Valthornsgatan 6, vån. 13

Frölunda, Göteborg Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Sjöstjärnan i Västra Frölunda
Om föreningen
Avgift
4 088 kr/mån
Driftkostnad
8 520 kr/år
Pris/m²
48 026 kr/m²
Nyproduktion 

Har du alltid drömt om att gå upp på morgonen och det första du ser är havet från vardagsrummet? Då får du inte missa detta magnifika boende vi nu presenterar i Frölundas nya landmärke Brf Sjöstjärnan. Den vidsträckta utsikten med panoramautsikt över Göteborgs södra skärgård måste bara upplevas på plats.

Många tillval har gjorts och lägenhetskonceptet är elegans, viket inger en lyxig samt stilren känsla. Lägenheten har en bostadsyta om 76 kvm och är väl disponerad med gott om ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Här har du två lättmöblerade sovrum varav det ena har en stor garderob - perfekt för den med ett genuint klädintresse! Stort och fräscht badrum som har allt att önska för den kräsne. Stort vardagsrum som möjliggör middagar för den stora familjen samt med en öppen planlösning mot det eleganta och moderna köket. Pricken över i:et är den stora inglasade balkongen om ca. 14 kvm med fantastiskt utsikt.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Välkommen att uppleva en av Frölundas finaste lägenheter med vidsträckt utsikt mot havet!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster