Kommande

Kolonnvägen 2

Haga Norra, Solna kommun Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 10, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Haga Norra 6A
Om föreningen
Avgift
5 727 kr/mån
Driftkostnad
12 040 kr/år
Pris/m²
74 577 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till ett sällsynt boende långt utöver det vanliga! Redan vid första klivet in i bostaden möts ni av en enastående utsikt och en upplevelse som följer er genom hela hemmet. Alla fönstren ramar in vyn och bidrar till ett magiskt ljusinsläpp, helt utan insyn. Lägenheten bjuder på sol från tidig morgon fram till solnedgång – där solnedgången avslutas på balkongen, perfekt för middagsbjudningar eller rekreation efter en lång dag.

Detta boende bjuder på optimalt disponerade ytor både socialt samtidigt som rummen avskiljer på ett väldigt trivsamt sätt. Andra höjdpunkter är de exklusiva materialvalen och genomgående hög standard som förgylls av mjuka naturliga färgtoner helt i klass med övrig inredning. Den exceptionella känsla som detta boende förmedlar är nästintill obeskrivlig, så vi rekommenderar er varmt att komma och uppleva den på plats!

Ett kvalitativt och stilrent kök från Puustelli och ett lyxigt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober samt förråd i lägenheten.

Som om inte allt detta vore nog så är huset byggt för ett aktivt liv hemma med flera fantastiska tillgångar. En gemensam takterrass med smidig access på samma våningsplan i direkt anslutning till lägenheten. Stor grön innergård med sittgrupper och sandlåda. Gym, relaxavdelning med bastu, CO-working space samt ett hobbyrum.
Huset är certifierat med kvalitetsstämpeln Green Building och solceller på taket producerar el till fastigheten. Med certifieringen erbjuds ränterabatt hos flertalet banker. Juridisk person kan prövas!

Här bor ni med närhet till utmärkta kommunikationer, flera grönområden, badplatser, stort serviceutbud i både Solna centrum och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia.

Ett hem att längta efter!

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Fastighetsmäklare Irma Arvidsson

073-382 55 55

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Irma Arvidsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Irma Arvidsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0733825555

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.