Kommande

Storsegelvägen 12

Gröndal, Stockholm Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Balneum
Om föreningen
Avgift
4 480 kr/mån
Driftkostnad
12 300 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen i spektakulära Brf Balneum! Föreningen med egen båt, båtplatser, SPA med pool, två soldäck och bastu i samma uppgång som lägenheten är belägen i. Oroar du dig för att matcha in matleverans? Kylrum finns i anslutning till entréerna. Välkommen hem till en problemfri vardag med guldkant.

På Storsegelvägen bor man bland naturlugnet med Mälaren som närmsta granne. Från samtliga sovrum, inklusive badrummet och balkong har man utsikt över vattnet. Den rymliga balkongen ligger i västerläge med många härliga soltimmar innan solen går ner bakom takåsarna. Planlösningen är perfekt för en modern familj! Här finns gott om plats för förvaring och öppen planlösning för ett socialt vardagsliv. Lägenheten har många fina kvalitéer i form av påkostade materialval, generös takhöjd och fina färgval. Tack vare de stora fönsterpartierna kommer ljuset in från två håll och skapar en härlig känsla av rymd i bostaden oavsett årstid. Här bor man lugnt och tyst i ett gediget bygge med isolerade fönster för en trevlig inomhusmiljö. Lägenheten passar även den mest kräsna med krav på hög kvalitet och förstklassiga detaljer!

Gröndal Strand är en egen oas nära stan. Ett perfekt område för barn fritt från trafikerade vägar. Här har man närhet till Mälarens vatten och underbar natur samtidigt som man har nära Stockholmspulsen. Några meter från porten ligger den nya fina bryggpromenaden och Gröndals klippbad. I Gröndals lilla centrum är känslan av småstad påtaglig med den lokala blomsterbutiken, frisören och klassiska café Lundbergs. I området finns flera populära caféer och restauranger så som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Thelins och Café Cul-de-sac. Hela området myllrar av idylliska stigar längs vatten och skog.
Mycket bra kommunikationer med b.la. färjan som tar dig till Stadshuset (på 20 minuter), Mälarhöjdsbadet och Drottningholm. Från samma kaj, som är belägen precis i närheten, går pendlarbåt mellan Ekerö och stan, som du kan på åka med ditt SL-kort. Både bussar och tvärbanan går i närheten av bostaden. 2 km bort ligger Liljeholmen och där du hittar kompletterande bussar, t-bana och stor galleria med ca 90 butiker, gym, restauranger och övrig service.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Hägersten

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.