Mäklare Frida Trostemo

Frida Trostemo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 5 aug kl 16:00
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 2
Lillsjöhögen 286, Östersund, Östersunds kommun, bild 3

Lillsjöhögen 286

Villa
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
5 795 000 kr
131 + 15 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Med oslagbart läge på strandtomt i Lillsjöhögen kan vi nu presentera en nyrenoverad villa i högsta klass! Här förverkligas er bostadsdröm med stor tomt på över 12 000 kvadratmeter samt en rymlig villa där hela familjen får plats. På fastigheten finns det även möjlighet till hyresintäkter då det finns både en verkstad med kontorsdel samt ett till bostadshus. I Lillsjöhögen bor ni i en välkomnande och härlig by med närhet till naturen och vackra omgivningar. Här finns det bl.a. förskola, belyst hockeyplan, fina elljusspår, badplats med bastu, vacker stavkyrka samt bygdegård och bagarstuga som man kan hyra. In till Östersunds stadskärna är det endast en bilresa på ca 25 minuter. Varmt välkommen att anmäla er på visning! Redan nu kan ni spana in huset via vår 3D-visning!

  • Premium
Centralgatan 69, Hammarstrand, Ragunda kommun

Centralgatan 69

Villa
Hammarstrand, Ragunda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
595 000 kr
120 m²
5 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla belägen i det idylliska Hammarstrand, där lantlig harmoni möter centrums bekvämligheter. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar det bästa av två världar: den lugna atmosfären av landsbygden och närheten till Hammarstrands serviceutbud. Denna välplanerade villa bjuder på generösa sällskapsytor, ljusa rum samt två badrum. Trädgården är en verklig oas som erbjuder en perfekt blandning av privatliv och öppna ytor för umgänge och lek. Här kan du njuta av soliga dagar på den rymliga gräsmattan som omges av blomstrande rabatter och lummiga träd som ger en känsla av lugn och ro. För den trädgårdsintresserade finns det gott om plats för odling av grönsaker och kryddor. Fastigheten har ett bra garage med plats för bil samt förvaring. På Centralgatan 69 bor ni med naturen och gröna åkrar som närmsta grannar, men även promenadavstånd till Hammarstrands serviceutbud samt skola och förskola. I Ragundadalen finns det vandringsleder och naturreservat som väntar på att utforskas. Dalen bjuder på kända sevärdheter så som Döda fallet och Thailändska paviljongen. Oavsett intresse, så har Hammarstrand något att erbjuda alla! Varmt välkommen på visning!

Lyckes väg 18, Krokom, Krokoms kommun

Lyckes väg 18

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 395 000 kr
123 + 123 m²
4 rum
961 m² tomt

Välkommen till Lyckes väg 18 – en pärla i Krokom som väntar på att bli ert nya hem! Denna charmiga villa bjuder på en inbjudande atmosfär med sin 70-tals charm samt ljusa och välplanerade ytor. Totalrenoverad källare med angränsande garage med smörjgrop är några av husets stora plus! Huset erbjuder härliga ytor där den stora familjen får plats, fem sovrum, två stora sällskapsrum samt hobbyrum och trevlig och rymlig tvättstuga. På Lyckes väg 18 kan ni njuta av en vacker trädgård, perfekt för långa sommarkvällar och lekfulla vinterdagar. Belägen i ett familjevänligt område, erbjuder detta hem närhet till både natur och nödvändiga bekvämligheter. Missa inte chansen att skapa oförglömliga minnen i detta hem som väntar på sin nästa ägare. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 47, Centralt, Östersunds kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30

Storgatan 47

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 595 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 178 kr/mån
30 381 kr/m²

Välkommen till denna charmiga sekelskifteslägenhet belägen i hjärtat av Östersund på Storgatan 47, Brf Staben anno 1918. Denna pärla av en bostad andas historia och karaktär, samtidigt som den erbjuder alla moderna bekvämligheter du kan önska. Ljuset flödar in genom stora fönsterpartier som ramar in vardagsrummet och ger en härlig rymd till lägenheten. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade med trevliga arbetsytor och förvaring. Det rogivande sovrummet bjuder på stilrena färgval och förvaring genom garderober. Det helkaklade badrummet ger en känsla av lyx i vardagen., Läget på Storgatan innebär närhet till allt Östersund har att erbjuda – från butiker och caféer till natursköna promenadstråk vid Storsjön. Missa inte chansen att bli del av denna historiska byggnad med en levande berättelse.

  • Plus
Smedvägen 5, Strömsund, Strömsunds kommun

Smedvägen 5

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 395 000 kr
101 + 102 m²
4 rum
839 m² tomt

Välkommen till Smedvägen 5, en rymlig familjevilla belägen på populära Rotnäset! Detta hem, byggt 1980, erbjuder en mysig och välkomnande atmosfär med sina 101+102 kvadratmeter av välplanerat boende. Huset bjuder även på både en stor inglasad altan samt en öppen altan med tak, här är det enkelt att samla alla nära och kära för högtider och sommarkvällar! Omfamnad av en plan och lekvänlig tomt, som passar utmärkt för den aktiva barnfamiljen. På Rotnäset bor ni med naturen och Vattudalen ett stenkast bort, samtidigt som ni har närhet förskola och skola samt till Strömsunds alla bekvämligheter. Huset är perfekt för de som värdesätter en lugn och trygg miljö, med en solig trädgård som inbjuder till avkoppling och familjetid. Missa inte chansen att göra Smedvägen 5 till ert nya drömhem! För mer information och för att boka en visning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare

  • Plus
Bergvägen 4, Stugun, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår

Bergvägen 4

Villa
Stugun, Ragunda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
136 + 88 m²
4 rum
4 210 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Bergvägen 4 i Stugun. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med klassisk elegans. Villan, som är omgiven av en lummig trädgård, bjuder på en avkopplande atmosfär som är perfekt för både familjeliv och underhållning. Med trevliga sovrum, ett vardagsrum, matsal med kamin och ett fullt utrustat kök, är detta hemmet där era framtida minnen kommer att skapas. Den stora inglasade altanen är den perfekta platsen för sommarens grillkvällar. Missa inte chansen att göra denna villa till ert nya drömhem. Bergvägen 4 ligger med behagligt gångavstånd till Hansåkerskolan (F-9). I Stugun finns livsmedelsbutik, bygghandel, hälsocentral, mack, café och direkt närhet till Indalsälven. För den aktiva finns den lokala skidbacken samt Stuguberget som erbjuder klätterleder. Varmt välkomna att boka in er på visning! Spana in huset redan idag via vår 3D-visning!

  • Plus
Storgatan 47, Strömsund, Strömsunds kommun

Storgatan 47

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
150 + 100 m²
6 rum
1 703 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på eftertraktade Storgatan 47 i hjärtat av Strömsund! Här erbjuds ett hem fyllt av ljus och värme, med generösa ytor som inbjuder till både fest och familjeliv. Villan stoltserar med en välplanerade 150+100 kvadratmeter, fördelat på fem rum och kök, där varje rum flödar av naturligt ljus och erbjuder en lugnande utsikt över omgivningarna. Köket, som är husets hjärta, har nyligen renoverats och är perfekt för den matlagningsintresserade, med moderna bekvämligheter och gott om arbetsytor. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som verkligen bjuder in till gemenskap. Utomhus finner du en lummig trädgård som ger utrymme för både lek och avkoppling, samt en rymlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Denna villa är inte bara ett hus, det är ett hem som väntar på att skapa nya minnen med sina nya ägare. Missa inte chansen att bli en del av Strömsunds idylliska samhälle. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
Valne 226, Nälden, Krokoms kommun

Valne 226

Villa
Nälden, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 695 000 kr
252 + 32 m²
6 282 m² tomt

Varmt välkommen till svårslagna Valne 226, en idyllisk gård belägen i det natursköna Valne, Alsen. Denna anrika fastighet erbjuder en unik kombination av kulturellt arv och modern bekvämlighet. Omfamnad av frodiga ängar och med en storslagen utsikt över det omgivande landskapet, är detta en plats där tradition möter framtid. Gården har genomgått varsamma renoveringar sedan nuvarande ägare flyttade dit på 80-talet för att bevara dess historiska karaktär samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter som krävs för ett bekvämt lantliv. Med rymliga bostadsytor, generösa sällskapsutrymmen och en klassisk gårdsbild, är Valne 226 den perfekta platsen för den som söker en tillflyktsort från stadens brus eller en möjlighet att förverkliga sin dröm om ett liv närmare naturen. Ta chansen att bli en del av gårdens historia och skapa er framtid tillsammans med detta fantastiska hus! Endast 35 minuter från stan finner ni byn Valne! Valne ligger också enbart några kilometer från Nälden. Nälden bjuder snart på en helt nybyggds skola (F-6) samt förskola. I Nälden finns det även matvarubutik, restaurang, bibliotek och vardaglig service. Nälden har bra kommunikation med buss och tåg in mot Krokom och Östersund! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Sikås Byvägen 305, Hammerdal, Strömsunds kommun

Sikås Byvägen 305

Villa
Hammerdal, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 595 000 kr
352 m²
9 rum
2 160 m² tomt

På början av 1900-talet anlände en handlare med namn Strömberg till byn Sikås. Han lät bygga ett hus som under 50 år var byns lanthandeln. Huset fick i folkmun namnet "Strömberga" efter sin första ägare. Än idag står "Strömberga" vackert beläget i jämtländska Sikås och väntar förväntansfullt på sin nästa ägare och dess fortsatta historia. Är det återigen dags för en ny slags verksamhet i huset eller ska en barnfamilj slå rot och skapa nya vackra minnen? Drömmer ni om att bo i ett charmigt sekelskifteshus med vacker utsikt över vidderna? Då är "Strömberga" huset för er! Här får ni ett rymligt och välplanerat hem där hela familjen får plats. Huset har möjlighet till sex sovrum, två badrum, ett stort kök, en storslagen matsal, rymligt vardagsrum samt ett allrum med öppen spis. Här finns det plats för hemmakontor och huset bjuder på fiber. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hus med mycket karaktär! Här är det bara att flytta in och börja bo! Sikås är en levande och idyllisk by med fantastisk natur och lugn atmosfär! Byn har sin egna uppskattade livsmedelsbutik, café samt en byggvaruhandel. Byn arrangerar flera olika aktiviteter året om, så som den omtalade "Sikås förjulmarknad" och "Sikåsdagarna"på sommaren. I Sikås kan ni förverkliga era friluftsdrömmar, i närområdet finns det möjlighet till friluftsliv, så som fiske, skoter och skidåkning. Sikås erbjuder även hockeyrink/basketplan och discgolf för de sportintresserade! Byn Sikås är belägen strax utanför Hammerdal. I Hammerdal finns det livsmedelsbutik, bensinmack, apotek och restauranger. Här hittar ni även förskola och grundskola till familjens yngre medlemmar. Är det er "Strömberga" väntar på? Välkommen på visning!

  • Plus
Digernäs 520, Frösön, Östersunds kommun

Digernäs 520

Tomt
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 850 000 kr
5 402 m² tomt

Föreställ er att vakna upp till en spektakulär utsikt över Storsjöns glittrande vatten och den jämtländska fjällvärlden. I Digernäs väntar en unik möjlighet att förverkliga er dröm om det perfekta boendet. Denna exklusiva tomt erbjuder inte bara betagande panoramavy över sjön och fjällen, utan också en fridfull tillvaro i harmoni med naturen och närhet till Storsjöns badvänliga vatten. Här kan ni bygga ert drömhus med stora fönsterpartier som ramar in landskapet som ett levande konstverk. Tomten är generöst tilltagen och ger gott om utrymme för trädgård, uteplats och kanske till och med ett gästhus. Med närhet till både vatten och skog är detta en plats där årstidernas växlingar kan upplevas fullt ut, från sommarens midnattssol till vinterns norrsken. Missa inte chansen att skapa ert eget paradis i Digernäs, där livets bästa stunder väntar runt hörnet. Tomten ligger utanför detaljplanerat område så här kan ni förverkliga era drömmar. Säljaren har ett beviljat bygglov från mars 2022, bygglovet anser en 2-plansvilla med vindsloft och med en bruttoarea på ca 392 kvadratmeter! Här får ni en rymlig och trevlig tomt på hela 5402 kvadratmeter! Ni kan njuta av den friska luften, det rika djurlivet och de vackra årstiderna som erbjuds här på "Annersia". Digernäs är en charmig by med en välkomnande gemenskap och behagligt pendlingsavstånd in till Östersund, ca 15 minuter med bil. I Böle finns en populär förskola och skola upp till årskurs 6. Bra bussförbindelser med länstrafiken. Här kan ni förverkliga er dröm om ett lantligt liv med hög livskvalitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Norra Strandvägen 16C, Frösön, Östersunds kommun

Norra Strandvägen 16C

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 013 kr/mån
21 339 kr/m²

Välkommen till Norra Strandvägen 16C, en hemtrevlig takvåning med fantastiskt läge och utsikt över vattnet. Här bor du i ett hem med öppen planlösning, mysiga fönsterkupor och ljusa väggar. Bostaden ligger i ett attraktivt område med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du med gångavstånd till flera restauranger och butiker i Östersunds stadskärna. Du bor även med gångavstånd till matbutik på Frösön. Brf Bergvik är en välskött förening beläget intill Storsjöns vatten på vackra Frösön. I bostadsrättföreningen finns det motionsrum, bastu, däckgarage samt ett övernattningsrum. Föreningens grönskande innergård erbjuder till de boende utemöbler och grill under sommaren. Det finns även en lekplats med bland annat gungor, sandlåda och lekstuga för de små. Längs efter vattnet finns strandpromenaden som tar er bland annat till gångbron in till Östersund eller ända till Frösöstrand. Missa inte denna lägenhet! Se den redan nu via vår 3D-länk! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Rådhusgatan 80B, Centralt, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 80B

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
6 963 kr/mån
22 560 kr/m²

Varmt välkommen till Rådhusgatan 80B och denna trevliga och rymliga 3:a om 84 kvadratmeter. Här välkomnas ni in till en renoverad och hemtrevlig lägenhet med stora sällskapsytor samt två rymliga sovrum. Lägenhetens moderna och ljusa kök erbjuder gott om plats för ett större matbord. Från köket genom en stor öppning når ni vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på härliga sociala ytor samt en fantastisk utsikt ut mot Storsjön och Oviksfjällen. I vardagsrummet idag finns en skiljevägg för att skapa ett tredje sovutrymme. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora och inglasade balkongen, balkongen ligger med bästa solläge och svårslagen utsikt. På Rådhusgatan 80B bor ni naturnära med en kort promenad bort från stadskärnan med brett utbud av restauranger och butiker. Blir ni fikasugna har ni det både det anrika konditoriet Edenbos samt populära Freja Bakeri ett stenkast bort. I närområdet finns även gymanläggning och vackra promenadstråk. Här bor ni även nära förskolor och skolor, Campus samt goda kommunikationer in mot centrum.

  • Plus
  • Balkong
Blåsippevägen 18, Strömsund, Strömsunds kommun

Blåsippevägen 18

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
795 000 kr
121 m²
4 rum
401 m² tomt

Varmt välkommen till Blåsippevägen 18 och denna hemtrevliga villa! Här finner ni ett familjevänligt hus med trevligt läge i idylliska kvarter i Strömsund. Huset erbjuder bland annat ett stort vardagsrum, en mysig inglasad altan och tre rymliga sovrum på övervåningen. Området är barnvänligt och lugnt med närhet till skola och barnomsorg. Här bor man centralt med gångavstånd till Ica Solbacken samt Strömsunds centrum med dess utbud av bland annat matbutiker, restauranger och apotek. I Strömsund finns ett flertal förskolor, två grundskolor, ett högstadium och ett gymnasium. Varmt välkommen att boka in er på visning! Redan nu kan ni vandra runt i huset via vår 3D-länk!

Bågskyttevägen 30, Östersund, Östersunds kommun

Bågskyttevägen 30

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
5 137 kr/mån
26 077 kr/m²

Varmt välkommen till Bågskyttevägen och denna mycket trevliga 3:a! Här bor ni i en modern lägenhet med alla bekvämligheter som ni önskar. Öppen planlösning och stor samt härlig balkong är några av fördelarna för detta hem! Lägenheten har genomgående fint ljusinsläpp tack vare stora och smarta fönsterlösningar. Lägenheten bjuder även på två sovrum där båda har förvaring genom garderober. Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare! Genomgående ekparkett samt vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Till lägenheten ingår en carport samt förråd. I Odensala bor ni i ett lugnt och barnvänligt område! Närhet till skog och natur, trevliga grillplatser samt även Lillsjön och Storsjön. I hela Odensala finns det fina promenadstråk samt trevliga lekplatser. Här finns fritidsaktiviteter för hela familjens medlemmar samt välsorterad mataffär och hälsocentral. Alldeles i närheten finns den nybyggda och populära Odensalaskolan, även förskolor finns i områdets närhet. Till Östersunds centrum går huvudsakligen busslinje 2, men även linjerna 6 och 4. Bra cykelvägar både till centrum och Lillänge. Varmt välkommen på visning! Här är det bara att flytta in och börja bo!

  • Balkong
Övre Hantverksgatan 41, Odenslund, Östersunds kommun

Övre Hantverksgatan 41

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 575 000 kr
86 m²
4 rum
6 478 kr/mån
18 314 kr/m²

Vill du bo i en rymlig och ljus 4:a med perfekt läge i Östersund? Nu har du chansen att förvärva en sällsynt fyrarummare på Övre Hantverksgatan 41! Här får du en välplanerad lägenhet med hemtrevlig atmosfär, goda förvaringsmöjligheter och en härlig inglasad balkong. Bostaden ligger i ett lugnt, trivsamt och barnvänligt område med närhet till centrum, natur och skolor. Lägenhetens 86 kvadratmeter disponeras på tre sovrum, ett rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och ett kök med ljus matplats. Bostadens gemensamma utrymmen avgränsas av vägg med fina glaspartier som bidrar till både charm och funktion. Brf Solögat ligger på gångavstånd till matvaruaffär, Mittuniversitetets campus, skid-/löparspår, skridskobana, gym samt Östersunds stadskärna med dess utbud av affärer och restauranger. Runt hörnet finns både förskola och skola, samt närhet till flera busslinjer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Folkets Husvägen 32, Krokom, Krokoms kommun

Folkets Husvägen 32

Fritidshus
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
395 000 kr
3 170 m² tomt

På trevlig tomt i Hissmofors finner ni denna stuga med potential! Med välkomnade hall, öppen storstuga med kök och sällskapsytor samt ett sovrum. Eller är ni på jakt efter en stor tomt att förverkliga er husdröm på? Då har ni kommit rätt! Varmt välkommen till Folkets Husvägen 32 och denna tomt om 3170 kvadratmeter. I Hissmofors bor ni lantligt med närhet till Krokoms centrum och dess utbud med bland annat matbutik, apotek och systembolag. Även förskola och skola finns i närområdet för barnen. Här bor ni med bra pendlingsavstånd till Östersund. Fiber finns redan idag på fastigheten enligt IP-Only. El finns intill tomtgränsen, kostnad för inkoppling utav el till fastigheten ligger på ca 37 500 kr (tillkommer kostnad för installatör) enligt uppskattad uppgift av Jämtkraft. Ta en titt på tomtkartan och drönarvyerna så kan ni sedan börja skissa på ert blivande husdröm just här på Folkets Husvägen 32 I Krokom! Välkommen med er intresseanmälan så berättar jag mer.

Visar alla 16