Nyproduktion

Funäsdalen / Kåvan Lgh 2 E

Härjedalens kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
3 rum
Boarea
53 m²
Avgift
2 385 kr/mån
Pris/m²
43 302 kr/m²
Nyproduktion

Nu är det full fart på försäljningen! Här kommer det att byggas 20 bostadsrätter i storlekarna 53 -106 kvm. Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval. Inflyttning under Q4 2023, lagom till vintersäsongen 23/24!

Med Funäsdalens skidanläggning framför sig och den härjedalska urskogen i ryggen ligger fjällbyn Ljungvind. Här är utsikten milsvid och ett pjäx-kliv utanför dörren finns Skandinaviens största skidområde.

Brf Ljungvind är utformad för att passa de verkligt hängivna skidåkarna, äventyrarna och fjällfamiljerna. Stor omsorg har därför lagts på att skapa funktionella boenden, men utan att göra avkall på sådant som skänker en rofylld stämning. Hemmen i Ljungvind passar därför lika bra under en veckas träningsläger med skidlaget, som för familjen som vill skapa minnen tillsammans i vidunderlig vildmarksmiljö. Ljungvind ligger i hjärtat av Funäsdalens skidanläggning med ski-in-ski-out läge och gångavstånd till Kåvans centrum.

Under dokumentfliken finns tekniska- och materialbeskrivningen att ta del av. Gå gärna in på Ljungvinds egna hemsida för att även ta del av bostadsväljaren!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen

Kontakt

Erik Olofsson

Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
Mäklare Erik Olofsson, Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
070-369 10 30