplatser kommer dina barn att trivas här. För dig som behöver enkel tillgång till kollektivtrafik är denna tomt perfekt belägen. Närliggande busshållplatser ger dig smidig och snabb tillgång till allt som Stockholm har att erbjuda. Detta gör det enkelt att pendla till arbete eller ta del av stadslivet när du önskar det. Denna tomt ger dig friheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Med generösa ytor och en plats i ett populärt område har du möjlighet att bygga ett hem som är anpassat efter dina önskemål och behov. GATUKOSTNADER Enligt Huddinge kommun tillkommer det 44 600 kr för gatukostnader. Däremot tas en planavgift ut vid nybyggnation av exempelvis ett enbostadshus. BYGGLOVSKOSTNADER För kostnader kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på tele 08-535 30 000. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningskostnad för VA tillkommer med 0 kr enligt 2023 års taxa. Anläggningsavgift debiteras alltid enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas. I denna beräkning har förbindelsepunkter för dricksvatten, dagvatten och spillavlopp räknats med. Detta är enbart en kostnadsuppskattning och ska inte misstas för en offert eller kostnadsförslag För exakt kostnad kontakta Stockholm vatten på [email protected] eller telefon 08-522 120 00. EL Ansluten till elnätet. FIBER Ej ansluten till fiber. Finns i gatan. För kostnad och tillgång kontakta någon av leverantörerna via www.bredbandskarta.se

Terapivägen 10B, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:30

Terapivägen 10B

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/11
7 079 kr/mån
16 103 kr/m²

Bostaden erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum utan insyn, ett sovrum, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong i rätt solläge. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden, då det är endast två lägenheter på våningsplan. Möjligheten finns att göra om bostaden till en 3: a, se alternativ planlösning. Området runt Terapivägen 10B är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Sammanfattningsvis är Terapivägen 10B en attraktiv bostad med en mysig balkong, bra läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 10F

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
48 m²
1 rum
vån 7/11
4 962 kr/mån
24 896 kr/m²

Bostaden är högt belägen, optimalt planerad, har en fantastisk utsikt och är insynsskyddad! Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum med sovalkov, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med utsikt över området. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lunnarevägen 49C, Länna, Huddinge kommun

Lunnarevägen 49C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
3 098 kr/mån
51 286 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 35 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, parkettgolv, påkostat badrum med golvvärme, ett ljust lättmöblerat vardagsrum, modernt kök från Ballingslöv med vita matta skåpluckor samt möblerbart loft. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. På framsidan kan du sitta i solen på den trädäckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar fiber och p-plats. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Terapivägen 12C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 12C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/7
2 415 kr/mån
49 792 kr/m²

Perfekt som första boende! Köket är renoverad med två nya bänkskivor, diskmaskin och stort vardagsrum med nymålade väggar, plats för säng, soffa, arbets- och matbord. Denna lägenhet erbjuder en välkomnande hall med tre stora garderober, goda förvarings- och avhängningsmöjligheter. Ett fräscht, stort badrum med WC, duschhörna, handfat och ett vardagsrum med mycket ljusinsläpp från fönsterpartierna. Lägenheten har en låg avgift. Via HSB, Brf Kullen finns möjlighet att hyra parkeringsplatser och fest-/samlingslokaler. Familjevänligt område med centralt läge till service och kommunikationer. Framtidens regionala stadskärna med 50 000 arbetare, 50 000 besökare och 50 000 boende vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter, doktorander, forskare eller personer som bor och verkar i inom högskole-, hälso- och sjukvårdssektorn. Här erbjuds ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Promenadavstånd till Flemingsberg pendeltågstation, närhet till friluftsliv t ex utförsåkning, snowboard, paddling, kajak, downhill cars, cykling m.fl. Utöver det kort avstånd till Flemingsbergs centrum med flertal restauranger, caféer, matbutiker som Ica Maxi, Lidl, butiker, nöje, kultur som förening Slava, Stockholms Musikpedagogiska Institut, sporthall Fleminghallen, apotek, bibliotek, gym Fitness24Seven, Medfit, Södertörns högskola, Karolinska Universitetssjukhuset, Karolinska Institutet, Campus KTH Flemingsberg, Södertörns tingsrätt och Flemingsberg polisstationen.

  • Hiss
Djupdalsvägen 8C, Länna, Huddinge kommun

Djupdalsvägen 8C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 695 000 kr
37 m²
1 rum
2 158 kr/mån
45 811 kr/m²

I Länna hittar du detta mysiga boende, som är ett lugnt, lummigt och trivsamt uppbyggt villaområde med närhet till både affärer och kommunikationer. Här finner du 37 smart planerade kvadratmeter där du får plats att bjuda hem vänner och umgås. Perfekt även som övernattningslägenhet för den som studerar eller säsongsarbetar i Huddinge. Lägenheten är ljus och erbjuder neutrala färger, vitlaserad parkettgolv, badrum med golvvärme, ett ljust lätt möblerat vardagsrum, modernt kök med ljusgråa skåpluckor samt möblerbart loft. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde! Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge på den genereösa tomten. På baksidan kan du sitta i solen på den trä däckade altanen och njuta av idyllen. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Låg avgift som inkluderar p-plats och sophantering. Länna är ett lummigt och populärt område. Här har ni ett lugnt boende med närhet till olika naturreservat och sjöarna Drevviken och Magelungen. På kort bilfärd finner ni Länna Handelsplats men även Farsta centrum med affärer och restauranger. Med pendeltåg från Skogås- eller Vegastation tar det ca 21-24 minuter att ta sig in till Stockholm C. Tar du dig in till Stockholm C med bil tar det ca 17-18 minuter.

  • Uteplats

Visar alla 8