SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nybodaringen 55, Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholms kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Nybodaringen 55, Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholms kommun, bild 2
Nybodaringen 55, Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholms kommun, bild 3

Nybodaringen 55

Lägenhet
Liljeholmen/Nybodahöjden, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
Pris saknas
56,7 m²
2 rum
vån 0/1
5 126 kr/mån

Varmt välkommen till denna ljusa och luftiga 2:a med unik radhuskänsla! Här bor man lugnt och ostört samt utan störande trafik utanför bostaden. Lägenheten är i ett genomgående omhändertaget skick med en varm och hemtrevlig känsla. Här erbjuds bl.a. ett sovrum med plats för dubbelsäng och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det finns gott om yta för ett större middagsbord som naturligt finner sin yta intill de stora fönsterpartierna. Det finns också ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare. Förutom detta finns ett extra förråd tillhörande lägenheten. Som en förlängning av bostaden finns en stor trädäckad uteplats som med sitt höga och lummiga läge ger en privat och fri känsla. Här kan man sitta och njuta av många trevliga middagsbjudningar i eftermiddags- och kvällssolen medan du också kan få beskåda vackra solnedgångar som går ner över Södermalm. På lägenhetens framsida finns ytterligare en tillhörande uteplats med härlig morgon- och förmiddagssol! Nybodahöjden ligger på ett ca 45 m högt berg och har under åren blivit ett mycket populärt och familjevänligt område. Här bor man med ett lugnt och lummigt läge med en kortare promenad till det mesta, såsom kommunikationer, närservice, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På några minuters promenad tar man sig bl.a. ner till Liljeholmskajen, Årstavikens vatten men också Årstabergs pendeltågsstation och tvärbana. Bekväm och välskött förening med möjlighet att överta parkeringsplats vid överlåtelse. Här får man den perfekta kombinationen av lugnet i bostaden och området medan man har ett bekvämt gångavstånd till storstadens puls och liv!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Storsegelvägen 12, Gröndal, Stockholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Storsegelvägen 12, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Storsegelvägen 12, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Storsegelvägen 12

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
6 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/6
5 867 kr/mån
75 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade 4-rumslägenhet som är belägen i den imponerande föreningen Brf Balneum! Föreningen har en egen båthamn, båtplatser, ett SPA-område med pool, två solterrasser och en bastu, som alla är tillgängliga i samma byggnad som lägenheten. Om du funderar på hur du ska förvara matleveranser, så finns det ett kylrum i entrén. Välkommen till ett bekymmersfritt boende med extra lyxiga bekvämligheter. På Storsegelvägen bor du i harmoni med naturen, med Mälaren som din närmaste granne. Alla sovrum, inklusive badrummet och balkongen, erbjuder utsikt över vattnet, och från vissa fönster kan du även se Norr Mälarstrand. Den rymliga balkongen har den bästa solinriktningen och erbjuder många underbara soltimmar innan solen försvinner bakom hustaken. Planlösningen är idealisk för en modern familj, med gott om förvaringsutrymme och en öppen planlösning som främjar socialt umgänge. Lägenheten har högkvalitativa materialval, generös takhöjd, specialbyggda inredningar och smakfulla färgval. De stora fönstren släpper in ljus från två håll och skapar en känsla av rymd året runt. Här kan du bo i lugn och ro, i en välbyggd bostad med isolerade fönster som garanterar en trivsam inomhusmiljö. Lägenheten kommer även att tillfredsställa de mest krävande med sina höga kvalitetsstandarder och förstklassiga detaljer. Gröndal Strand är en egen oas som ligger nära stadskärnan, perfekt för barn då området är avskilt från trafikerade vägar. Här har du närhet till Mälarens vatten och fantastisk natur samtidigt som du är nära stadens puls. Bara några steg från porten hittar du den vackra nya bryggpromenaden och Gröndals klippbad. I Gröndals lilla centrum känns den småstadsatmosfären tydlig med en lokal blomsterbutik, en frisör och det klassiska Café Lundbergs. Området erbjuder flera populära caféer och restauranger som Vintervikens trädgårdscafé, restaurang Winterviken, Thelins och Café Cul-de-sac. Hela området är rikt på pittoreska stigar längs vattnet och genom skogen. Kommunikationerna är utmärkta med bland annat en färja som tar dig till Stadshuset på bara 20 minuter, Mälarhöjdsbadet och Drottningholm. I närheten finns också en pendlarbåt mellan Ekerö och stadskärnan, som du kan använda med ditt SL-kort. Både bussar och tvärbanan har hållplatser nära lägenheten. Endast 2 km bort ligger Liljeholmen, där du hittar ytterligare bussar, tunnelbana och en stor galleria med omkring 90 butiker, gym, restauranger och andra bekvämligheter.

  • Premium
  • Hiss
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 2
Arvodesvägen 11, Hägerstensåsen, Stockholms kommun, bild 3

Arvodesvägen 11

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
1 695 000 kr
22 m²
1 rum
vån 0
1 535 kr/mån
77 045 kr/m²

Varmt välkommen till denna helt nyproducerade lägenhet belägen på hörnet av detta mysiga 40-talshus. Den här lägenheten är en perfekt förstagångsbostad, i ett lugnt men samtidigt citynära område. I området har du både härlig grönska, caféer, service och tunnelbana. Förutom detta finns ett lyxigt och väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin. När man kliver in i lägenheten slås man av den generösa takhöjden som i kombination med vackra fönsterpartierna ger lägenheten en härlig karaktär. Alla material- och färgval är matchande och noga genomtänka vilket gör att hela bostaden känns sammanhängande och trivsam. Här bor du i ett toppenläge med närhet till allt man kan önska sig. Månadsavgiften är på låga 1535kr och gå ingår bredband. Här kan tillträda enlig eget önskemål. Du som har en egen verksamhet kanske önskar en lokal för kontorsarbete eller en härlig plats att ta emot din verksamhets kunder. I BRF Juvelen på Åsen bor du i en förening med två hyresrätter kvar. Detta anses som dolt kapital och kommer inbringa intäkt till föreningens kassa den dagen se säljs. Utöver det har föreningen goda intäkter på parkeringsplatser och garage. Avgifterna höjdes from 1 januari 2024. Man har köpt sin mark, dvs ingen tomträtt förekommer. Runtom husen finns grönytor där man kan slå sig ner i solen för en härlig stund. Runt hörnet har du både restauranger, caféer och en härlig park med en amfiteater. Otroligt vacker natur! På promenad eller cykelavstånd har du även flera badplatser.

  • Premium
Diavoxvägen 32, Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholms kommun
Diavoxvägen 32, Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 32, Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 32

Lägenhet
Telefonplan / Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
1 990 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/11
2 151 kr/mån
82 917 kr/m²

SOMMARKAMPANJ! 10% rabatt på accepterat pris! Välkommen till en sofistikerad bostad som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och nära till allt! Belägen i det eftertraktade området Telefonplan, presenterar denna bostad en dynamisk livsstil. Här möts du av en elegant och modern atmosfär, där varje detalj är noga utvald för att skapa en känsla av lyx och välbefinnande. Rymlig och smakfullt planerad med gedigna materialval och stilsäker färgsättning ger bostaden karaktär. Här får du generösa ytor för både återhämtning och underhållning. Stora fönsterpartier öppnar upp rummet och släpper in ett rikt naturligt ljus. Balkongen bjuder på en fantastisk utsikt och är en sann oas för både avkoppling och kvalitetstid med nära och kära i ett härligt västerläge. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och vitvaror från HTH blir en dröm under matlagningen. Här finns gott om förvaring i garderober och i ett tillhörande förråd, plats för en bekväm dubbelsäng, soffa, matbord, byråer och stilleben. Rymligt badrum med kombimaskin, dusch, wc, handfat, kommod och badrumsskåp. Bostaden erbjuder inte bara en elegant interiör, utan även enastående faciliteter och ett oslagbart läge. På Telefonplan finns ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, aktiviteter, träning och kulturella sevärdheter att utforska som ger en spännande livsstil. För dig som uppskattar grönområden och friluftsliv finns det också närliggande parker och promenadstråk där man kan njuta av naturen och koppla av i en lugn miljö. I Brf The BRiCK Rubigo bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 70 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en särskilt bra skuldsättningsnivå i relation till andra nybildade föreningar. Här finns cykelrum och garageplatser, och du bor dessutom med närhet till alla tänkbara kommunikationsmöjligheter ett stenkast från buss och tunnelbana. Strax utanför porten har du ICA Supermarket och på kort promenadavstånd finner du Stora Coop, Rusta, Apoteket, Systembolaget och mycket mer som underlättar vardagen. Den här eleganta lägenheten på Telefonplan är det perfekta valet för dig som söker en hög levnadsstandard och ett oslagbart läge. Välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 32, Telefonplan /Midsommarkransen, Stockholms kommun
Diavoxvägen 32, Telefonplan /Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 32, Telefonplan /Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 32

Lägenhet
Telefonplan /Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
2 625 000 kr
32 m²
1.5 rum
vån 5/11
2 868 kr/mån
82 031 kr/m²

SOMMARKAMPANJ! 10% rabatt på accepterat pris. Varmt välkommen till en sprillans ny bostad med drömläge mellan populära Midsommarkransen och dynamiska Telefonplan! Lägenheten utmärker sig med gedigna materialval som ger en lyxig känsla och man har ägnat särskild åtanke att lyfta intrycket med iögonfallande detaljer. Här får vi inredda golv redan utanför hissen, genomgående vacker mörklaserad parkett i bostaden, svart smide och betsad träpanel på balkongen. Bostaden är högt belägen och redan på våning 2 får du ett öppet läge framför balkongen och vacker vy över parken som beräknas stå klar våren 2025. Genomtänkt och optimalt planerad bostad med varje kvadratmeter på rätt ställe. Ett rikt ljusinsläpp flödar in genom stora fönsterpartier och skapar en luftig känsla av rymd. Lägenhetens paradnummer är den stora balkongen i ett härligt västerläge där du kan njuta av kvällssolen och en magisk utsikt. Här har man tänkt på att få in gott om förvaring med eget förråd på balkongen och stora garderober i lägenheten. Köket från HTH är stilrent och praktiskt med kombinerad kyl/frys i fullhöjd, ugn, fläkt och diskmaskin. Badrummet är otroligt fräscht och rymligt, har generöst med förvaring och alla tänkbara bekvämligheter med dusch bakom vikbara glasväggar, wc, handfat med kommod och ett spegelförsett badrumsskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare för en smidig vardag. Rost är ledordet som Brf The BRiCK Rubigo har fått sitt namn efter och återfinns som en röd tråd i färgsättningen i föreningens lägenheter, trapphus och entréer. Föreningen är en nybildad och äkta bostadsrättsförening som äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och dessutom en mycket bra skuldsättningsnivå sett till registreringsåret. Det är en ny byggnad och innebär att större underhåll ligger långt fram i tiden. I föreningen finns 70 st bostadsrättslägenheter i toppskick med karaktär, cykelrum i källarplan och 16 garageplatser via servitut. Här bor du i det industrihistoriska kulturminnet efter Ericssons fabriker och det absolut hetaste bostadsområdet utanför tullarna, beläget mellan Midsommarkransen och Telefonplan. Ett nytt Telefonplan växer fram med fler nyproducerade byggnader som exempelvis Brf The BRiCK Rubigo som respekterar och bibehåller Telefonplans charm där äldre byggår blandas med yngre och blir en härlig kombination som skapar Telefonplans dynamiska atmosfär. I området finns goda kommunikationer för både bil- och kollektivtrafik och är samtidigt nära naturen med gångavstånd till härliga grönområden och badplatser. Här har du nära till allt, med bara ett par minuters promenad till Telefonplans tunnelbanestation tar du dig in till stan på en kvart. Området har en trendig aura och här finns gott om mysiga caféer, restauranger och butiker, aktiviteter med parkområden och träning, ett stenkast från porten och shopping i Liljeholmstorget med över 90 butiker. Hög standard, drömläge och nära till allt blir en vinnande kombination och ett hem att trivas i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 32

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
2 865 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/11
2 957 kr/mån
84 265 kr/m²

SOMMARKAMPANJ! 10% rabatt på accepterat pris! Underbar lägenhet! Välkommen hem till sol på balkongen från tidig eftermiddag, genomgående planlösning och vacker utsikt från stora fönsterpartier i två väderstreck. Omsorgsfullt planerade kvadratmeter löper genom lägenheten och skapar tydliga sociala respektive intima ytor. Här kombineras komfort med estetik och vardagslyx! Låt ett rikt ljusinsläpp vägleda dig ut på den väl tilltagna balkongen för en avkopplande stund i solen. Vackra materialval och en sober färgsättning skapar ett harmoniskt intryck att komma hem till. Ett fullt utrustat kök med mycket förvaring och goda arbetsytor, komplett maskinpark samt diskmaskin och kombinerad tvätt/tork i lägenheten underlättar vardagen. Stort och fräscht badrum som erbjuder alla bekvämligheter, inklusive golvvärme, för det där lilla extra. Vakna upp till den vackra utsikten över det nya området The Brick. Beläget mitt i Midsommarkransens härliga atmosfär med sina restauranger och caféer, trevliga butiker och populära Svandammsparken. Ta dig an dagen med fantastiska kommunikationer via tunnelbanans röda linje på Telefonplan. Cykla till Söder eller motionera i en naturskön miljö längs vackra promenadstråk. Badmöjligheter på bekvämt promenadavstånd vid Örnsbergs klippbad och Vintervikens populära bastuklubb. Här i Brf The BRiCK Rubigo bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som består av 70 st moderna bostadsrättslägenheter. Föreningen äger marken och påverkas således inte av kommunens tomträttsavgälder. Föreningen har en hållbar ekonomisk plan och en särskilt bra skuldsättningsnivå i relation till andra nybildade föreningar. Här finns cykelrum och garageplatser, och du bor dessutom med närhet till alla tänkbara kommunikationsmöjligheter ett stenkast från buss och tunnelbana. Strax utanför porten har du ICA Supermarket och på kort promenadavstånd finner du Stora Coop, Rusta, Apoteket, Systembolaget och mycket mer som underlättar vardagen. Här får du ett toppmodernt boende och en ombytlig livsstil - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Diavoxvägen 32, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Diavoxvägen 32

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
2 965 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/11
2 957 kr/mån
87 206 kr/m²

SOMMARKAMPANJ! 10% rabatt på accepterat pris! Välkommen hem till din drömbostad och den perfekta kombinationen av nyskick och mycket personlighet. Här får du en unik och välplanerad lägenhet med stor balkong och milsvid utsikt. Kliv in genom dörren och beundra ett magiskt ljusinsläpp som flödar in i lägenheten från stora fönsterpartier i fil. Här harmonierar lyxiga materialval med en neutral och stilsäker färgsättning. Låt dig inspireras av välplanerade ytor som kan inredas luftigt med möblemang för trevliga tillställningar tillsammans med vänner och familj. Bakom en avskiljande vägg finns en rofylld sovalkov som bjuder in till avkoppling med plats för dubbelsäng och annat möblemang såsom soffa och cafébord. Här kan du glädjas åt gott om förvaring i lägenheten och i ett rymligt förråd på balkongen, ett praktiskt kök med diskmaskin och goda arbetsytor intill en naturlig placering av ett matbord som rymmer större sällskap. Stort och lyxigt badrum med bland annat golvvärme och kombinerad tvätt/tork. I föreningen finns även ett cykelförråd och 16 st parkeringsplatser i garage för föreningens medlemmar att hyra. I Brf The BRiCK Rubigo bor du i en nybildad och äkta bostadsrättsförening som får alla rätt. Föreningen äger marken och har en hållbar ekonomisk plan och dessutom en särskilt bra skuldsättningsnivå i relation till andra nybildade föreningar. Läget är det bästa tänkbara och närområdet bjuder på puls i en naturskön miljö nära stan. På kort gångavstånd har du Midsommarkransens mysiga småstadskärna med uteserveringar och kaféer, barer, butiker, kvartersbiografer och idylliska Svandammsparken. En stor ICA Supermarket i The Brick-kvarteret och en kort promenad till tunnelbanans röda linje vid Telefonplan underlättar vardagen. Här kan du bocka av allt på din önskelista vad gäller drömläge, komfort och sol på balkongen - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäckvägen 151, Hägerstensåsen, Stockholms kommun

Bäckvägen 151

Lägenhet
Hägerstensåsen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
3 250 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/3
3 509 kr/mån
69 149 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Underbar lägenhet som fullkomligt badar i ljus från stora fönsterpartier i två väderstreck. Planlösningen är välplanerad och social. Här finns ett iögonfallande kaxigt svart kök med matplats och ett ljust och luftigt vardagsrum där solens strålar dansar fritt mot de ljust målade väggarna. Balkongen är en grönskande oas belägen mot den frodiga innergården och blir en perfekt plats för avkoppling och fina stunder tillsammans med nära och kära. Genomgående ljusa parkettgolv i alla rum och kolmårdsmarmor i en mycket funktionell och välkomnande hall. Sovrummet är väl tilltaget och inreds luftigt med dubbelsäng, nattduksbord, byrå och annat möblemang. Här finns stora garderober som slukar mycket förvaring och ett stort fönster som tillåter ett vackert ljusinsläpp och utsikt mot grönskande träd som vajar utanför. I Brf Avdragaren 4 bor du i en trygg och välskött förening med god ekonomi och stora renoveringar bakom sig. Föreningen äger marken och består av totalt 60 lägenheter varav 5 hyresrätter som kan ses som dolt kapital samt 13 lokaler som inbringar intäkter. Här finns bekvämligheter som tvättstuga, en gästlägenhet och 17 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar och hyresgäster. Den är attraktivt belägen i mysiga Hägerstensåsen med närhet till goda kommunikationer och vackra grönområden. En härlig kombination av Hägerstensåsens charm med vacker natur, nära till stan och aktiviteter gör denna ljusa och välplanerade lägenhet till ett hem att trivas i! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 8