Mäklare Olivia Raaé

Olivia Raaé

Om mig

Jag älskar mitt arbete och skulle inte kunna tänka mig ett roligare jobb! Från start har jag varit verksam i Söderort/Södermalm. Det har gett mig många meriter, rekommendationer och värdefull erfarenhet. Jag är tävlingsinriktad som person, och som det teamet vi blir när du väljer mig som din mäklare strävar vi tillsammans mot höga och gemensamma mål. Vill du veta mer om hur jag och SkandiaMäklarna kommer ta dig dit ut vill? Ring mig så kan vi prata mer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Störtloppsvägen 8, med uteplats, Västertorp, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Störtloppsvägen 8, med uteplats, Västertorp, Stockholms kommun, bild 2
Störtloppsvägen 8, med uteplats, Västertorp, Stockholms kommun, bild 3

Störtloppsvägen 8, med uteplats

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
1 995 000 kr
37,4 m²
1 rum
vån 0/3
4 146 kr/mån
53 342 kr/m²

Denna lägenhet är något utöver det vanliga! Redan när man kliver in i hallen möts man av det underbara ljuset som flödar in via lägenhetens stora fönsterpartier. Då lägenheten är beläget på gaveln av huset har den fönster i tre väderstreck. Här, på hörnet av huset har du din egen plats att trivas på och utanför fönsterna har man inga bostadshus, och ingen insyn. Planlösningen är optimal och storleken på bostaden gör plats för både soffa, dubbelsäng, arbetsplats och förvaring. Den härliga uteplatsen fullkomligt badar i sol vilket gör den trivsam för både människor och växtligheter. Uteplatsen förlängs av föreningens trädgård vilket ger en känsla av du bor i ditt egna lilla radhus! Lägenhetens öppna ytor gör att du kan möbleras på ett sätt som skapar stora sociala planlösning. Köket är stort och mer än duger åt den matlagningsglada! Renoverat och helkaklat badrum med fönster för fint dagsljus och tvättmaskin. Uppskattar man ett lugnt boende med goda kommunikationer är läget perfekt. Här bor man nämligen på 1 minuts promenad från tunnelbanans röda linje som tar dig innanför tullarna på mindre än 10 minuter. Runt om kring finns mysig parker och på cykelavstånd har man fina badplatser längst Mälarens vatten och helt magiska utsiktsplatser för de vackraste solnedgångarna. I Västertorp centrum finns fler matbutiker, florist, apotek, bank och mysiga butiker samt lokalt bageri! Snabbt tillträde möjligt. Missa inte denna pärla! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Midsommarvägen 74, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Midsommarvägen 74, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Midsommarvägen 74, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Midsommarvägen 74

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
2 995 000 kr
54 m²
3 rum
vån 1/3
4 401 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och väldisponerade 3:a med fönster i två olika väderstreck. Bostaden är 54kvm stor och är välplanerad med bra umgängesytor, plats för stort matbord i vardagsrum med fransk balkong samt två bra sovrum. Här kan du skapa din egen bostadsdröm och bevara de vackra 40-tals detaljerna så som de fina trägolven samt originalgarderoberna. Bor man med detta läge i Midsommarkransen har man allt man kan önska sig och lite till. Du har Svandammsparken precis intill, där du har lekplats, kiosk och härliga grönytor för både lek och picknick. Dessutom har du all möjlig service och härliga caféer, restauranger och barer. Du kan cykla eller gå till andra härliga naturområden och badplatser. Längs Mälaren erbjuds klippbad och undangömda smultronställen att upptäcka. Här finns även Winterviken med sin park, utegym och café samt restaurang. Man tar sig enkelt runt via fina promenadstråk och cykelvägar. Med cykel kommer man till Södermalm på ca 10 minuter via fina cykelvägar. Telefonplan ligger ca 500 meter bort och där finns förutom ytterligare en tunnelbana finns även ett rikt kultur och restaurangliv. Från Midsommarkransens t-banestation har du ett stopp sen man är man i Liljeholmen med stor och modern galleria med 90 butiker och restauranger. Här kan man även resa vidare med tvärbana, flygbuss och flertalet busslinjer. Du bor i förening med bastu, tvättstuga och bra förråd. De finns närhet till flera förskolor, skola, natur och kommunikationer precis runt hörnet (ca 80 meter till tunnelbana)

  • Premium
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Fågelsångsvägen 13, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Fågelsångsvägen 13

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
4 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/10
3 247 kr/mån
80 948 kr/m²

Accepterat pris! Mycket välplanerad hörnlägenhet med kvadratmeterna på helt rätt ställen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i anslutning till balkongen, vilket gör lägenheten social och rymlig. Balkongen är terrassliknande på ca 15 kvm och ligger helt utan insyn med utsikt över den härliga grönskan. Nyligen har större delen av balkongen glasats in med skjutbara glaspartier. Här har man sol lagom till morgonkaffet och resten av dagen och kvällen kan du njuta av solen på föreningens spektakulära takterrass. Lägenheten passar både en och flera personer. Här finns ett rymligt sovrum, gott om förvaring och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Mycket stabil förening med låga avgifter och som dessutom haft avgiftsfri månad de senaste åren. Föreningen stora takterrass är unik i sitt slag! Här har du vy över Stockholms stad och du kan använda utomhuskök, grilla, läsa en bok i den inglasade loungen, sola i solstolarna och eller bjuda in ett stort sittande sällskap för middagar. Nere på innergården finns honungsbin som producerar ca 30 kg honung om året till föreningens medlemmar. Bredband ingår i avgiften på 3247kr. Hiss nås utan trappsteg och tar dig även ner till garaget i källaren. Uppskattar man det bästa som naturen har att erbjuda är läget perfekt. Här bor man nämligen mitt emellan skogspromenader, Mälarens klippbad och helt magiska utsiktsplatser för de vackraste solnedgångarna. Med den förlängda bryggpromenaden kan man nu ta sig längst hela Gröndals glittrande vattenlinje. Mysiga caféer som klassiska Lundbergs eller Cul de Sac är att rekommendera sommartid. Vill man ta sig in till stan är en promenad till Södermalm väldigt fin och inte speciellt lång, i Hornstull är man på 2,5km. Liljeholmsgallerian har med sina 90 butiker, restauranger och affärer ett brett utbud. Från knutpunkten Liljeholmen går även tunnelbana, flygbussar och flera busslinjer. Hoppas vi ses på visning, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3