Mäklare Ingemar Larsson

Ingemar Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 2
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 3

Ingången 2

Villa
Västra Odensala, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 975 000 kr
116 + 138 m²
6 rum
894 m² tomt

Om du letar efter ett bra boende med vacker utsikt över Storsjön, är detta huset för dig. Här kan du njuta av solnedgången över vattnet och det fina landskapet som finns i omgivningarna året om ifrån det stora inglasade uterummet. Huset har många sovrum och stora sällskapsytor och fyller önskelistan väl för den stora familjen. Lättskött och bra tomt som garanterat kommer bjuda in till fotbollsmatch/kubbspel och som har ett solsäkert läge. Garaget, som är vidbyggt huset, har en dörr till källaren. Tavelbäcksskolan samt Bäckens förskola, matvaruaffären Odenhallen, Pizzeria Oden restaurang ligger ca 500 meter bort - till alla dessa ställen kan barnen gå själva med packad ryggsäck, utan att korsa någon väg då de använder skoltunneln. Med andra ord, detta är en ljuvlig bekvämlighet till alla områdets föräldrar! Fina och omtyckta promenadstråk finns nere vid sjön, stigarna till Minnesgärdet ger dig möjlighet att uppleva naturen och lugnet. Om du gillar att bada har du Mårtensviken, som är ett populärt badställe på sommaren. På vintern kan du nyttja isen på sjön för skidor, skridskoåkning eller pimpelfiske. För barnen finns det roliga pulkabackar på promenadavstånd från villan.

  • Premium
  • Uteplats
Brunflovägen 6A, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brunflovägen 6A

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 494 kr/mån
26 979 kr/m²

Denna lägenhet är ett drömboende för dig som vill ha en modern och bekväm bostad med charmiga detaljer. Här möts du av fina trägolv som ger värme och karaktär, djupa fönsternischer som släpper in mycket ljus, och högt i tak som ger en luftig känsla. Lägenheten har ett stort sovrum med plats för ett större matbord, ett modernt kök i öppen planlösning till vardagsrummet och ett fint badrum. I hallen finns två klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Läget är perfekt för dig som vill bo nära centrum, med gångavstånd till butiker, restauranger, parker och kollektivtrafik. Välkommen på visning till en inflyttningsklar och mycket fin lägenhet!

Täppvägen 19, Krokom, Krokoms kommun

Täppvägen 19

Villa
Krokom, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 950 000 kr
144 m²
5 rum
873 m² tomt

Söker ni efter ett hem att längta hem till? I Krokom på Täppvägen 19 finns en villa som kan vara svaret på den frågan! Det mesta finns av det du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt boende. Det gör inget heller att villan är väldigt snygg estetiskt, har en bra energideklaration att visa upp - den är väldigt praktisk också! Här finns ett stort och ljust vardagsrum, ett stort kök som har lantlig känsla med en vedspis samt en stor matplats för stort sällskap. Fyra rymliga sovrum finns på övre plan, ett badrum på vardera planen samt ett härligt uterum där du sommartid kan njuta av utsikten över den grönskande trädgården. Området är mycket barnvänligt och här har du praktiskt taget 5–10 minuters närhet till allt du behöver, såsom skolor, dagis, kommunikationer och affärer. Här kan barnen gå själva till skolan utan att behöva korsa större vägar. Den fina och plana trädgården kommer garanterat att bjuda på några roliga sommarlekar, fotbollsmatcher med barnen. Som grädde på moset finns en vedeldad bastu där du kan koppla av efter en lång dag eller efter skidturen. Ett stort garage med förråd baktill ger dig gott om plats för bilen och annat du vill förvara. Ytterligare ett litet förråd finns på tomten.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Övre Vattugatan/Odensängsvägen, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Övre Vattugatan/Odensängsvägen

Övrigt
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 350 000 kr
3 200 m² tomt

Chansen och drömmen att få skapa sitt alldeles egna boende på en sådan här attraktiv adress ges väldigt sällan. Här skulle det verkligen kunna bli ett boende som sticker ut från mängden! Då fastigheten är K-märkt måste renoveringarna göras med tillåtelse/godkännande från byggnadsnämnden. Det finns två byggnader, den större är 220 m2 och den mindre är 85 m2. Båda dessa byggnader minner om historiska vingslag och de svunna tider som varit. Så här i Odenslund kan du bo på en stor tomt om ca 3 200 m2 omgiven av grönskande träd och buskar - vilket skulle kunna bli det mest fantastiska boende som bara tänkas kan för den som har mod och kunnande. Är du den personen? Välkommen att boka tid för visning!

Infanterigatan 12, Östersund, Östersunds kommun

Infanterigatan 12

Övrigt
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
8 000 000 kr
2 749 m² tomt

Nu finns chansen! På en mycket attraktiv adress i växande Stadsdel Norr är nu den världskända restaurangbyggnaden till salu. Hit har människor rest långt, bokat månader i förväg för att få en sällan så fin och god matupplevelse - men nu är de tiderna förbi och chansen ges till någon annan att kunna starta sitt eget livsverk! Matsalen har en godkänd kapacitet om 60 sittande gäster, fönster i två väderstreck som sprider mycket ljus. För gäster finns två toaletter varav ena är handikappanpassad. Fastigheten är modern och i ett fint skick med byggår 2008 och utrustad med b la golvvärme, kyla finns via ventilationssystemet, airconditon. Ett centralt system kyler kylrum, kylskåp, frysrum och frysskåp. Kontakta mäklaren för visning.

  • Uteplats
Övre Sännsjölandet 155, Lillsjöhögen, Östersunds kommun

Övre Sännsjölandet 155

Villa
Lillsjöhögen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 575 000 kr
132 m²
5 rum
6,9 ha tomt

Drömmer du om att bo på landet i en liten idyllisk gård med strandtomt? Då kan detta vara något för dig! I Sännsjölandet, bara en halvtimme från Östersund, ligger denna charmiga gård där du kan njuta av lugnet, naturen och det glittrande vattnet. Huset har fem rum och kök, kamin i två av rummen på entréplan och ett stort lantligt kök med spis, fläkt, kylskåp och en frysbox. På tomten finns också ett gästhus som är vinsterisolerat med sovplats och enklare kök (el indraget) och ett fjös och en lada finns på gården. Övre Sännsjölandet ligger ca 3,5 km utanför Lillsjöhögen där även en förskola finns. I Bringåsen finns även förskola/skola för årskurserna 1-6. Till Stugun är det ca 2,5 mil där matvaruaffär och skola finns. Ring/maila oss för en visning!

  • Uteplats

Visar alla 6