Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Södra Torlandsgatan 22A, Tegelplan, Östersunds kommun

Södra Torlandsgatan 22A

Lägenhet
Tegelplan, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 350 000 kr

74,5 m²

3 rum

3 666 kr/mån

18 121 kr/m²

Några få trappsteg upp på Södra Torlandsgatan 22A är nu denna hemtrevliga 3:a ute till försäljning! Här erbjuds du en välplanerad bostad med inglasad balkong mot innergården. Köket har stor matplats och vardagsrummet är ljust tack vare ett stort fönsterparti samt det extra fönstret som gavelläget ger. Här bor du på mysiga Tegelplan, med mataffär, fik och restaurang och där allmänna kommunikationer ligger precis runt hörnet. Campus har du en promenad bort och stan, med alla butiker och gågator når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Tegelplan. Välkommen att anmäla dig på visning! Redan nu kan du spana in lägenheten via vår 3D-film.

 • Balkong
Svartviksgatan 17, Hammerdal, Strömsunds kommun
 • Tor 9 feb kl 16:00

Svartviksgatan 17

Villa
Hammerdal, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

750 000 kr

140 m²

4 rum

2 319 m² tomt

Drömmer du om ett rött 30-talshus med vita knutar och stor tomt på landet? Då har vi villan för dig! Här finns nu denna friliggande villa i 2-plan och källare som har bland annat renoverade ytskikt, ny kamin, 3 sovrum, stort kök och bastu i källaren. På den stora tomten finns träd, buskar, bärbuskar och gott om plats för egen odling. Carport med plats för en bil samt förråd. Här bor du nära till centrum med ICA-affär, Apotek, restauranger och busstation. Dagis, förskola och grundskola 500 meter bort.

 • Plus
Östfjällvägen 11, Östersund, Östersunds kommun

Östfjällvägen 11

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 500 000 kr

82,5 m²

3 rum

5 344 kr/mån

18 182 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trea med entré utan nivåskillnad. I insynsskyddat läge har du en trevlig uteplats med möjlighet till odling intill. Ditt egna förråd är rymligt och finns i trapphuset liksom den praktiska tvättstugan. Fjällmon är en mycket lummig och trevlig del av Nedre Torvalla. Östfjällvägen är ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skola. Här är det även nära till natur och ett stort sportfält med fotbollsplaner, tennisplaner, hockeyrink och pulkabacke. Här får man ta del av fina innergårdar och grönområden, Storsjöns vackra stränder samt ett stort utbud av gång/cykelvägar och dessutom närhet till allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning! Redan idag kan du spana in lägenheten via vår 3D-visning.

 • Uteplats
Vickervägen 64, Lillsjön, Östersunds kommun

Vickervägen 64

Lägenhet
Lillsjön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 625 000 kr

78 m²

3 rum

3 838 kr/mån

20 833 kr/m²

Med härligt gavelläge på Vickervägen 64 är nu denna fina 3:a ute till försäljning! Här erbjuds en ljus lägenhet med fina och smakfulla ytskikt. Trevligt kök där det är roligt att laga mat samt ett snyggt helkaklat badrum med dusch, badkar och tvättmaskin. Bra planlösning med extra förvaring i praktisk klädkammare. Entrébalkongen har ett helt ostört läge och på vardagsrummets rymliga balkong har du härlig eftermiddags- och kvällssol. Extra bonus med ca. 16.000 kr i rep.fond! I trevliga Lillsjön bor du mycket bekvämt med närhet till båda fina strövområden, badplats samt fina gång- och cykelvägar. Runt hörnet finner du även hälsocentral med apotek, skolor och förskolor. Goda bussförbindelser finns alldeles intill området och en promenad bort når du matbutik. Stor och stabil bostadsrättsförening med mycket förmåner för dig som medlem, såsom tillgång till gym, bastu, bakstuga, snickarbod, festlokal samt möjlighet till att hyra övernattningsrum. Internet ingår i månadsavgiften! Ta gärna en titt på lägenheten via vår digitala 3D-visning! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Krondikesvägen 78B, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 78B

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 175 000 kr

103 m²

4 rum

4 826 kr/mån

21 117 kr/m²

En trappa upp på Krondikesvägen 78B finner ni denna rymliga 4:a om hela 103 kvadratmeter i ett mycket omtyckt område! Här erbjuds ett attraktivt boende med bekvämligheter så som inglasad balkong, tvättmaskin, torktumlare samt en gästtoalett. Lägenheten har bra förvaring genom flera garderober och klädkammare, i källaren finns det även ett förråd. Köket har trevliga arbetsytor och är fullt utrustat, dessutom finns en stor matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet har plats för familjesoffan! Lägenheten bjuder på tre rymliga sovrum där samtliga rymmer plats för dubbelsäng. Lägenheten är belägen i populära Marielund. Storsjöbadet och travet ligger endast ett stenkast bort och ni promenerar enkelt till centrum. Nära till allmänna kommunikationer. Trevlig förening där det bland annat finns samlingslokal, bastu/relax, övernattningslägenhet, pingisrum och bakstuga. Uppskattade gemensamma trivselaktiviteter för föreningsmedlemmarna. Varmt välkommen på visning! Ni kan redan nu spana in lägenheten via vår 3D-länk.

 • Balkong
Brunflovägen 13, Östersund, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Brunflovägen 13

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

895 000 kr

41 m²

1 rum

2 455 kr/mån

21 829 kr/m²

HUSHÅLLSEL INGÅR I MÅNADSAVGIFTEN! Varmt välkommen till Brunflovägen 13 och denna mysiga lägenhet! Här erbjuds ett boende med ett rum och kök med mycket trevligt läge. Vardagsrum med rymlig sovalkov och vackert parkettgolv samt ett charmigt omhändertaget kök. Här bor du med mysig utsikt ut mot Odenslunds gator. Missa inte chansen att förvärva denna ultimata 1:a i omtyckt förening! Hushållsel och internet ingår i månadsavgiften! På Brunflovägen 13 bor du med allt man kan önska i närheten av lägenheten. Odenslund är ett mycket omtyckt område som du når en kort promenad bort från stadskärnan. Runt knuten finns vackra strövområden och småbutiker, exempelvis en blomsterbutik och pizzeria. BRF Gullvivan är en stabil förening med god ekonomi som bland annat erbjuder sina medlemmar festlokal med kök, bakstuga, lusthus, motionsrum, bastu med relaxrum, hobbyrum samt uthyrningslägenhet.

 • Plus
Rådhusgatan 97A, Söder, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 97A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

890 000 kr

57,5 m²

2 rum

3 347 kr/mån

15 478 kr/m²

Välkommen till Rådhusgatan 97A och denna trevliga 2:a! Bostaden erbjuder en bra planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett mysigt burspråk i köket. På den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol kan du sitta och njuta efter jobbet och under varma kvällar. Bonus att både internet och hushållsel ingår i avgiften! På Söder bor du nära matvaruaffär och restauranger. Stadskärnan och Storsjön ligger på promenadavstånd och du har nära till allmänna kommunikationer. Spana gärna in bostaden redan idag via vår 3D-visning. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Krondikesvägen 61, Östersund, Östersunds kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krondikesvägen 61

Radhus
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 990 000 kr

77 m²

3 rum

485 m² tomt

Varmt välkommen till Krondikesvägen 61 och detta trevliga kedjehus. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för soffa och matgrupp, stilrent kök, två sovrum med möjlighet till ett tredje, nyrenoverat badrum samt garage med ingång direkt i fastigheten. Som en extra bonus finns även en stor inglasad altan och en trevlig insynsskyddad trädgård med ett litet gästhus. På Krondikesvägen bor ni med närhet till matvaruaffär, café, restaurang med mera. Skolor och förskolor finns i närområdet och centrala Östersund når ni enkelt med cykel eller en kort promenad. Välkommen på visning! Redan idag kan ni spana in bostaden via vår 3D-visning.

 • Uteplats
Övre Hantverksgatan 41B, Odenslund, Östersunds kommun

Övre Hantverksgatan 41B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 500 000 kr

71 m²

3 rum

4 317 kr/mån

21 127 kr/m²

I omtyckta kvarter kan vi nu presentera denna pärla till lägenhet om 71 kvadratmeter. Här erbjuds två trevliga sovrum, ljust vardagsrum med fönster åt två håll samt ett stort och modernt kök. Lägenheten bjuder även på en inglasad balkong och ett helkaklat badrum. Här bor ni med har ett centralt läge intill Tegelplan med matvaruaffär, café med mera i närheten. Skolor och förskolor finns i närområdet och centrala Östersund når ni enkelt med cykel eller en kort promenad. Varmt välkomna att inkomma med din intresseanmälan!

 • Plus
Smedjegatan 18, Frösön, Östersunds kommun

Smedjegatan 18

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 995 000 kr

93 m²

4 rum

4 615 kr/mån

21 452 kr/m²

Varmt välkommen till Smedjegatan 18 och denna rymliga och ljusa lägenhet! Hemmet erbjuder ett modernt boende med bekvämligheter så som gästtoalett och tvättvrå med tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni med tre rymliga sovrum, hemtrevligt kök samt vardagsrum med utgång mot lägenhetens trevliga balkong. Samtliga rum har stilrena ytskikt så som trevliga golv och fina tapeter! Smedjegatan 18 ligger beläget med ett högt och trevligt läge på vackra Frösön! På Frösön har ni nära till allt, bra kommunikationer, fina grönskande omgivningar och härliga utflyktsmål såsom Frösöberget och Storsjön. Här varvas ett bekvämt liv med hög livskvalité. Välkommen på visning! Redan idag kan du spana in lägenheten via vår 3D-visning.

 • Balkong
Pumpmakargränd 2, Östersund, Östersunds kommun
 • Tor 9 feb kl 16:30

Pumpmakargränd 2

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

550 000 kr

42,5 m²

1 rum

2 950 kr/mån

12 941 kr/m²

Välkommen till Pumpmakargränd 2 och denna 1:a med bra planlösning. Lägenheten har ett praktiskt arbetskök med plats för matplats intill. Vardagsrummet har plats för både soffa och sovhörna. Bra entré och många garderober för smart förvaring. Dessutom finns en stor, härlig inglasad balkong mot gården där du gärna dricker en kopp kaffe eller äter en middag. Här bor du i ett lugnt och populärt område nära vacker natur med fina strövområden samt Storsjön. Bra läge i Lugnvik med allt som området har att erbjuda. Goda kommunikationer till Östersunds centrum. Stabil förening där det bland annat finns tvättstuga, bastu, samlingslokal och övernattningsrum. Välkommen på visning! Du kan redan nu spana in bostaden via vår digitala 3D-visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Modéns väg 13, Krokom, Krokoms kommun

Modéns väg 13

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

3 475 000 kr

141 m²

5 rum

1 279 m² tomt

Varmt välkommen till Modéns väg 13 och detta Älvsbyhus med dubbelgarage! Villan erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra sovrum, helkaklat badrum, gästwc samt en praktisk tvättstuga. Från dubbelgaraget tar du dig direkt in i huset - perfekt för snöiga dagar! Villan har en stor altan varav en del är inglasad. Husets baksida vetter mot ett trivsamt grönområde med pulkabacke. Här bor du i ett barnvänligt och mycket lugnt område med närhet till skola samt förskola. Bakom huset är ett grönområde och du har nära till matbutiker och serviceutbud i centrala Krokom. Knappt en halvtimme bort når du Östersunds stadskärna med dess utbud av butiker, nöjen och restauranger. Goda kommunikationer för dig som pendlar. Välkommen på visning! Redan idag kan du spana in villan via vår 3D-visning.

 • Uteplats
Hegled 220, Orrviken, Östersunds kommun

Hegled 220

Tomt
Orrviken, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 100 000 kr

3 903 m² tomt

Passa på, nu finns det bara en tomt kvar! Här bor du med utsikt över både Storsjön och fjällvärlden. Bygg nu ditt drömhus och vakna till sjö- och fjällutsikt varje dag! Här bor du på landet med endast ca 20 minuters bilresa till Östersunds centrum och dess utbud. Föredrar du att åka buss tar du enkelt linje 161/162 som tar dig till centrum eller varför inte till Bydalen och Höglekardalens populära skidanläggning för en dag i backen? VA, fiber samt el finns framdraget till tomtgräns.

Hara 435, Hara, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Hara 435

Gård/Skog
Hara, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

3 275 000 kr

2,4 ha tomt

Med behagligt pendlingsavstånd från stan hittar ni Hara och denna trevliga familjeidyll! Här erbjuds ett omhändertaget hem där det bara är att flytta in och börja bo! På fastigheten finns även två åkrar en carport med förråd, ett hus med rastgårdar för katter/hundar samt en fd ladugård som idag används som förvaring. Busshållplatsen finner ni precis intill tomten. Här bor ni med närhet till Hara IF med aktivitetshus och skridskobana, motionsspåret finns enbart några meter från tomtgränsen. Även skoterleden når ni enkelt från fastigheten. Byn Hara ligger vackert belägen med Storsjön som granne. och från byn njuter man av vacker utsikt utöver den jämtländska fjällvärlden. I Hara finns också ett av Jämtlands vackraste smultronställen, sommarcaféet Ångbåtsbryggan. Under sommaren finns det här möjlighet att fika gott, bada och bara umgås! Varmt välkommen på visning!

Stuguvägen 24A, Östersund, Östersunds kommun

Stuguvägen 24A

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 675 000 kr

77 m²

3 rum

4 559 kr/mån

21 753 kr/m²

Med centralt läge kan vi nu presentera denna pärla till lägenhet om 77 kvadratmeter! Här erbjuds ett trevligt boende med både vackert fiskbensparkett i original och öppen spis. Rymligt och ljus vardagsrum med plats för både familjesoffa och matgrupp. Lägenheten bjuder även på två rogivande sovrum samt ett praktiskt kök och ett helkaklat badrum. Även en trevlig balkong finns! I Brf Pionen 5 bor ni med promenadavstånd till Östersunds stadskärna och dess utbud av butiker och restauranger. Både tågstationen och busstationen hittar ni på gångavstånd från bostaden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Fjällandet 150, Lit, Östersunds kommun
 • Budgivning pågår

Fjällandet 150

Gård/Skog
Lit, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 000 000 kr

49,8 ha tomt

Fastigheten Östersund Fjällandet 1:31 på 50 ha, varav 43 ha produktiv skogsmark och ett virkesförråd på ca 5.700 m3sk. Arealen är i ett skifte och det finns skogsbilväg. På fastigheten finns även en fiskdamm. Bostadshus med bergvärme ger låga driftskostnader. Byggnaderna är i behov av underhåll.

Sölvbacken 425, Oviken, Bergs kommun

Sölvbacken 425

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

575 000 kr

1 260 m² tomt

I Sölvbacken, Oviken, med ett underbart läge nära Storsjöns strand och med del i gemensamhetsanläggning med båt- grill och badplats har ni nu chansen att få bygga ert drömboende på någon av de tre tomterna! Det är bara några minuter till skola, förskola, vårdcentral, affärer, bensinstation, bygghandel, restaurang och kafé, dessutom endast 40 minuter in till centrala Östersund. Trots närheten till så mycket är läget verkligen mitt i naturen. Skoteråkning, fiske och skidåkning kan snabbt omvandlas till simhall, bowlinghall och dans. Här får du chansen att bygga ditt drömboende där du kan kombinera enskildhet och natur med närhet till samhällsservice. Förhandsbesked är sökt och erhållits. Vattenförening finns i byn till mycket förmånliga avgifter, avlopp anläggs enskilt. Fiber och el finns i direkt närhet. Sölvbacken, 425 (2:9), 1260 kvm. Pris 575 000 kr Sölvbacken 427 (2:10), 1343 kvm. Pris 575 000 kr Sölvbacken 431 (2:11) 2093 kvm. Pris 625 000 kr

Kanslihusgränd 6, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Kanslihusgränd 6

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 850 000 kr

82 m²

3 rum

4 812 kr/mån

34 756 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena lägenhet om 82 kvadratmeter på Stadsdel Norr! Här möts ni av harmoniska färgval och stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder ett trevligt kök, rymligt vardagsrum, två sovrum med möjlighet till ett tredje, helkaklat och rymligt badrum samt en stor inglasad balkong. Lägenheten är registrerad som en 3:a men är ombyggd till en 4:a. Missa inte den här lägenheten! På Kanslihusgränd 6 bor ni med närhet till skidstadion och mataffärer samtidigt som ni har kort promenadavstånd in till Östersunds centrum med butiker och restauranger. Varmt välkommen på visning! Redan idag kan ni spana in lägenheten via vår 3D-visning.

 • Balkong
 • Hiss
Författarvägen 3, Tandsbyn, Östersunds kommun

Författarvägen 3

Villa
Tandsbyn, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 200 000 kr

120 m²

3 rum

2 010 m² tomt

Välkommen till denna praktiska och välbyggda villa i Tandsbyn. Här har du allt i ett enda praktiskt plan utan jobbiga trappor. Du har dessutom möjlighet till 3-4 sovrum. Stora sällskapsytor gör det lätt att umgås. Dubbelgarage med fjärrstyrda portar som underlättar för bilparkeringen i garaget. Trevlig altan vid entrén. Bra förvaringsmöjligheter och härliga grönytor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Evalena Lindvall för att boka din visningstid!

 • Uteplats
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun, bild 2
SIDE 3:24 , Oviken, Bergs kommun, bild 3

SIDE 3:24

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

350 000 kr

3 911 m² tomt

Bygg på landet i lantlig jordbruksmiljö. Tomt på 3 911 kvm finns nu redo för att bygga drömhuset på! Kommunalt vatten och enskilt avlopp via gemensamhetsanläggning. Här bor du med 3,6 mil ifrån Östersunds centrum och kontinuerliga bussavgångar finns om så önskas.

 • Premium
SIDE 3:23 , Oviken, Bergs kommun

SIDE 3:23

Tomt
Oviken, Bergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

350 000 kr

4 100 m² tomt

Bygg på landet i lantlig jordbruksmiljö. Tomt på 4 100 kvm finns nu redo för att bygga drömhuset på! Kommunalt vatten och enskilt avlopp via gemensamhetsanläggning. Här bor du med 3,6 mil ifrån Östersunds centrum och kontinuerliga bussavgångar finns om så önskas.

 • Plus
Allégatan 18K, Odenslund, Östersunds kommun

Allégatan 18K

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 695 000 kr

75 m²

3 rum

4 020 kr/mån

22 600 kr/m²

Varmt välkommen till Allégatan 18K och denna trevliga 3:a med öppen planlösning! Lägenheten erbjuder bland annat ett renoverat helkaklat badrum och ett vardagsrum som badar i solljus. Här finns även en inglasad balkong i söderläge samt två bra sovrum. Lägenheten bjuder på bra förvaring genom den rymliga klädkammaren. Allégatan ligger fint beläget i lummiga och populära Odenslund. I närområdet finns det bland annat parker, strövområden, butiker, caféer och pizzeria. Här bor ni också med gångavstånd till Östersunds stadskärna och dess utbud men även till Mittuniversitet. I den trygga och stabila föreningen finns det bland annat övernattningsrum, hobbyrum, cykelrum och även bra lekplats och grillplats. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Hegled 206, Orrviken, Östersunds kommun

Hegled 206

Tomt
Orrviken, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 995 000 kr

5 008 m² tomt

Har du tröttnat på stadens sus och dus och längtar till landet och naturen? Nu har du chansen att förverkliga denna dröm och bygga ditt hus på landet med naturen som närmsta granne! Tomten ligger i Hegled med ett högt läge och här har du utsikt över Storsjön och fjällen! I Hegled bor du med endast ca 20 minuters bilresa till Östersunds centrum. Föredrar du att åka buss tar du enkelt linje 161/162 som tar dig till centrum. Ta del av planbeskrivningen och börja skissa på drömhuset redan nu!

Rönnöfors 307, Offerdal, Krokoms kommun
 • Budgivning pågår
Rönnöfors 307, Offerdal, Krokoms kommun, bild 2
Rönnöfors 307, Offerdal, Krokoms kommun, bild 3

Rönnöfors 307

Villa
Offerdal, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 450 000 kr

96 m²

5 rum

4 290 m² tomt

Renoverat fritidsboende i vackra Rönnöfors med närhet till fjällvärlden. Hit kan du dra dig tillbaka och känna lugnet samtidigt som du kan uppleva naturen både sommar som vinter. Här får den stora familjen plats då hela 4 sovrum finns samt två dusch/wc-rum. Stugan har genom åren renoverats med bland annat en utbyggnad på ca 60 kvm, renoverat kök, hall, vardagsrum, dusch/wc-rum. Man har installerat bergvärme vilket ger låga driftkostnader och kök, hall, vardagsrum, 2 sovrum samt ett av dusch/wc-rummen har vattenburen golvvärme. Ett mycket bekvämt boende i härlig natur. Gillar du att fiska kan man köpa fiskekort i Rönnösjön och du har även möjlighet att lösa dagskort för småviltsjakt på kommunens mark. Ligger skoteråkning varmt om hjärtat så har du endast ca 15 kilometer till Åkersjön och Ansättfjällen, leden som tar dig dit ligger bekvämt strax bakom stugan. Välkommen att anmäla er till visning!

 • Premium
Önevägen 48F, Frösön, Östersunds kommun

Önevägen 48F

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

2 250 000 kr

74,2 m²

4 rum

6 030 kr/mån

30 323 kr/m²

En trappa upp, utan insyn och med balkong som vetter mot gröna ängar, hittar du denna trevliga fyra. Genomgående parkettgolv. Öppen planlösning. Egen tvättmaskin och tumlare. Förråd och odlingslott samt en p-plats med motorvärmare. Allt finns på plats. Här bor du nära Storsjön och har många härliga promenadstråk att välja mellan. Bra cykelväg in till sta'n och bra busskommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
Fältjägargränd 13B, Stadsdel Norr, Östersunds kommun

Fältjägargränd 13B

Lägenhet
Stadsdel Norr, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

1 795 000 kr

54 m²

2 rum

3 169 kr/mån

33 241 kr/m²

Varmt välkomna till denna pärla på Stadsdel Norr! Perfekt för dig som söker en central 2:a i Östersund! Välplanerade 54 kvadratmeter fördelat på ett rymligt sovrum samt ett vardagsrum, kök och rymligt badrum. Lägenheten erbjuder bland annat en trevlig inglasad balkong, ett ljust Marbodalkök samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har enhetliga parkettgolv samt praktisk klinkergolv i hallen. Bekvämt boende med hiss i huset och gångavstånd till allt Östersund har att erbjuda. P-plats finns att hyra samt garage! Brf Översten är en nyare förening med bra ekonomi där det är gångavstånd till idrottsarenor, skidstadion, matbutik, restaurang, gym och självklart Östersund centrum. Kolla gärna in vår 3D-visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ytterån 149, Nälden, Krokoms kommun
 • Budgivning pågår

Ytterån 149

Övrigt
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

850 000 kr

9 522 m² tomt

På stor fastighet, över 9500 kvm invid E14 i centrala Ytterån säljer vi nu Helges Ytterå Grillen. I köpet ingår allt för att kunna fortsätta driften av den lilla grillen där många genom åren stannat till för en god hamburgare eller något annat ur Helges och grillens menyer. Fastigheten har stor utvecklingspotential med sin storlek och det suveräna läget. Fiber är ansluten i fastigheten.

Folkets Husvägen 32, Krokom, Krokoms kommun

Folkets Husvägen 32

Fritidshus
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund

395 000 kr

3 170 m² tomt

På trevlig tomt i Hissmofors finner ni denna stuga med potential! Med välkomnade hall, öppen storstuga med kök och sällskapsytor samt ett sovrum. Eller är ni på jakt efter en stor tomt att förverkliga er husdröm på? Då har ni kommit rätt! Varmt välkommen till Folkets Husvägen 32 och denna tomt om 3170 kvadratmeter. I Hissmofors bor ni lantligt med närhet till Krokoms centrum och dess utbud med bland annat matbutik, apotek och systembolag. Även förskola och skola finns i närområdet för barnen. Här bor ni med bra pendlingsavstånd till Östersund. Fiber finns redan idag på fastigheten enligt IP-Only. El finns intill tomtgränsen, kostnad för inkoppling utav el till fastigheten ligger på ca 37 500 kr (tillkommer kostnad för installatör) enligt uppskattad uppgift av Jämtkraft. Ta en titt på tomtkartan och drönarvyerna så kan ni sedan börja skissa på ert blivande husdröm just här på Folkets Husvägen 32 I Krokom! Välkommen med er intresseanmälan så berättar jag mer.

Visar alla 28