Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Svensk Fastighetsförmedling Östersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vällviken 181, Hallen, Åre kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Vällviken 181, Hallen, Åre kommun, bild 2
Vällviken 181, Hallen, Åre kommun, bild 3

Vällviken 181

Gård/Skog
Hallen, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 725 000 kr
11,3 ha tomt

Skogsfastigheten i Vällviken är en idyllisk plats, omgiven av frodig grönska och gammelskog. Sammantaget är fastigheten på drygt 11 ha. Det om- och tillbyggda Per-Albintorpets charm och historia skapar en vacker stämning som förstärks av den vackra gamla skogen. Bostaden är välhållet och löpande renoverat bl.a. med ett nytt garage och att merparten av alla fönster är utbytta. Virkeslagret är på knappt 2100m3. Närheten till Storsjön och de omgivande åkrarna och ängarna ger en känsla av öppenhet och kontakt med naturen. Den aktiva bygden, bl.a. med dess bryggförening, erbjuder en gemenskap och möjligheten att ha en båtplats, vilket är perfekt för de som vill njuta av sjölivet. Jakträtt ingår och det är genom förening som detta sköts. Både älg och småviltsjakt ingår. Det är tydligt att Vällviken inte bara är en plats för boende, utan också för rekreation och samhörighet med naturen. Skogsfastigheter som dessa är inte bara en investering i mark, utan också i livskvalitet.

  • Premium
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 2
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 3

Tegelbruksvägen 12D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 434 kr/mån
18 112 kr/m²

Välkommen till en ljus och rymlig bostad med tre rum och kök, där väldigt mycket är genomtänkt för att skapa just ett hemtrevligt och funktionellt boende. Köket har plats för middagsbord och här finns gott om förvaring och arbetsytor för middagsbjudningarna. De stora sovrummen erbjuder plats för både vila och förvaring, ena sovrummet har en stor klädkammare och det andra har flertalet inbyggda garderober. Badrummet är ljust med delvis kaklade väggar med klinkergolv, duschplats och här finns även en tvättmaskin. Vardagsrummet har utrymme för de sociala sammankomsterna och här finns utgång till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum. Här bor du med närhet till både naturen och staden, utmärkta kommunikationer, skolor/dagis, restaurang runt hörnet och en matvaruaffär inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Lillsjöhögen 286

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
5 795 000 kr
131 + 15 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Med oslagbart läge på strandtomt i Lillsjöhögen kan vi nu presentera en nyrenoverad villa i högsta klass! Här förverkligas er bostadsdröm med stor tomt på över 12 000 kvadratmeter samt en rymlig villa där hela familjen får plats. På fastigheten finns det även möjlighet till hyresintäkter då det finns både en verkstad med kontorsdel samt ett till bostadshus. I Lillsjöhögen bor ni i en välkomnande och härlig by med närhet till naturen och vackra omgivningar. Här finns det bl.a. förskola, belyst hockeyplan, fina elljusspår, badplats med bastu, vacker stavkyrka samt bygdegård och bagarstuga som man kan hyra. In till Östersunds stadskärna är det endast en bilresa på ca 25 minuter. Varmt välkommen att anmäla er på visning! Redan nu kan ni spana in huset via vår 3D-visning!

  • Premium
Hegled 216, null, Östersunds kommun

Hegled 216

Tomt
Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 800 000 kr
4 932 m² tomt

Mycket trevlig tomt i Hegled, en av åtta tomter om 4 932 kvm är högt belägen med enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen, vilket ger en naturskön och rogivande miljö. Med bara 20 minuters bilresa från Östersund får du både närhet till stadens bekvämligheter och lugnet på landet. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem i en unik och vacker omgivning. Missa inte chansen att bli en del av detta idylliska område!

  • Nyproduktion
Hegled 213, null, Östersunds kommun

Hegled 213

Tomt
Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 600 000 kr
5 328 m² tomt

Mycket trevlig tomt i Hegled, en av åtta tomter om 5 328 kvm är högt belägen med enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen, vilket ger en naturskön och rogivande miljö. Med bara 20 minuters bilresa från Östersund får du både närhet till stadens bekvämligheter och lugnet på landet. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem i en unik och vacker omgivning. Missa inte chansen att bli en del av detta idylliska område!

  • Nyproduktion
Krondikesvägen 28, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 28

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 100 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 7
3 600 kr/mån
20 183 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse, belägen högst upp i byggnaden där den vidunderliga utsikten erbjuder dagliga visuella fröjder. Bekvämligheten av en hiss tar dig nästan hela vägen upp, med endast en trappa kvar till ditt nya hem. Lägenhetens planlösning främjar en social atmosfär, med öppna ytor som flyter fritt mellan kök och vardagsrum vilket gör det till den perfekta platsen för både avkoppling och underhållning. Badrummet har klinkergolv och delvis kaklade väggar och är utrustat med badkar, wc och handfat. Det rymliga sovrummet ges plats till dubbelsäng och förvaring. Den inglasade balkongen förlänger Jämtlands årstider och ger en känsla av frihet när man blickar ut över horisonten Bostadsföreningen är välskött med en vacker innergård som ger en känsla av gemenskap och lugn. Dessutom är läget perfekt med närhet till allt man kan önska sig för stadslivet: från café och restaurang till smidiga transportförbindelser och dagliga bekvämligheter. Välkommen på visning!

  • Hiss
Ytterån 942, Nälden, Krokoms kommun
Ytterån 942, Nälden, Krokoms kommun, bild 2
Ytterån 942, Nälden, Krokoms kommun, bild 3

Ytterån 942

Fritidshus
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
650 000 kr
4 rum
2 450 m² tomt

Upptäck charmen i denna bostad/fritidshus i Ytterån. Här erbjuds en unik möjlighet att kliva tillbaka i tiden, med ett hem som utstrålar tidsenlig charm. Beläget i ett avskilt läge, erbjuder detta boende närhet till vatten och bad, men även närhet till allt vad naturen i övrigt har att erbjuda. Inte nog med att du kan njuta av lugnet i naturen är du är också på vägen mot Årefjällens äventyr och bara en kort resa från Östersunds stadspuls och flygplatsen. Missa inte chansen att boka en visning för denna sällsynta charm – en plats där minnen väntar på att skapas.

  • Premium
Konstapelgränd 16, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Konstapelgränd 16

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
950 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
3 883 kr/mån
14 179 kr/m²

Här erbjuder vi en ljus, trevlig och mycket välskött 2:a med balkong i soligt läge på populära Körfältet. Trevliga och välskötta gårdar. God ekonomi i bostadsrättsföreningen. Närhet till buss och grönytor. Boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Sörefors 209, Lit, Östersunds kommun

Sörefors 209

Villa
Lit, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 600 000 kr
45 m²
1 rum
1 215 m² tomt

Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen? Denna idylliska fastighet erbjuder en fin möjlighet att skapa ditt drömhem bara några minuter ifrån Lit. Föreställ dig att laga mat i köket medan du blickar ut över den lugna Hårkan. Här finner du en fridfull tillvaro där tiden tycks stå stilla och vardagens stress glöms bort. Med möjligheten att inreda fler rum, kan du anpassa hemmet efter just dina behov och önskemål. Livet här är fridfullt, tack vare närheten till älven och den avkoppling den erbjuder. En carport skyddar ditt fordon från väder och vind, och det oinredda gästhuset väntar på att bli din nästa kreativa projekt. Tomten är en verklig pärla, med sitt läge och potential att bli en lummig oas. Skapa ditt eget paradis - här du kan leva och må gott!

Torvalla By 189, Östersund, Östersunds kommun

Torvalla By 189

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 925 000 kr
141 m²
6 rum
1 258 m² tomt

Vad sägs om ett fint och rymligt 1½-plans hus med stor tomt, uterum, garage, växthus och förråd i mysiga Torvalla By? Här har du närhet till skola, förskola, bussar, cykel- och gångvägar, Storsjön, skog och ängar. Energisnålt och mycket väl omhändertaget. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Rosenlundsvägen 3E, Brunflo, Östersunds kommun

Rosenlundsvägen 3E

Radhus
Brunflo, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
111 + 8 m²
4 rum
204 m² tomt

Välkommen till ett kvadratsmart parhus i centrala Brunflo. Här hittar du ett läckert kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum och två badrum. Mycket snyggt med bra förvaring och förråd. Både stor härlig altan och balkong i soligt läge. Garage i länga och parkeringsplats hör till huset.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Unika tomter i Hegled, , Östersunds kommun
  • 2 lediga bostäder

Unika tomter i Hegled

Tomt
Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
fr. 1 600 000 kr
5 328 m² tomt

Välkommen till Hegled, ett fantastiskt tomtområde med åtta tomter som sträcker sig från 3900 till 5200 kvm. Dessa högt belägna tomter erbjuder enastående utsikt över Storsjön och Oviksfjällen, vilket ger en naturskön och rogivande miljö. Med bara 20 minuters bilresa från Östersund får du både närhet till stadens bekvämligheter och lugnet på landet. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem i en unik och vacker omgivning. Missa inte chansen att bli en del av detta idylliska område!

  • Nybyggnadsprojekt
Köpmangatan 63B, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Köpmangatan 63B, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Köpmangatan 63B, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Köpmangatan 63B

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 200 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 1
3 777 kr/mån
36 866 kr/m²

Denna underbara trea, som ursprungligen var en rymlig fyra, har genomgått en total förvandling. Med omsorgsfullt utvalda material har varje rum fått en exklusiv känsla som genomsyrar hela bostaden. Det stora köket, även det med sociala utrymmen, och vardagsrummet flyter samman i en öppen och inbjudande planlösning, perfekt för både vardag och fest. Föreningen är helt lånefri och dess ekonomiska styrka är en trygghet för boende och speglar en ansvarsfull förvaltning. Här kan du njuta av ett bekymmersfritt boende med stil och komfort.

  • Premium
Centralgatan 69, Hammarstrand, Ragunda kommun

Centralgatan 69

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
595 000 kr
120 m²
5 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i det idylliska Hammarstrand, där lantlig harmoni möter centrums bekvämligheter. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar det bästa av två världar: den lugna atmosfären av landsbygden och närheten till Hammarstrands serviceutbud. Denna välplanerade villa bjuder på generösa sällskapsytor, ljusa rum samt två badrum. Trädgården är en verklig oas som erbjuder en perfekt blandning av privatliv och öppna ytor för umgänge och lek. Här kan du njuta av soliga dagar på den rymliga gräsmattan som omges av blomstrande rabatter och lummiga träd som ger en känsla av lugn och ro. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för odling av grönsaker och kryddor. Fastigheten har ett bra garage med plats för bil samt förvaring. På Centralgatan 69 bor ni med naturen och gröna åkrar som närmsta grannar, men även promenadavstånd till Hammarstrands serviceutbud samt skola och förskola. I Ragundadalen finns det vandringsleder och naturreservat som väntar på att utforskas. Dalen bjuder på kända sevärdheter så som Döda fallet och Thailändska paviljongen. Oavsett intresse, så har Hammarstrand något att erbjuda alla! Varmt välkommen på visning!

Frösövägen 57B, Frösön, Östersunds kommun

Frösövägen 57B

Radhus
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 975 000 kr
119 + 80 m²
4 rum
420 m² tomt

Välkommen till detta praktiska radhus, Frösövägen 57B, centralt på Frösön. Hörnläge och liten, mysig trädgård. Nära till Storsjön, bussar, affärer, gym, hälsocentral, skolor och förskolor samt cykelavstånd till centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Vickervägen 103, Östersund, Östersunds kommun
  • Tis 6 aug kl 12:00
Vickervägen 103, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Vickervägen 103, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Vickervägen 103

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 875 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/2
4 781 kr/mån
18 564 kr/m²

Att hitta en bostad som kombinerar närhet till natur och bekvämligheter som skolor och förskolor är en dröm för många. Denna lägenhet på Vickervägen erbjuder just detta! Med en väl genomtänkt planlösning för dessa fyra rum och kök, två riktiga badrum, och till och med en egen bastu. Insynsskyddet en trappa upp och uteplatser åt två håll som fångar solen under hela dagen gör det till en idealisk plats. Dessutom, närheten till strövområden och sjön i Lillsjöns naturreservat ger en känsla av att vara nära naturen, samtidigt som man har tillgång till allt man behöver i vardagen. Föreningen är mycket stabil med en låg belåningsgrad och högt engagemang! Det är en perfekt balans mellan ett aktivt stadsliv och lugnet från en naturnära tillvaro. Boka en visning idag!

  • Premium
  • Balkong
Skolgatan 42b, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 5 aug kl 15:45

Skolgatan 42b

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
875 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2
3 241 kr/mån
21 341 kr/m²

Denna charmiga och luftiga etta utmärker sig med sina öppna ytor som förenar kök och vardagsrum i en harmonisk helhet. Den smarta planlösningen inkluderar en skiljevägg som skapar en privat sovplats, perfekt för den som uppskattar både öppenhet och avskildhet. Köket är välutrustat och erbjuder det mesta man kan behöva för matlagning och sociala tillställningar. Dessutom är lägenheten utrustad med bra förvaringslösningar som maximerar utrymmet utan att kompromissa med stil och komfort. Ett perfekt hem för den som söker en praktisk och estetiskt tilltalande bostad. Lägenheten ligger i ett eftertraktat läge med närhet till allt du kan tänkas behöva. Inom bara 5-10 minuters promenad når du universitet, matbutik, kommunikationer samt ett urval av restauranger/caféer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Hiss
Köpmangatan 46B, Centralt, Östersunds kommun

Köpmangatan 46B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 400 000 kr
42 m²
1 rum
vån 4
2 426 kr/mån
33 333 kr/m²

Här kan du ta en paus och njuta av den härliga utsikten från balkongen. Lägenheten, som är belägen högst upp i huset, har ett väl utrustat kök med plats för matbord. Rummet är stort och rymmer både soffa och säng. Tvättmaskin i badrummet. Bra förråd, både vindsförråd och matkällare. Gemensam tvättstuga i husets källare. Brf med god ekonomi!

  • Plus
  • Balkong
Nyproducerade hus i Nälden!, null, Krokoms kommun
  • 4 lediga bostäder

Nyproducerade hus i Nälden!

Villa
Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
fr. 3 595 000 kr
1 369 m² tomt

Nu har äntligen försäljningen av Ljungaren startat! Missa inte chansen att förvärva ett av husen på Ljungarvägen i populära Nälden! Här har ni naturen som närmsta granne, samt gångavstånd till matvarubutik, pendling med buss och tåg, den snart nybyggda skolan och förskola. I Ljungaren säljer vi 4 småhus med möjlighet till byggstart sommaren 2024. Vi säljer här fyra tomter med tillhörande nybyggt ladhus som ni som köpare kan välja till ett antal tillbehövspaket eller mer skäddarsy ert nya boende. Tomten ligger högt och fint i Nälden, med gångavstånd till allt ni behöver, så som skola/förskola där skolan nu nybyggs, matvarubutik och restaurang. Dessutom har ni bra kommunikationer till både per buss och tåg så pendling är inga problem. Vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar och skriver avtal på tomterna, husen uppförs av Byggruppen i Jämtland AB som skriver entreprenadavtal på husbyggnationen med köparna till tomterna. Slipp att oroa er för renoveringar och underhåll med ett nyproducerat hus som är anpassat efter era önskemål!

  • Nybyggnadsprojekt
Krondikesvägen 76B, Östersund, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 16:20

Krondikesvägen 76B

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 1
2 721 kr/mån
20 968 kr/m²

Upptäck charm och komfort i denna ljusa och välplanerade lägenhet om 46,5 kvadratmeter, belägen i det eftertraktade området Odenslund i Östersund. Här erbjuds du ett modernt boende med smart planlösning, stora fönsterpartier och en inbjudande uteplats att samlas till middag eller fika då vädret tillåter. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. I köket finns en skiljevägg som skapar ett sovrum vilket gör att man kan gömma undan sängen från vardagsrummet. Lägenheten ligger i ett välskött bostadsområde med närhet till både natur och stadens puls, vilket gör det till ett idealiskt hem för den som söker en balans mellan arbete och fritid. Välkommen till ett hem som kombinerar stil med funktion i hjärtat av Östersund. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Nedre Vattugatan 18D, Odenslund, Östersunds kommun

Nedre Vattugatan 18D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 650 000 kr
61,5 m²
3 rum
vån 1
4 659 kr/mån
26 829 kr/m²

Denna charmiga lägenhet, belägen på Nedre Vattugatan 18 D, erbjuder en inbjudande atmosfär med sina tre rum och kök. Den mysiga känslan som genomsyrar bostaden kompletteras av en inramad innergård som för tankarna tillbaka till Astrid Lindgrens idylliska Bullerbyn - där adressen blir en plats där grannar blir vänner och innergårdar blir lekplatser. Lägenheten har löpande renoverats och ger ett mycket välskött intryck - en perfekt möjlighet för den som söker ett hem att bara flytta rakt in. Bra förening som dessutom erbjuder medlemmarna möjligheten att använda ett hobbyrum eller varför inte en avkopplande stund i relaxavdelningen med dusch och bastu - perfekt sätt att varva ner efter en lång dag. Närhet till både skola/förskola, kommunikationer, restauranger - allt inom några minuters promenad. Den egna ingången till bostaden tillför en känsla av privatliv och familjär värme, vilket gör detta till ett fantastiskt boende i Östersund. För den som söker ett hem som kombinerar praktisk planlösning med en inbjudande atmosfär, är detta en adress väl värd att överväga. Varmt välkommen på visning!

Bäckvägen 5, Pilgrimstad, Bräcke kommun

Bäckvägen 5

Villa
Pilgrimstad, Bräcke kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 275 000 kr
117 + 33 m²
1 226 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 5, en charmig villa belägen i Pilgrimstad. Här erbjuds ett trivsamt boende med tre välplanerade sovrum som ger plats för både vila och återhämtning. Det rymliga köket är husets hjärta, utrustat med en värmande braskamin som bidrar till en mysig atmosfär under kyliga dagar. På entréplan finner du även ett praktiskt och inbjudande badrum. Huset fortsätter att imponera på övervåningen där ett stort allrum öppnar upp för sociala aktiviteter och familjemys. Denna bostad är perfekt för den som söker ett hem med karaktär och bekvämligheter för en kvalitativ vardag. Uteplatserna är strategiskt placerade för att du ska kunna njuta av solen från morgon till kväll och den välskötta tomten gränsar direkt till det grönskande landskapet, vilket erbjuder en oas av lugn och ro. Trädgården är en sann fröjd som stoltserar med sina välvårdade äppelträd och ger även möjlighet till egna odlingar. Det finns gott om utrymme för både fordon och fritidsintressen tack vare ett rymligt garage med ett hobbyrum/verkstadsdel, samt en vidbyggd carport. För den som uppskattar sjölivet ligger Revsundssjön bara en kort promenad ifrån kvarteret, där hamnen väntar för avkopplande båtturer i den vackra omgivningen. Denna fastighet är perfekt för dig som söker ett hem som kombinerar det bästa av två världar: bekvämligheten av ett modernt boende och den avkopplande närheten till naturen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse alternativt boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skolgatan 33B, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 33B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 150 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1
4 254 kr/mån
19 658 kr/m²

Här finns en mycket bra lägenhet endast en 1/2 trappa upp! Lägenheten har enhetliga golv, planlösningen är väldisponerad med bland annat ett väl tilltaget kök och ett sovrum där det med enkelhet får plats en dubbellsäng. Vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och här finns utgången till den stora och härliga inglasade balkongen. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till det mesta, oavsett om du behöver handla, gå till skolan eller ta bussen till stan - allt finns inom några minuters promenad. Föreningen är mycket välskött och har fina innergårdar där du kan grilla och umgås med grannarna samt att det finns övriga gemensamma lokaler för allas trivsel som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Varmt välkommen och kontakta mäklaren för en visning!

  • Balkong
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 2
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 3

Ingången 2

Villa
Västra Odensala, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 975 000 kr
116 + 138 m²
6 rum
894 m² tomt

Om du letar efter ett bra boende med vacker utsikt över Storsjön, är detta huset för dig. Här kan du njuta av solnedgången över vattnet och det fina landskapet som finns i omgivningarna året om ifrån det stora inglasade uterummet. Huset har många sovrum och stora sällskapsytor och fyller önskelistan väl för den stora familjen. Lättskött och bra tomt som garanterat kommer bjuda in till fotbollsmatch/kubbspel och som har ett solsäkert läge. Garaget, som är vidbyggt huset, har en dörr till källaren. Tavelbäcksskolan samt Bäckens förskola, matvaruaffären Odenhallen, Pizzeria Oden restaurang ligger ca 500 meter bort - till alla dessa ställen kan barnen gå själva med packad ryggsäck, utan att korsa någon väg då de använder skoltunneln. Med andra ord, detta är en ljuvlig bekvämlighet till alla områdets föräldrar! Fina och omtyckta promenadstråk finns nere vid sjön, stigarna till Minnesgärdet ger dig möjlighet att uppleva naturen och lugnet. Om du gillar att bada har du Mårtensviken, som är ett populärt badställe på sommaren. På vintern kan du nyttja isen på sjön för skidor, skridskoåkning eller pimpelfiske. För barnen finns det roliga pulkabackar på promenadavstånd från villan.

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkgatan 23C, Östersund, Östersunds kommun
Kyrkgatan 23C, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Kyrkgatan 23C, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Kyrkgatan 23C

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 200 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 096 kr/mån
18 321 kr/m²

Endast en halvtrapp upp, perfekt för att slippa stadens brus samtidigt som den är lättillgänglig, ligger denna fina lägenhet. Tvåan i en mindre förening där gemenskapen och engagemanget är stark, och ekonomin detsamma. En balkong mot innergården erbjuder en lugn plats att njuta av morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen. Lägenheten är väl omhändertagen och löpande renoverad. Granne med sjukhuset, i ett lugnt område, finner du dig på en plats där du har närheten till det mesta. Det verkar som en idealisk kombination för en behaglig boendemiljö. Närhet och trygghet!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 80