Dirigentvägen 115

Gottsunda, Uppsala Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,6 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Förening
BRF Dirigenten
Om föreningen
Avgift
4 639 kr/mån
Driftkostnad
3 900 kr/år
Pris/m²
19 020 kr/m²
Antal besök
1 868
Dagar på Hemnet
10

*BOKADE VISNINGAR: För att se lediga tider och boka tid går ni in i den kompletta presentationen genom att klicka på den gröna rektangeln ”Läs mer hos mäklaren”. Därefter trycker ni på den blå rektangeln ”Boka tid för visning” under ”Visning” för att slutföra bokningen.

Välkommen till detta boende med radhuskänsla, uteplats och balkong! Bostaden erbjuder egen entré i markplan med praktiskt förrådsutrymme och trappa till övre plan. Här finns hall med klädkammare, fint badrum från 2008 med kaklade väggar och utrymme för tvättmaskin samt två sovrum. Vidare finns kök med matplats och rymligt vardagsrum. Utanför entrén finns stensatt uteplats i sydvästläge och på övre plan finns rymlig balkong med lugnt behagligt läge. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter interiört och som yttre förvaring finns förråd i anslutning till balkongen samt mindre förråd utanför entrén. Föreningen hyr även ut extra förråd till medlemmarna.

Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och fördelaktig lånebild på endast ca 3 500 kr/kvm lägenhetsyta. Läget är lugnt och den bilfria gården är barnvänlig med lekplats till barnen. I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, solarium, övernattningsrum, motionsrum/träningslokal och tvättstuga. Det erbjuds både p-platser och garageplatser och i dagsläget finns både lediga p-platser med el-plint samt varmgarageplatser.

På Dirigentvägen 115 bor du med ett barnvänligt läge nära förskolor och skolor men ändå med naturen runt knuten. Bra bussförbindelser med linje nr 3 som går var 10:e minut vid högtrafik och det är cykelavstånd till city. I det närbelägna centrumet erbjuds mycket bra servicemöjligheter med bl.a. affärer, bibliotek, vårdcentral, simhall samt skola. Gottsunda är ett av Uppsalas mest natursköna områden med gott om rogivande skog samt vandringsleder med bl.a. Gottsundagipen och Gula stigen i närheten och du har också närhet till Sunnersta, Valsätra, Norby och Rosendal. Till Ekoln och det mysiga Vårdsätrabadet tar du dig med cykel på 5-10 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.