Nyproduktion

Släntvägen 6

Hanaskog, Östra Göinge kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66,6 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Avgift
6 400 kr/mån
Pris/m²
18 018 kr/m²
Nyproduktion

Nyproduktion i Hanaskog. Visning lördagen den 3 juni 13-15 - Kom och kika nu när bostäderna börjar ta form.
Välkomna att finna er framtida bostad i en naturskön och trygg miljö med bra pendlingsavstånd till Kristianstad, Knislinge, Broby; Osby och Älmhult. Välj bland våra genomtänkta parhus i praktisk bostadsrättsform. Byggnaderna uppförs med senast byggtekniken för låg drift och förses med solpaneler på taken.
varmt välkomna!

Bostäder om tre - respektive fyra rum och kök skapar möjlighet till ett kvadratsmart boende med parhuskänsla. Hög standard och tilltalande materialval är såklart en självklarhet! Husen byggs miljömedvetet och har bland annat solceller på sina tak. Alla bostäder har fiber indraget, egen parkering, förråd samt väl tilltagen uteplats med liten trädgårdstäppa.

Byggnationen är i full gång och inflyttning beräknas till 1/9-2023. Vi erbjuder åtta trerummare samt två fyrarummare. Priset är 1.2 milj i insats för trean om 66,6kvm och 1.4 milj för fyran om 81,9kvm.

Byggnaderna är uppförda i lättbetong och med betongplatta på mark. Fasaden är putsad och målad. Isolerglasfönster med underhållsfria aluminiumprofiler. Papptak.

Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Badrum i kombination med tvättstuga som är helkaklat i vitt och grått med golvvärme. Kvalitetskök från Marbodal med vita luckor.

Välkomna att reservera just ert drömboende!

Kontakta mig gärna för ett möte där jag går igenom hur processen ser ut med reservation, kontrakt handpenning mm. samt om ni eventuellt vill ha värdering av ert nuvarande boende, 0709-126120.

Bilderna i annonsen är från ett annat projekt och det kan finnas avvikelser.

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Kristianstad

Kontakt

Eva Kraft

Våningen & Villan Kristianstad
Mäklare Eva Kraft, Våningen & Villan Kristianstad
0709126120