Croisette Kristianstad

Croisette Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Götgatan 3, Knislinge, Östra Göinge kommun

Götgatan 3

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
1 050 000 kr
115 + 62 m²
4 rum
805 m² tomt

Välkomna till detta trivsamma boende beläget i ett lugnt och fridfullt område i Knislinge, med närhet till både service och skolor. Denna villa erbjuder en modern och bekväm livsstil med ett nytt, fräscht kök i öppen planlösning som inkluderar en matplats och ett vardagsrum. Bostaden präglas av genomgående ljusa och moderna ytskikt som skapar en stilren och inbjudande atmosfär. I det rymliga vardagsrummet finns en centralt placerad kamin, som inte bara ger en mysig stämning utan även extra värme under kalla vinterkvällar. Från köket har man direkt tillgång till ett härligt uterum som erbjuder en rofylld utsikt över den lummiga trädgårdstomten, perfekt för avkoppling och middagar ljumma sommarkvällar. Entréhallen har nya ytskikt och erbjuder gott om plats för ytterkläder. Härifrån leder den fint svängda trappan upp till övre plan. I anslutning till hallen ligger ett helkaklat badrum, utrustat med moderna faciliteter. På övre plan möts man av en hall med förvaringsmöjligheter samt två rymliga sovrum, båda med nya och smakfulla ytskikt. Dessa rum erbjuder en lugn och behaglig miljö för vila och återhämtning. Källaren är praktiskt utformad och rymmer en tvättstuga, pannrum samt generösa förvaringsytor, vilket underlättar vardagslivet och erbjuder gott om utrymme för förvaring. Vi ser fram emot att välkomna er på visning och ge er möjlighet att uppleva detta fina boende i verkligheten. Varmt välkomna!

Västra Vallgatan 8, Centrum, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 14:00
Västra Vallgatan 8, Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Västra Vallgatan 8, Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Västra Vallgatan 8

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
1 395 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 262 kr/mån
22 683 kr/m²

Välkomna till trivsamma Brf Mårten Persson. En välskött bostadsrättsförening i lugna men centrala kvarter med närhet till både service och restauranger men även närhet till Tivoliparken och Naturrum. Handikappvänligt och lättillgängligt utan trösklar och trappor. Stor tvårummare med en härlig uteplats som är som ett extra rum om hela 25 kvm. som är delvis under tak där man blickar ut mot grönskande innergård. Lägenheten är på första plan utan trösklar eller trappor för den som har svårt att ta sig fram. Stor och ljus hall med praktiskt klinkergolv. Från hall nås rejäl klädkammare och det fint helkaklade badrummet i ljusa färger. Rakt fram har man till höger rymligt sovrum med utgång till den stora uteplatsen. Ljusa väggar samt fräsch parkett. Till vänster har man öppning in mot det ljusa vardagsrummet som kombineras med matrum samt är i öppen planlösning mot kök. Gott om plats för både soffgrupp och matbord. Köket har vita luckor och fräscha vitvaror. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Helmershusvägen 316, Ekestad, Kristianstads kommun
Helmershusvägen 316, Ekestad, Kristianstads kommun, bild 2
Helmershusvägen 316, Ekestad, Kristianstads kommun, bild 3

Helmershusvägen 316

Fritidshus
Ekestad, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
3 300 000 kr
35 + 20 m²
3 141 m² tomt

Ett alldeles eget Nangijala för den som vill vila själen i sagans värld. Med ett fantastisk lugn och en underbar känsla kan man här i Ekestad finna ro. Med betagande utsikt över sjön från den hundraåriga äppellunden kan man känna att man har hittat hem. På den vidsträckta tomten i två etage finner vi två mindre boningshus där det ena har allt man kan tänkas behöva även en kylslagen höstkväll. Här har funnits ett bygglov om åretrunt byggnation som har löpt ut. Dock kan man njuta här i all enkelhet precis som det står. På den nedre avsatsen finner vi ett stenhus i två plan med uteplats och gångstig ned till den egna bryggan. En fin känsla av avskildhet omsluter hela platsen som ligger straxt innan vägens slut och Balsbergets naturreservat. Känslan att bara kunna gå ned till sjön en varm sommarmorgon och bada från egna bryggan i bara mässingen för att återvända och sitta mot husväggen med morgonkaffet i hand. Huset har modernt kök samt kaklat badrum med dusch och bastu på nedre plan. Här finner vi fin kvalite samt klinkergolv med golvvärme. Det övre planet nås via en spiraltrappa eller utvändigt via en högre avsats. På det övre planet är utsikten magisk från den fina balkongen. Rummet har plats för både säng och soffa. Utanför huset finner vi stensatt uteplats som leder oss mot den övre delen av tomten med äppellunden och nygjort trädäck. Här finns även ett somrigt compact living med sovloft, kökshörna som öppnar upp via vackra dubbeldörrar mot trädäcket. En verkligt unik fastighet som måste ses för att man skall förstå känslan och potentialen i denna pärla.

  • Premium
Möllegatan 20, Sibbhult, Östra Göinge kommun

Möllegatan 20

Villa
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
1 250 000 kr
128 + 128 m²
2 356 m² tomt

På ett högt och naturskönt läge med en underbar trädgårdstomt finner vi denna stilfulla villa med sutterängdel. Den generösa dubbeltomten omges av frodig grönska och prunkande växter, vilket skapar en fridfull och inbjudande atmosfär. På tomten står även ett fristående garage som erbjuder både praktisk förvaring och bekväm parkering. När vi stiger in i villan möts vi av en trivsam och öppen planlösning som ger en harmonisk atmosfär. Köket, strategiskt placerat i centrum av hemmet, fungerar som husets hjärta och samlingspunkt. Här finns gott om utrymme för matlagning och socialt umgänge. På detta våningsplan finner vi även två rymliga sovrum, men den öppna planlösningen ger möjlighet att skapa tre beroende på familjens behov. Det luftiga matrummet, det mysiga TV-rummet och badrummet kompletterar detta våningsplans utbud av bekvämligheter. Ett stort och härligt uterum sträcker sig ut och erbjuder en panoramavy över det omgivande landskapet. Detta utrymme blir snabbt en favoritplats för både avkoppling och sociala tillställningar, där man kan njuta av utsikten och de naturliga omgivningarna från hög höjd. På det nedre planet av villan finner vi ett generöst sovrum med egen ingång, vilket ger både avskildhet och flexibilitet. Här finns också rikligt med förvaringsutrymmen, ett pannrum, en välutrustad tvättstuga och en praktisk toalett. Det tillhörande garaget på detta plan är utrustat med en automatisk port, vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en harmonisk blandning av modern funktionalitet och naturskön charm, vilket gör den till en perfekt bostad för familjen som söker komfort, flexibilitet och ett vackert hem i en lugn och grönskande miljö.

Vanneberga 3041, Vinslöv, Hässleholms kommun

Vanneberga 3041

Villa
Vinslöv, Hässleholms kommun
Croisette Kristianstad
3 500 000 kr
180 + 60 m²
6 778 m² tomt

Välkomna till denna vackert kringbyggda gård, vars ursprung går tillbaka till det tidiga 1800-talet, en tidskapsel som tar dig tillbaka i historien. Detta är ett unikt bostadshus som sällan kommer ut på marknaden. När du kliver in på gården, kan du nästan höra tidens vingslag och känna historiens närvaro. Gårdens väggar och tak, vars målningar fortfarande är välbevarade, bär på berättelser från en svunnen tid. Här finner du också kakelugnar och andra tidstypiska detaljer som har överlevt åren. Bostadsbyggnaden är delvis moderniserad och erbjuder nu ett påkostat badrum och ett praktiskt kök som samtidigt behåller den charmiga atmosfären från gårdens historia. De stora salarna tillsammans med de mindre rummen ger dig en känsla av hur det var att leva och umgås på gården under dess storhetstid. På den tiden var gården en stolthet med sina imponerande 300 hektar mark. Längorna, som tidigare användes som stall för hästar, kor och grisar, har genomgått förvandlingar över åren. Tidigare ägare omvandlade dem till ett kafé och en keramikverkstad, vilket visar på gården och områdets mångsidiga historia. På innergården arrangerades till och med sommarteater på 1950-talet, där den kände skådespelaren Ingvar Andersson höll hov. Denna fastighet är fylld med stor potential och har en värdefull plats i historien. Den förtjänar att renoveras och vårdas för framtiden så att dess unika charm och rika historia kan bevaras och fortsätta fascinera kommande generationer. Att bo på denna gård är som att leva i en levande tidsmaskin där det förflutna möter nutiden på ett vackert sätt. Välkomna att kontakta mäklare för privat visning på 0709-126120 Fastigheten säljs med friskrivning.

Hornavägen 284, Åhus, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Hornavägen 284, Åhus, Kristianstads kommun, bild 2
Hornavägen 284, Åhus, Kristianstads kommun, bild 3

Hornavägen 284

Gård/Skog
Åhus, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
11 295 000 kr
257 + 55 m²
6 rum
8 ha tomt

Tillfälle att förvärva Almhaga gård om 8 ha strax utanför Åhus där möjlighet att köpa mark i anslutning erbjuds. Här finner man även en fräsch lägenhet att hyra ut eller för generationsboende. Fastigheten är idag på 1,42 ha men är under avstyckning till 8 ha. Avstyckningen blir klar under hösten. Fastigheten är mycket välarronderad dvs ligger i ett skifte ihop med byggnaderna med ett mycket bra läge med närheten till Åhus. Välkomna till denna välskötta gård där ett modernt och elegant bostadshus står i centrum totalrenoverat och tillbyggt 2013. Villan är i mycket fint skick och byggd med kvalité som visar sig i den mycket låga driftskostnaden med klass B i energideklarationen vilket möjliggör gröna bolån med ränterabatt. Villan är omgiven av två längor med massor av möjligheter där det redan finns en lägenhet i fint skick för att disponera i familjen eller hyra ut. Lägenheten har fin standard med stort vardagsrum, rymligt kök samt badrum med dusch och bastu. Två garage med elektriska portar och loge med högrest tak där man idag hyr ut förvaringsplatser. Längan erbjuder möjligheter för ombyggnad till stall för den som inte vill satsa på att bygga nytt. Dessutom renoverat modernt fristående dubbelgarage med carport. Detta är en riktigt fin plats för djurhållning och helt perfekt för en livfull hästgård med närheten till Willands Ryttarförenings fina ridhus endast ett par hundra meter bort. Området har flertalet hästgårdar och fina ridmöjligheter med ridstigar i en vacker miljö. Här kan man förverkliga sina drömmar endast tio minuter från Åhus med sin genuina bymiljö från 1500-talet tillsammans med sandstränder, högklassig golfbana och mycket mer. Cykelväg till Åhus samt närliggande rekreationsområde med fotbollsplan tillsammans med barnomsorg och skola på kort avstånd gör att man här kan bo på landet men med allt man kan önska i närområdet. Fastigheten är 8 ha med väldränerad jordbruksmark där man har egen bevattning finns möjlighet för både odling och bete. Bevattningen sker med djupborrad brunn på den egna marken som har en vattendom. hela fastigheten kan bevattnas även under bevattningsförbud. Stödberättigad med EU bidrag. Det finns ytterligare 24 ha jordbruksmark och 10 ha betesmark att köpa till. Objektsbeskrivning, tomtkarta samt ED ligger som dokument. Prisbild och mer information samt visningsmöjlighet får man genom att kontakta mäklare på mail - [email protected]

  • Premium
Kräbblebodavägen 5, Glimåkra, Östra Göinge kommun

Kräbblebodavägen 5

Fritidshus
Glimåkra, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
795 000 kr
138 + 35 m²
6 rum
1 928 m² tomt

Med närhet till både skog och sjö finner vi detta rymliga torp med vacker snickarglädje, beläget på en generös tomt. Detta charmiga hem är en plats dit man gärna återvänder och ofta bjuder in gäster, med gott om utrymme för övernattning. Torpet är vinterbonat och kan användas året runt, där den centralt placerade kaminen bidrar till en behaglig värme under kalla månader. På bottenvåningen möts vi av ett stort allrum som är öppet mot ett trivsamt kök med matplats. Här finns även ett badrum med dusch och tvättmaskin, beläget vid köksentrén. Detta våningsplan rymmer dessutom två sovrum, en stor matsal samt en snickarbod. På övre plan finner vi ytterligare ett allrum och två rymliga sovrum samt ett praktiskt vindsförråd. Den härliga tomten som omger huset gränsar till äng och skog på baksidan, vilket skapar en lugn och naturskön miljö. Här är det verkligen skönt att vara, med möjligheter att njuta av naturens lugn och samtidigt ha nära till bekvämligheter och utrymmen för både vardagsliv och festliga tillfällen. Närhet till Osby gör att man enkelt tar sig vidare med tåg både mot Köpenhamn och Stockholm. Huset kan övertagas med kort varsel och de flesta inventarier kommer att ingå i köpet. Varmt välkomna på visning!

Hjärtebackes väg 2B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Hjärtebackes väg 2B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Hjärtebackes väg 2B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Hjärtebackes väg 2B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
735 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
5 611 kr/mån
12 458 kr/m²

Välkomna till denna stilrena tvårummare på Hjärtebackes väg med ett attraktivt läge på Gamla Näsby i stabil förening som erbjuder låg avgift där allt är inkluderat! När du stiger in i denna eleganta lägenhet möts du av en ljus och trevlig hall med förvaring för ytterkläder. Till vänster öppnar sig hallen mot ett stilrent kök i vitt, komplett med moderna vitvaror. Köket erbjuder även en trivsam matplats perfekt för dagliga måltider. Till höger från hallen leder vackra glasdörrar in till det rymliga vardagsrummet. Härifrån når du en balkong i söderläge, som ger gott om naturligt ljus och en underbar plats för avkoppling. Vardagsrummet har en modern känsla med nyligen renoverade ytskikt och erbjuder utrymme för både matplats och en större soffa. Sovrummet är rymligt och inrett för att rymma en stor dubbelsäng samt förvaringsmöbel, vilket ger både komfort och praktisk förvaring. Det stilfulla, helkaklade badrummet är nyrenoverat 2023 i samband med stambytet och erbjuder en fräsch och modern miljö. I avgiften ingår allt! Värme, vatten, el, parkeringsplats i garage, tvättmedel, samt kabelTV/bredband. Man har dessutom tillgång till mysig trädgård med odlingshörna. Denna drömlägenhet ligger i ett lugnt område nära Högskolan Kristianstad, med utmärkta bussförbindelser till centrala Kristianstad och tågstationen. Här bor du i en attraktiv del av Gamla Näsby med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gränsgatan 34C, Odal/Vilan, Kristianstads kommun

Gränsgatan 34C

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
925 000 kr
75,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 346 kr/mån
12 219 kr/m²

Välkomna att upptäcka denna välplanerade trea som erbjuder både stil och bekvämlighet. Vi stiger in och möts av ljus och öppen planlösning med genomgående fina parkettgolv i ek samt ljusa nymålade väggar. Det fräscha köket har vita skåpluckor och är utrustat med en ny ugn och mikro. Vi finner även kyl/frys samt diskmaskin i rostfritt, vilket gör det både funktionellt och estetiskt tilltalande. Här finner du ett renoverat helkaklat badrum med duschhörnan samt toppmatad tvättmaskin som utstrålar modern elegans samt en helt nyrenoverad extra toalett för ökad bekvämlighet. Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt med ljusa väggar och vacker parkettgolv. Härifrån når du den mysiga balkongen, perfekt för avkoppling och sociala stunder. De två sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om plats för dubbelsäng i vart och ett av dem, vilket ger dig en bekväm och rymlig sovmiljö. Bostaden ligger i en stabil förening med låga avgifter, vilket ger dig ekonomisk trygghet och möjlighet till ett trivsamt boende. Välkommen till ditt nya hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Näsbychaussén 75, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 75

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
850 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 694 kr/mån
11 486 kr/m²

Välkomna till inbjudande trerummare i stabil HSB-förening! Denna läckra tvåa på andra våningen bjuder på ett snyggt kök, totalrenoverat 2017 med utbytta stilrena vitvaror i svart där spis och diskmaskin är från 2021. Vid stambytet 2020 totalrenoverades och helkaklades badrummet i föreningens regi. Tvättmaskinen installerades 2021. Vardagsrummet, med sin generösa storlek, erbjuder utsikt över den grönskande innergården med sina stora fönsterpartier. Här har man plats för både matbord och stor inbjudande soffa. Två mysiga sovrum, varav det ena är större och öppnar upp till en inglasad balkong i väster—perfekt för att slappna av när dagen går mot sitt slut. Upplev bekvämligheten och komforten med en låg avgift som täcker nästan allt du behöver—värme, vatten, snabbt internet, kabel-TV och till och med den fasta elkostnaden. Parkeringsplats för 120:-/månader. Det här är livsstilen där hög standard möter prisvärdhet! Missa inte chansen att utforska denna pärla närmare. Boka din visning idag!

  • Plus
  • Balkong
Näsbychaussén 62A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 62A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
425 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 297 kr/mån
9 551 kr/m²

Mysig 1,5 rumslägenhet på första våningen i mycket stabil förening med låg avgift där det mesta ingår såsom värme, VA, parkering, TV, internet samt gemensamt elavtal. Alla ytskikt renoverade under senare år samt att badrum totalrenoverats av STOBY med våtrumsgaranti. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och inbjudande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Här finns även en praktisk klädkammare. Från hallen tar du dig vidare in i den inre hallen, där du hittar ännu mer garderobsförvaring, vilket är oerhört praktiskt. Till vänster om den inre hallen finner du det stilfullt renoverade badrummet med dusch och tvättmaskin. Här har STOBY utfört en totalrenovering med våtrumsgaranti, vilket ger dig både trygghet och hög kvalitet. När du går vidare in i lägenheten, når du ett rymligt arbetskök med äldre inredning som målats av firma såväl utvändigt som invändigt. Kyl/frys samt spis. Från hallen rakt fram finns ett mångsidigt rum som kan användas som sovalkov, matrum, TV-rum eller kontor, beroende på dina behov och önskemål. Detta flexibla utrymme ger dig frihet att anpassa det efter din livsstil. Slutligen når du det stora och ljust upplysta allrummet med en utgång till en inglasad balkong. Här har man möjlighet att möblera med både säng och soffa eller matbord. Här bor man nära Högskolan i en lägenhet som erbjuder en harmonisk och trivsam atmosfär med uppdaterade ytskikt och nyrenoverat badrum. Du kommer att trivas här i ditt mysiga och välskötta hem i denna trygga förening. Varmt välkomna på visning - snabbt tillträde möjligt.

  • Balkong
Getapelvägen 10A, Åhus, Kristianstads kommun

Getapelvägen 10A

Lägenhet
Åhus, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
1 650 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/2
4 323 kr/mån
27 966 kr/m²

Välkomna till stilren marklägenheter i nyproducerad bostadsrätt på Täppet – Nära både skog och strand! Upplev ett bekymmersfritt boende i dessa nyproducerade marklägenheter på Täppet, där modern design möter naturskön omgivning. Färdigställda sommaren 2022, erbjuder denna bostad en genomtänkt planlösning som passar både par och singelhushåll. Vid entrén möts du av en praktisk hall med klinkergolv, som ger ett stilrent första intryck. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor, samt en rymlig klädkammare som ger extra förvaringsutrymme. Vidare in i lägenheten öppnar det stora vardagsrummet och köket upp sig i en öppen planlösning. Köket är fullutrustat och erbjuder generösa arbetsytor och gott om förvaringsskåp. Här finns också plats för ett matbord, där familj och vänner kan samlas för måltider. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och TV, perfekt för avkoppling och umgänge. En altandörr leder ut till en härlig uteplats i sydvästläge, idealisk för soliga eftermiddagar och ljumma sommarkvällar. Sovrummet, som nås från entréhallen, är rymligt och har plats för en dubbelsäng samt gott om garderobsförvaring. Här kan du skapa din egen lugna oas för vila och återhämtning. Badrummet är stilrent inrett med kakel och klinker. Här finns duschplats, WC, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare, allt för att underlätta din vardag. Välkomna till ett hem som erbjuder närhet till både naturens lugn och havets brus. Här bor du bekvämt och stilfullt i en modern bostadsrätt som väntar på att bli ditt nya hem.

  • Uteplats
Skivyxvägen 14, Öllsjö, Kristianstads kommun

Skivyxvägen 14

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
2 900 000 kr
171 + 100 m²
7 rum
1 050 m² tomt

Välkommen till denna gedigna 1 ½ plansvilla med källare i barnvänliga Öllsjö! Perfekt läge och närhet till förskolor, skolor och busshållplatser gör är detta hem passar perfekt för den aktiva familjen. Huset erbjuder en genomtänkt planlösning där bottenvåningen erbjuder tre fina sovrum varav det ena större. Stora sällskapsytor samt kök med matplats och badrum. Övre plan har ett mycket rymligt allrum som kan avdelas till fler sovrum samt ett sovrum/kontor samt ytterligare ett badrum. Dessutom erbjuder denna rymliga familjevilla ett helt inrett källarplan med många möjligheter där man har ytterligare ett badrum samt stora ytor och tvättstuga. Härlig och välskött trädgårdstomt som blickar ut över grönområde på hörntomt. Här har man även ett fint uterum i anslutning till den plattsatta uteplatsen med bekvämt och insynsskyddat belägen på baksidan av huset. Resterande del av den välskötta trädgården ligger i söderläge är perfekt för soliga dagar och erbjuder möjligheter till lek och avkoppling. Här finner man även trädgårdsförråd och växthus. Boka in er på visning via vår hemsida! Säljs med friskrivning.

Odengatan 25, Broby, Östra Göinge kommun

Odengatan 25

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
1 725 000 kr
172 m²
1 192 m² tomt

Välkommen till denna villa med känsla av harmoni och välbefinnande, belägen i lugna villakvarter i Broby. Mycket tilltalande planlösning och ett fint läge på den lummiga trädgårdstomten. Här, i denna grönskande oas, är det lätt att förlora sig i lugnet och stillheten som präglar detta barnvänliga område. Steget in i villan avslöjar en välskött miljö som har vissa moderniseringsbehov. De generösa sociala ytorna bjuder in till trivsamma stunder tillsammans med nära och kära. Den centralt placerade eldstaden blir en naturlig samlingspunkt. Med upp till fyra sovrum finns gott om plats för hela familjen att finna ro och återhämtning. Badrum på båda våningsplanen där det på det övre planet har renoveringsbehov. Detta fina boende har inte bara stor potential med sin speciella planlösninger utan har också genomgått besiktning och är energideklarerad, vilket ger dig en extra trygghet i ditt val av boende. Här kan du slappna av och njuta av livet i en trivsam och välskött miljö för hela familjen att trivas i. Bostaden är kommande och visningstider kommer att publiceras under maj månad.

Skolgatan 48, Knislinge, Östra Göinge kommun

Skolgatan 48

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
1 475 000 kr
161 + 92 m²
5 rum
922 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 50-talsvilla som är en pärla mitt i hjärtat av Knislinge. Här möts du av en klassiskt vacker fasad med tydliga 50-talsdrag, såsom det karakteristiska takutsprånget och de stilrena fönstren som ger huset en tidlös karaktär. När du kliver in genom den massiva ytterdörren i ek möts du av en atmosfär fylld av historia och hemtrevnad. Bottenvåningen välkomnar dig med generösa sociala ytor med en underbar fiskbensparkett i fint skick. Här ljuset flödar in genom de stora fönstren, vilket skapar en luftig och inbjudande känsla. Här finns också ett mysigt sovrum, perfekt för gäster eller som kontor, samt ett välutrustat kök med plats för matbord där familjen kan samlas för gemensamma måltider. Den imponerande hallen är som en hälsning från det förflutna med sina vackra detaljer och den klassiska trappan som leder upp till övervåningen. Här finns även en praktisk gästtoalett som kompletterar bottenvåningens bekvämligheter. Speciellt fint med de fina dubbeldörrarna i glas in mot vardagsrummet där man har en vackert uppmurad spis centralt placerad. Nybesiktigad. På övervåningen möts du av en rymlig och mångsidig hall som kan användas som exempelvis lekrum, läshörna eller hemmakontor. Här finns också det kaklade badrummet, vars tidstypiska detaljer ger en känsla av autenticitet och charm. De två ljusa och luftiga sovrummen erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning efter en lång dag. Denna gedigna 50-talsvilla har verkligen tagits väl tillvara genom åren och erbjuder en unik kombination av tidstypisk charm och modern bekvämlighet. Med sitt centrala men ändå lugna läge är detta ett drömhem för den som söker en harmonisk och genuin livsstil i Knislinge.

Skepparslövsvägen 253, null, Kristianstads kommun

Skepparslövsvägen 253

Villa
Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
1 550 000 kr
88 + 55 m²
4 rum
1 562 m² tomt

Välkommen till detta fina hus med stor potential i hjärtat av Skepparslöv. Riktigt rymligt garage med verkstad och möjligt kontor gör detta boende mycket intressant. Huset är beläget på en härlig trädgårdstomt med vidsträckta ängar och hagar i sydvästläge. På bottenvåningen möts du av ett välplanerat utrymme där varje kvadratmeter har utnyttjats till fullo. Från köksentren nås badrum och arbetskök som båda har visst renoveringsbehov. Här finns även ett rymligt vardagsrum/matrum där familj och vänner kan samlas för gemensamma måltider och mysiga stunder. Det stora sovrummet på bottenvåningen erbjuder gott om plats för dubbelsäng och förvaring. I anslutning till huvudentrén finner vi trappa mot övre plan och även plats för skor och ytterkläder. På övre plan finner vi två möjliga sovrum och ett badrum som väntar på att få nytt liv genom en renovering. Toaletten är i bruk men möjligheten att använda badkaret bör ses över. Trivsamt hus med potential men det är trädgården och garaget som verkligen sätter pricken över i:et på detta trivsamma hem. Det stora garaget och verkstaden på tomten där det finns gott om utrymme för både fordon och hobbyprojekt och yta som ger möjligheter för den som gillar att meka eller skapa. Fiber finns fastigheten. Välkommen till Skepparslöv!

Fjälkingegatan 16A, null, Bromölla kommun

Fjälkingegatan 16A

Lägenhet
Bromölla kommun
Croisette Kristianstad
675 000 kr
80 m²
4 rum
vån 3/3
3 117 kr/mån
8 438 kr/m²

Välkomna till denna ljusa och trivsamma fyrarummare som är en ombyggd trea. Här har man fått ett extra sovrum innanför det stora sovrummet. Vi finner även ytterligare ett normalstort sovrum som nås från hallen. Fräscht badrum med dusch samt ett arbetskök med god förvaring. Härligt vardagsrum med stor nybyggd inglasad balkong som blir som ett extra rum under stora delar av året! Mycket låg månadsavgift! Två förråd tillhör lägenheten. Gemensam trädgård med grillplats samt jättefin tvättstuga och cykelförråd ingår. Fiber finns. Trevlig förening med fin utemiljö med gräsmattor och lekplats. Parkering finns till lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Näsbychaussén 64B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 64B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
11 032 kr/m²

Välkommen på öppen visning 11.00 på söndag 16/6. Näsby 96 – en av de bästa föreningarna i Kristianstad! Denna bostadsrättsförening är inte bara en plats att bo på, det är en plats med lugn och trygghet. Med en oerhört stabil ekonomi och en avgift som täcker allt har du pengar över till övriga livet! Stig in i denna trivsamma trea som ligger vackert på tredje våningen och omedelbart möts du av en hall som strålar av ljus och välkomnande atmosfär. Till höger breder det rymliga vardagsrummet ut sig, inbjudande med sin härliga takhöjd och en vacker utsikt över den välskötta innergården. Varje eftermiddag blir en stunds frid och avkoppling när solstrålarna smyger sig in genom fönstren och på den inglasade balkongen. Det fräscha badrummet och det funktionella köket med sin matplats är i fint bruksskick. Två fina sovrum välkomnar dig med sina fräscha ytskikt, varav det ena är generöst tilltaget med gott om plats för en dubbelsäng, en plats att vila i efter en lång dag. Här ingår allt du kan önska dig i din avgift. Värme, varmvatten, internet, TV, el och till och med parkering! Här behöver du inte tänka på annat än att njuta av livet och skapa minnen som varar för evigt. Så varmt välkommen till Näsby 96, där varje dag är en möjlighet att upptäcka nya äventyr och skapa oförglömliga stunder. Kom och upplev den magi som väntar bakom varje dörr, varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bygatan 23, Bjärnum, Hässleholms kommun

Bygatan 23

Tomt
Bjärnum, Hässleholms kommun
Croisette Kristianstad
245 000 kr
807 m² tomt

Tillfälle att bygga ditt drömhus i trivsamt villaområde på centralt läge i Bjärnum. Byggrätten tillåter byggyta ca 200 kvm. På tomten står idag en förrådsbyggnad. Avgift för kommunalt VA är betald och tomten avröjd. Tomten får bebyggas med upp till två våningar på en yta utgörande 25%. Prickad mark mot Södra vägen och Bygatan. Infart från Bygatan. Se dokument.

Näsbychaussén 15A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 15A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Croisette Kristianstad
685 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 899 kr/mån
16 118 kr/m²

Välkomna att stiga in i denna soliga och generösa enrummare, där varje hörn utstrålar en känsla av fräschhet och omsorg. Påkostade och fräscha ytskikt såsom vackra parkettgolv med breda tiljor i ek tillsammans med finstämda kulörer på väggarna. Den rymliga bostaden hälsar dig välkommen med ett stort, nyligen renoverat kök i utmärkt skick, redo att inspirera till trivsamma middagar. Här har man allt man kan behöva såsom spishäll, fläkt, ugn och diskmaskin samt kyl och frys. Köket smälter samman med det luftiga allrummet och bjuder in till avkoppling och gemenskap. Här finns gott om plats för både säng och soffgrupp samt att man har praktisk och välplanerad förvaring. Dra tillbaka gardinen och låt solljuset strömma in medan du stegar ut på balkongen i söderläge, där vårens tidiga solstrålar möter dig. Hallen välkomnar dig och erbjuder praktisk förvaring för ytterkläder och stengolv innanför dörren. När du tar nästa steg väntar det fräscha helkaklade badrummet, där varje detalj är genomtänkt. De praktiska vikbara duschväggarna bidrar till rymd och funktionalitet. Denna pärla till boende imponerar med sitt genomgående fräscha intryck, där ytskikt samt kök och badrum renoverats med stil och omsorg. Här behöver du inte oroa dig för stökiga renoveringsprojekt – denna fina lägenhet är redo att användas från dag ett. Med närhet till högskolan och kommunikationer bor man här i stabil förening med låg avgift och god ekonomi. Här blir vardagen enklare, där det mesta redan ingår i hyran. Det är bara att packa upp och sätta sin prägel på detta harmoniska hem. Snabb inflytt möjlig. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Släntvägen 6, Hanaskog, Östra Göinge kommun

Släntvägen 6

Lägenhet
Hanaskog, Östra Göinge kommun
Croisette Kristianstad
1 200 000 kr
66,6 m²
3 rum
4 600 kr/mån
18 018 kr/m²

Nu har försäljningen startat och en av de fina trerummarna är såld. Det är dags att reservera ert nästa boende. Öppen visning 3/6 kl 15.00! Välkomna - vi bjuder på kaffe och har mäklare och representanter från Göingehem på plats. Det finns fortfarande 9 lägenheter klara för inflyttning med låga månadsavgifter såsom 4.600 kr för trerummare samt 5.300 kr för fyrarummare. Man får även låga driftskostnader och parkering samt förråd i direkt anslutning till bostaden samt stor plattsatt uteplats. Detta är inte bara ett ekonomiskt stabilt boende utan även ett framtidsboende med solpaneler, grön el, förberett för laddstolpe samt fiber indraget. Interiört har man genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Badrum i kombination med tvättstuga som är helkaklat i vitt och grått med golvvärme. Kvalitetskök från Marbodal med vita luckor. Bostäder om tre - respektive fyra rum och kök skapar möjlighet till ett kvadratsmart boende med parhuskänsla. Hög standard och tilltalande materialval är såklart en självklarhet! Vi erbjuder åtta trerummare samt två fyrarummare. Priset är 1.2 milj i insats för trean om 66,6kvm och 1.4 milj för fyran om 81,9kvm. Byggnaderna är uppförda i lättbetong och med betongplatta på mark. Fasaden är putsad och målad. Isolerglasfönster med underhållsfria aluminiumprofiler. Papptak. Byggherren, Göingehem har lagt det där lilla extra för att detta skall bli ett ekonomiskt boende med hög kvalité där stabila låga räntor över tid som garanteras. Med Göingehem som kreditgivare garanteras föreningen stabila låga räntor över en längre tid. Detta ger ett tryggt boende att investera långsiktigt i. Östra Göinge kommun utvecklas och erbjuder livskvalité med skog och sjö samtidigt som det finns goda kommunikationer till större städer såsom Broby, Älmhult, Kristianstad och Hässleholm. Kontakta mig gärna för ett möte där jag går igenom hur processen ser ut med reservation, kontrakt handpenning mm. samt om ni eventuellt vill ha värdering av ert nuvarande boende, 0709126120

  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 21