Dimgatan 14

Gränby, Uppsala Se på karta

1 895 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns ej
Byggår
1965
Förening
Riksbyggen BRF Uppsalahus nr 13
Om föreningen
Avgift
4 478 kr/mån
Driftkostnad
5 940 kr/år
Pris/m²
24 610 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet om tre rum och kök. Här bor du med ett lugnt läge i fridfulla kvarter i ett av Gränbys trevligaste lägen!

Bostadens 77 kvm fördelar sig på ett kök med god förvaring, ett stort vardagsrum med utrymme för både soffa och matplats, stambytt badrum och separat wc samt två väl tilltagna sovrum varav ett med utgång till balkong.

Som medlem i Brf Uppsalahus nr 13 ges du möjlighet att utnyttja bland annat samlingslokal och tvättstuga. Dessutom finns bilfria och välskötta innergårdar som erbjuder stora grönytor för såväl stora som små. Här kan barnen leka fritt på flertalet lekplatser och flera gemensamma grillplatser finns att nyttja för föreningens medlemmar.

På Dimgatan bor du ett stenkast från Gränbyparken med flera lekplatser, basebollplan samt 4H-gård! Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, butiker och restauranger och till Uppsalas stadskärna tar du dig snabbt via bra gång-och cykelvägar alternativt med buss som stannar i närheten. Smidig påfart till E4:an ger goda pendlingsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala