Dirigentvägen 157

Gottsunda, Uppsala Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78,6 m²
Förening
BRF Dirigenten
Om föreningen
Avgift
4 639 kr/mån
Pris/m²
19 020 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade trea med radhuskänsla om 78,6 inbjudande kvm på våning 2/2 med en underbar balkong och grön utsikt! Planlösningen är luftig och bjuder in till härliga sammankomster för familj och vänner. Med fönster åt två väderstreck skapas en härlig rymd och dagsljuset flödar från rum till rum.

Bostaden är belägen på en barnvänlig och ej trafikerad gård där lekplats, tvättstuga och motionsrum finns. Här bor du i ett utmärkt läge i ett trevligt område med naturen runt hörnet samtidigt som du har närhet till stadens komfort.

Som boende på Dirigentvägen har du närhet till grönområden, fotbollsplaner och naturområdena Gottsundagipen och Hågadalen. Vid Mälaren ligger badplatserna Lyssnarängen och Vårdsätraviken på bekvämt cykelavstånd. På nära avstånd finns också bad- och skridskomöjligheter i/på Ekoln och Vårdsätraviken. Goda busskommunikationer och bra cykelvägar tar dig lättsamt in till stadskärnan (7km), bussarna går ca var 5:e minut. Dessutom ligger Gottsunda centrum på nära avstånd med närservice som Ica Kvantum, Willys, butiker samt motions-och kulturutbud med bad, bibliotek och teater. I området finns även förskola och skolor.

Välkomna till en lägenhet och ett område att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala - Drottninggatan