Mäklare Erik Olofsson

Erik Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikeränget 771, Nälden, Krokoms kommun

Vikeränget 771

Gård/Skog
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 800 000 kr
40,3 ha tomt

Denna fastighet är en sällsynt pärla för den som söker ett exklusivt tillhåll i naturen, med möjligheter till både avkoppling och aktiviteter. Den egna stranden erbjuder en plats för stillhet vid vattnet eller som utgångspunkt för båtliv och fiske. Skogen ger en känsla av äventyr och möjlighet till ekonomisk avkastning genom hållbart skogsbruk .Egenskaper: Storlek: 40 hektar av mångsidig skogsmark och ett virkesförråd på 4.800 m3sk. Läge: Privat och avskilt med direkt tillgång till stranden. Natur: Rik på flora och fauna, perfekt för naturälskaren eller jägaren. Potential: Det vackra läget inbjuder också till exploatering av nya bostäder.

Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun
Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 2
Parkstigen 13H, Funäsdalen, Härjedalens kommun, bild 3

Parkstigen 13H

Lägenhet
Funäsdalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 795 000 kr
106 m²
6 rum
vån 3/3
5 014 kr/mån
45 236 kr/m²

I denna nyproducerade lägenhet i ett fristående hus har ni boende på första parkett med utrymme för både familj och vänner. Modernt arkitektritat hus om 106kvm. Toppmodernt boende där fjället och den storslagna naturen genomsyrar materialvalen. Med Funäsdalens skidanläggning framför sig och den härjedalska urskogen i ryggen ligger fjällbyn Ljungvind. Här är utsikten milsvid och ett pjäx-kliv utanför dörren finns Skandinaviens största skidområde med både alpin- och längdåkning. Brf Ljungvind är utformad för att passa de verkligt hängivna skidåkarna, äventyrarna och fjällfamiljerna. Stor omsorg har därför lagts på att skapa funktionella boenden, men utan att göra avkall på sådant som skänker en rofylld stämning. Hemmen i Ljungvind passar därför lika bra under en veckas träningsläger med skidlaget, som för familjen som vill skapa minnen tillsammans i vidunderlig vildmarksmiljö. Ljungvind ligger i hjärtat av Funäsdalens skidanläggning med ski-in-ski-out läge och gångavstånd till Kåvans centrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fugelsta 176, Brunflo, Östersunds kommun
Fugelsta 176, Brunflo, Östersunds kommun, bild 2
Fugelsta 176, Brunflo, Östersunds kommun, bild 3

Fugelsta 176

Gård/Skog
Brunflo, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
8 000 000 kr
155 m²
4 rum
20,6 ha tomt

Det här är ett drömhus för dig som älskar ljus och luftig design i en lantlig miljö. Huset är arkitektritat och har stora panoramafönster och takfönster som ger en fantastisk utsikt över landskapet & sjön men även ger det fantastiskt ljusa och luftiga känsla som bostaden lockar med från utsidan. Huset har en öppen planlösning och höjden till nock är ca 4,5m. På utsidan lockar ett stort trädäck på ca 230 kvm där du kan koppla av och umgås med familj och vänner i solen. Till huset hör ett dubbelgarage i samma stil som bostadshuset och båda byggdes 2017. Tillsammans med huvudfastigheten säljs en fristående fastighet med mysig stuga i timmer med en altan där man kan lapa i sig utsikten över åkrar, ängar och ner mot sjön! Den är enkel men välhållen och har en eldstad som sprider värme och stämning. Här kan du njuta av naturen och lugnet året om. Ett perfekt sommarboende för gäster eller uthyrning. Fastigheten är på hela 21 hektar där du har jakträtt och skogen bär idag fina värden Det här är ett unikt tillfälle att förvärva ett hus som har allt du kan önska dig. Kontakta mäklaren för en visning redan idag!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Österdälje 115, Matfors, Sundsvalls kommun

Österdälje 115

Gård/Skog
Matfors, Sundsvalls kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
10 000 000 kr
23,6 ha tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva en hästgård för professionell travverksamhet. Gården har ett högt läge med utsikt över fält med hagar och träningsbana. I direkt anslutning till gården finns träningsmöjligheter i absolut toppklass. Här finns rundbana om 1 160 meter och rakbana om 700 meter. Automatisk bevattningsanläggning är installerade in till dessa banor. Träningsslinga om 2 km och två backar finns för backträning. Under uppbyggnad är ny rakbana om 1000 m. Över 30 rasthagar och fyra beteshagar. Ombyggnad till stall gjordes mellan åren 1997–2000. Totalt finns här 78 boxar och sex stycken hästduschar. I stallet finns också fina personalutrymmen, två omklädningsrum med dusch och wc. Gödselsystem med fyra containrar. Eget hovslageri och verkstad. Veterinärklinik med skrittbana och maskinhall med hög port och oljeavskiljare. Här finns även teknikutrymme med bergvärme. Stuga med teknikutrymme är tillbyggd vid dammen. Från dammen tas vatten för bevattning av träningsbanor. Bostadshus om ca 90 kvm med byggår 1956. Invändigt finns här 3 rum fördelat på kök, vardagsrum och två sovrum. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns både dusch och badkar. Uppvärmning med direktverkande el. Lägenhet med kök, vardagsrum och sovrum samt två badrum och tvättstuga. Uppvärmning via bergvärme. Gård med unikt läge och fantastiska träningsmöjlighet på egen mark och endast 12 km till Bergsåker travbana. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Hegled 207, Orrviken, Östersunds kommun
Hegled 207, Orrviken, Östersunds kommun, bild 2
Hegled 207, Orrviken, Östersunds kommun, bild 3

Hegled 207

Tomt
Orrviken, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
4 736 m² tomt

Har du tröttnat på stadens sus och dus och längtar till landet och naturen? Nu har du chansen att förverkliga denna dröm och bygga ditt hus på landet med naturen som närmsta granne! Tomten ligger i Hegled med ett högt läge och här har du utsikt över Storsjön och fjällen! I Hegled bor du med endast ca 20 minuters bilresa till Östersunds centrum. Föredrar du att åka buss tar du enkelt linje 161/162 som tar dig till centrum. Ta del av planbeskrivningen och börja skissa på drömhuset redan nu!

 • Premium
Vigelterassvägen 5, null, Härjedalens kommun

Vigelterassvägen 5

Fritidshus
Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
4 025 000 kr
86 m²
4 rum
3 452 kr/mån

Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm. ENDAST 1 KVAR med tillträde i juli 2023! Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur. Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda. Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker. Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
En bostad kvar i projektet!, Tänndalen, Härjedalens kommun

En bostad kvar i projektet!

Fritidshus
Tänndalen, Härjedalens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Vemdalen
fr. 4 025 000 kr
86 m²
4 rum
3 452 kr/mån

Här kommer det att byggas 27 bostadsrätter i storlekarna 48 -124 kvm, varav 26 st är sålda. Moderna arkitektritade hus med spännande design samt genomtänkta materialval som för tankarna naturligt till fjällvärldens vackra natur. Lägenheterna är utformade med smarta lösningar så som platsbyggd förvaring, stor altan, mini-spa med bastu och kaklad eldstad för att bara nämna några av sakerna som dessa lägenheter har att erbjuda. Ett stycke upp på det storslagna fjället i Tänndalen, ligger fjällbyn Skarljus. Det är bara att kliva på skidorna och ge sig direkt ut i backen och upp i liftsystemet, eller ut i de välpreparerade längdskidspåren som sträcker sig mil efter mil genom det fängslande fjällandskapet. Skarljus bjuder på ski-in-ski-out, gångavstånd till ski-lodge, restauranger och matbutiker. Skarljus är en genuin fjällby i en kontemporär tappning. Husens arkitektur är inspirerad av det traditionella härjedalska härbret, tolkad på ett modernt sätt för att möta dagens behov av komfort och avspänt umgänge. Skarljus är hem i vår vackra svenska fjällmiljö som är utformade för vila och avkoppling, men också för ett aktivt liv och gemenskap.

 • Nybyggnadsprojekt
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun, bild 2
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun, bild 3

SIDE 3:24

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
350 000 kr
3 911 m² tomt

Bygg på landet i lantlig jordbruksmiljö. Tomt på 3 911 kvm finns nu redo för att bygga drömhuset på! Kommunalt vatten och enskilt avlopp via gemensamhetsanläggning. Här bor du med 3,6 mil ifrån Östersunds centrum och kontinuerliga bussavgångar finns om så önskas.

 • Premium
SIDE 3:23 , Oviken, Bergs kommun

SIDE 3:23

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
350 000 kr
4 100 m² tomt

Bygg på landet i lantlig jordbruksmiljö. Tomt på 4 100 kvm finns nu redo för att bygga drömhuset på! Kommunalt vatten och enskilt avlopp via gemensamhetsanläggning. Här bor du med 3,6 mil ifrån Östersunds centrum och kontinuerliga bussavgångar finns om så önskas.

 • Plus
Hegled 206, Orrviken, Östersunds kommun

Hegled 206

Tomt
Orrviken, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
5 008 m² tomt

Har du tröttnat på stadens sus och dus och längtar till landet och naturen? Nu har du chansen att förverkliga denna dröm och bygga ditt hus på landet med naturen som närmsta granne! Tomten ligger i Hegled med ett högt läge och här har du utsikt över Storsjön och fjällen! I Hegled bor du med endast ca 20 minuters bilresa till Östersunds centrum. Föredrar du att åka buss tar du enkelt linje 161/162 som tar dig till centrum. Ta del av planbeskrivningen och börja skissa på drömhuset redan nu!

Havrevägen 14, null, Krokoms kommun

Havrevägen 14

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
400 000 kr
912 m² tomt
 • Nyproduktion
Havrevägen 22, null, Krokoms kommun

Havrevägen 22

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
400 000 kr
960 m² tomt
 • Nyproduktion
Havrevägen 26, null, Krokoms kommun

Havrevägen 26

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
400 000 kr
966 m² tomt
 • Nyproduktion
Havrevägen 11, null, Krokoms kommun

Havrevägen 11

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
400 000 kr
947 m² tomt

I Hissmon, Krokom släpper nu Krokoms kommun ett tomtområde, Kvarna. I området låg, troligen redan på 1700-talet, en gemensamhetskvarn, en tullkvarn, därav namnet ”Kvarna”. Området ligger nära förskola, skola, idrottshall, idrottsplatser samt Indalsälven och rekreationsområden. Från området är det nära till Krokoms centrum med affärer, hälsocentral, restauranger, café, bibliotek med mera. Området är projekterat med färdiga vägar, gatlyse samt vatten, avlopp, el och fiber framdragen till varje tomt. Anslutningsavgifter för avlopp, dag- och spillvatten, samt el och fiber ingår i tomtpriset. Nybyggnadskarta ingår också i tomtpriset. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp är ett krav. Övriga kostnader i samband med bygget så som bygglov tillkommer. Varje tomt är mellan 900 och 1 100 kvm och har en högsta byggarea på 250 kvm.

 • Nyproduktion
Havrevägen 2, null, Krokoms kommun

Havrevägen 2

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
400 000 kr
814 m² tomt

I Hissmon, Krokom släpper nu Krokoms kommun ett tomtområde, Kvarna. I området låg, troligen redan på 1700-talet, en gemensamhetskvarn, en tullkvarn, därav namnet ”Kvarna”. Området ligger nära förskola, skola, idrottshall, idrottsplatser samt Indalsälven och rekreationsområden. Från området är det nära till Krokoms centrum med affärer, hälsocentral, restauranger, café, bibliotek med mera. Området är projekterat med färdiga vägar, gatlyse samt vatten, avlopp, el och fiber framdragen till varje tomt. Varje tomt är mellan 900 och 1 100 kvm och har en högsta byggarea på 250 kvm.

 • Nyproduktion
Byggklara tomter i Kvarna - Krokom, null, Krokoms kommun

Byggklara tomter i Kvarna - Krokom

Tomt
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
fr. 400 000 kr
966 m² tomt

I Hissmon, Krokom släpper nu Krokoms kommun ett tomtområde, Kvarna. I området låg, troligen redan på 1700-talet, en gemensamhetskvarn, en tullkvarn, därav namnet ”Kvarna”. Området ligger nära förskola, skola, idrottshall, idrottsplatser samt Indalsälven och rekreationsområden. Från området är det nära till Krokoms centrum med affärer, hälsocentral, restauranger, café, bibliotek med mera. Området är projekterat med färdiga vägar, gatlyse samt vatten, avlopp, el och fiber framdragen till varje tomt. Anslutningsavgifter för avlopp, dag- och spillvatten, samt el och fiber ingår i tomtpriset. Nybyggnadskarta ingår också i tomtpriset. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp är ett krav. Övriga kostnader i samband med bygget så som bygglov tillkommer. Varje tomt är mellan 900 och 1 100 kvm och har en högsta byggarea på 250 kvm.

 • Nybyggnadsprojekt
Veckoägt boende, Åre Village C922, Åre, Åre kommun

Veckoägt boende, Åre Village C922

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
80 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
181 kr/mån
1 600 kr/m²

Prisexemplet gäller vecka 28 i Åre. Priser från 40 000 - 329 000/andel. Lägenheterna kompletterade Skistar Vacation Club-konceptet under 2019. Stora gemenskapsytor som är både stilrena och funktionella. Lägenheterna är fullt utrustade med bland annat tvättmaskin, torkskåp och bad. Här finns ett sovrum med dubbelsäng samt ett där även ett smidigt sängskåp finns som enkelt trollar fram två bekväma extrasängar. Totalt plats för 4+2 bäddar. Dubbelsängarna erbjuder individanpassad hårdhet - du väljer själv hur fast eller mjuk du vill ha din säng. Alla lägenheterna är utrustade med bastu för skön avkoppling efter en dag på fjället. Samtliga lägenheter har balkong. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 17