Frontgatan 8A

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 8, hiss finns
Byggår
1965
Förening
Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 13
Om föreningen
Avgift
5 035 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
13 949 kr/m²

Trevlig trea i bra skick med balkong i söder! Bostaden erbjuder 78,5 välplanerade kvadratmeter och stambytt badrum från 2019!

In genom dörren möts vi av en stor och välkomnande hall med förvaring via stor klädkammare.
Direkt till vänster finner vi det nyligen stambytta badrummet med kakel och klinker i vit och grå nyans. I badrummet är det förberett för installation av tvättmaskin.
Bostadens 3 rum är disponerade i en trevlig och genomgående planlösning med två ordentliga sovrum, vardagsrum med bra sällskapsytor, ett rejält kök med matplats för 4-6 personer samt gott om arbetsutrymme. Placeringen på balkongen i söderläge ger dessutom en garanti för sol under större delen av dagen. Balkongen nås dessutom från både kök och ett av sovrummen.

I Fredriksdal är det alltid nära till någon av de stora grönytor som är insprängda i området, man har även nära till både stadens centrum via lokaltrafiken och de olika stadsdelscentrum som man når till fots. På gångavstånd finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man bland annat ICA Maxi och City Gross.

Sammantaget ett mycket bekvämt och praktiskt hem. Planlösningen, balkongen samt sällskapsytorna gör detta till en bostad som passar det nyblivna paret eller den mindre barnfamiljen!

Varmt välkomna på visning med ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare