Mäklare Ingemar Larsson

Ingemar Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 2
Tegelbruksvägen 12D, Odenslund, Östersunds kommun, bild 3

Tegelbruksvägen 12D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 295 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 434 kr/mån
18 112 kr/m²

Välkommen till en ljus och rymlig bostad med tre rum och kök, där väldigt mycket är genomtänkt för att skapa just ett hemtrevligt och funktionellt boende. Köket har plats för middagsbord och här finns gott om förvaring och arbetsytor för middagsbjudningarna. De stora sovrummen erbjuder plats för både vila och förvaring, ena sovrummet har en stor klädkammare och det andra har flertalet inbyggda garderober. Badrummet är ljust med delvis kaklade väggar med klinkergolv, duschplats och här finns även en tvättmaskin. Vardagsrummet har utrymme för de sociala sammankomsterna och här finns utgång till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum. Här bor du med närhet till både naturen och staden, utmärkta kommunikationer, skolor/dagis, restaurang runt hörnet och en matvaruaffär inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Krondikesvägen 28, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 28

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 100 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 7
3 600 kr/mån
20 183 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse, belägen högst upp i byggnaden där den vidunderliga utsikten erbjuder dagliga visuella fröjder. Bekvämligheten av en hiss tar dig nästan hela vägen upp, med endast en trappa kvar till ditt nya hem. Lägenhetens planlösning främjar en social atmosfär, med öppna ytor som flyter fritt mellan kök och vardagsrum vilket gör det till den perfekta platsen för både avkoppling och underhållning. Badrummet har klinkergolv och delvis kaklade väggar och är utrustat med badkar, wc och handfat. Det rymliga sovrummet ges plats till dubbelsäng och förvaring. Den inglasade balkongen förlänger Jämtlands årstider och ger en känsla av frihet när man blickar ut över horisonten Bostadsföreningen är välskött med en vacker innergård som ger en känsla av gemenskap och lugn. Dessutom är läget perfekt med närhet till allt man kan önska sig för stadslivet: från café och restaurang till smidiga transportförbindelser och dagliga bekvämligheter. Välkommen på visning!

  • Hiss
Sörefors 209, Lit, Östersunds kommun

Sörefors 209

Villa
Lit, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 600 000 kr
45 m²
1 rum
1 215 m² tomt

Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen? Denna idylliska fastighet erbjuder en fin möjlighet att skapa ditt drömhem bara några minuter ifrån Lit. Föreställ dig att laga mat i köket medan du blickar ut över den lugna Hårkan. Här finner du en fridfull tillvaro där tiden tycks stå stilla och vardagens stress glöms bort. Med möjligheten att inreda fler rum, kan du anpassa hemmet efter just dina behov och önskemål. Livet här är fridfullt, tack vare närheten till älven och den avkoppling den erbjuder. En carport skyddar ditt fordon från väder och vind, och det oinredda gästhuset väntar på att bli din nästa kreativa projekt. Tomten är en verklig pärla, med sitt läge och potential att bli en lummig oas. Skapa ditt eget paradis - här du kan leva och må gott!

Skolgatan 42b, Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 5 aug kl 15:45

Skolgatan 42b

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
875 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2
3 241 kr/mån
21 341 kr/m²

Denna charmiga och luftiga etta utmärker sig med sina öppna ytor som förenar kök och vardagsrum i en harmonisk helhet. Den smarta planlösningen inkluderar en skiljevägg som skapar en privat sovplats, perfekt för den som uppskattar både öppenhet och avskildhet. Köket är välutrustat och erbjuder det mesta man kan behöva för matlagning och sociala tillställningar. Dessutom är lägenheten utrustad med bra förvaringslösningar som maximerar utrymmet utan att kompromissa med stil och komfort. Ett perfekt hem för den som söker en praktisk och estetiskt tilltalande bostad. Lägenheten ligger i ett eftertraktat läge med närhet till allt du kan tänkas behöva. Inom bara 5-10 minuters promenad når du universitet, matbutik, kommunikationer samt ett urval av restauranger/caféer. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Hiss
Krondikesvägen 76B, Östersund, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 16:20

Krondikesvägen 76B

Lägenhet
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
975 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 1
2 721 kr/mån
20 968 kr/m²

Upptäck charm och komfort i denna ljusa och välplanerade lägenhet om 46,5 kvadratmeter, belägen i det eftertraktade området Odenslund i Östersund. Här erbjuds du ett modernt boende med smart planlösning, stora fönsterpartier och en inbjudande uteplats att samlas till middag eller fika då vädret tillåter. Köket är nyligen renoverat och utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. I köket finns en skiljevägg som skapar ett sovrum vilket gör att man kan gömma undan sängen från vardagsrummet. Lägenheten ligger i ett välskött bostadsområde med närhet till både natur och stadens puls, vilket gör det till ett idealiskt hem för den som söker en balans mellan arbete och fritid. Välkommen till ett hem som kombinerar stil med funktion i hjärtat av Östersund. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Nedre Vattugatan 18D, Odenslund, Östersunds kommun

Nedre Vattugatan 18D

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 650 000 kr
61,5 m²
3 rum
vån 1
4 659 kr/mån
26 829 kr/m²

Denna charmiga lägenhet, belägen på Nedre Vattugatan 18 D, erbjuder en inbjudande atmosfär med sina tre rum och kök. Den mysiga känslan som genomsyrar bostaden kompletteras av en inramad innergård som för tankarna tillbaka till Astrid Lindgrens idylliska Bullerbyn - där adressen blir en plats där grannar blir vänner och innergårdar blir lekplatser. Lägenheten har löpande renoverats och ger ett mycket välskött intryck - en perfekt möjlighet för den som söker ett hem att bara flytta rakt in. Bra förening som dessutom erbjuder medlemmarna möjligheten att använda ett hobbyrum eller varför inte en avkopplande stund i relaxavdelningen med dusch och bastu - perfekt sätt att varva ner efter en lång dag. Närhet till både skola/förskola, kommunikationer, restauranger - allt inom några minuters promenad. Den egna ingången till bostaden tillför en känsla av privatliv och familjär värme, vilket gör detta till ett fantastiskt boende i Östersund. För den som söker ett hem som kombinerar praktisk planlösning med en inbjudande atmosfär, är detta en adress väl värd att överväga. Varmt välkommen på visning!

Bäckvägen 5, Pilgrimstad, Bräcke kommun

Bäckvägen 5

Villa
Pilgrimstad, Bräcke kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 275 000 kr
117 + 33 m²
1 226 m² tomt

Välkommen till Bäckvägen 5, en charmig villa belägen i Pilgrimstad. Här erbjuds ett trivsamt boende med tre välplanerade sovrum som ger plats för både vila och återhämtning. Det rymliga köket är husets hjärta, utrustat med en värmande braskamin som bidrar till en mysig atmosfär under kyliga dagar. På entréplan finner du även ett praktiskt och inbjudande badrum. Huset fortsätter att imponera på övervåningen där ett stort allrum öppnar upp för sociala aktiviteter och familjemys. Denna bostad är perfekt för den som söker ett hem med karaktär och bekvämligheter för en kvalitativ vardag. Uteplatserna är strategiskt placerade för att du ska kunna njuta av solen från morgon till kväll och den välskötta tomten gränsar direkt till det grönskande landskapet, vilket erbjuder en oas av lugn och ro. Trädgården är en sann fröjd som stoltserar med sina välvårdade äppelträd och ger även möjlighet till egna odlingar. Det finns gott om utrymme för både fordon och fritidsintressen tack vare ett rymligt garage med ett hobbyrum/verkstadsdel, samt en vidbyggd carport. För den som uppskattar sjölivet ligger Revsundssjön bara en kort promenad ifrån kvarteret, där hamnen väntar för avkopplande båtturer i den vackra omgivningen. Denna fastighet är perfekt för dig som söker ett hem som kombinerar det bästa av två världar: bekvämligheten av ett modernt boende och den avkopplande närheten till naturen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse alternativt boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Skolgatan 33B, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 33B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
1 150 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1
4 254 kr/mån
19 658 kr/m²

Här finns en mycket bra lägenhet endast en 1/2 trappa upp! Lägenheten har enhetliga golv, planlösningen är väldisponerad med bland annat ett väl tilltaget kök och ett sovrum där det med enkelhet får plats en dubbellsäng. Vardagsrummet bjuder in till socialt umgänge och här finns utgången till den stora och härliga inglasade balkongen. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till det mesta, oavsett om du behöver handla, gå till skolan eller ta bussen till stan - allt finns inom några minuters promenad. Föreningen är mycket välskött och har fina innergårdar där du kan grilla och umgås med grannarna samt att det finns övriga gemensamma lokaler för allas trivsel som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Varmt välkommen och kontakta mäklaren för en visning!

  • Balkong
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 2
Ingången 2, Västra Odensala, Östersunds kommun, bild 3

Ingången 2

Villa
Västra Odensala, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 975 000 kr
116 + 138 m²
6 rum
894 m² tomt

Om du letar efter ett bra boende med vacker utsikt över Storsjön, är detta huset för dig. Här kan du njuta av solnedgången över vattnet och det fina landskapet som finns i omgivningarna året om ifrån det stora inglasade uterummet. Huset har många sovrum och stora sällskapsytor och fyller önskelistan väl för den stora familjen. Lättskött och bra tomt som garanterat kommer bjuda in till fotbollsmatch/kubbspel och som har ett solsäkert läge. Garaget, som är vidbyggt huset, har en dörr till källaren. Tavelbäcksskolan samt Bäckens förskola, matvaruaffären Odenhallen, Pizzeria Oden restaurang ligger ca 500 meter bort - till alla dessa ställen kan barnen gå själva med packad ryggsäck, utan att korsa någon väg då de använder skoltunneln. Med andra ord, detta är en ljuvlig bekvämlighet till alla områdets föräldrar! Fina och omtyckta promenadstråk finns nere vid sjön, stigarna till Minnesgärdet ger dig möjlighet att uppleva naturen och lugnet. Om du gillar att bada har du Mårtensviken, som är ett populärt badställe på sommaren. På vintern kan du nyttja isen på sjön för skidor, skridskoåkning eller pimpelfiske. För barnen finns det roliga pulkabackar på promenadavstånd från villan.

  • Premium
  • Uteplats
Sandnäsvägen 12, Sandnäset, Krokoms kommun

Sandnäsvägen 12

Villa
Sandnäset, Krokoms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
3 650 000 kr
94 m²
3 rum
908 m² tomt

Upptäck charmen med ett modernt och energieffektivt boende i det attraktiva Dvärsätt med byggår 2012. Denna välunderhållna bostad utstrålar en omedelbar känsla av hemtrevnad och erbjuder en närhet till naturen som få kan matcha. Huset är i väldigt skick, redo för dig att bara flytta in och njuta av livets goda. Det stora uterummet ger en perfekt plats för avkoppling och umgänge året runt, medan den vackert stenlagda uteplatsen erbjuder en idealisk miljö för sommarens grillkvällar. Ett rymligt garage och förråd kompletterar denna fastighet. Njut av närheten till naturens lugn och vackra vatten, med fina promenadstråk precis utanför dörren. Detta är en fin möjlighet att investera i ett hem som erbjuder både kvalitet och komfort, med naturens skönhet som din närmaste granne. Välkommen till Sandnäsvägen 12, en idyllisk plats som erbjuder det bästa av två världar: närheten till naturen och en snabb anslutning till Östersund, endast en 20 minuters bilresa bort!

Övre Vattugatan/Odensängsvägen, Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Övre Vattugatan/Odensängsvägen

Övrigt
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 350 000 kr
3 200 m² tomt

Chansen och drömmen att få skapa sitt alldeles egna boende på en sådan här attraktiv adress ges väldigt sällan. Här skulle det verkligen kunna bli ett boende som sticker ut från mängden! Då fastigheten är K-märkt måste renoveringarna göras med tillåtelse/godkännande från byggnadsnämnden. Det finns två byggnader, den större är 220 m2 och den mindre är 85 m2. Båda dessa byggnader minner om historiska vingslag och de svunna tider som varit. Så här i Odenslund kan du bo på en stor tomt om ca 3 200 m2 omgiven av grönskande träd och buskar - vilket skulle kunna bli det mest fantastiska boende som bara tänkas kan för den som har mod och kunnande. Är du den personen? Välkommen att boka tid för visning!

Infanterigatan 12, Östersund, Östersunds kommun

Infanterigatan 12

Övrigt
Östersund, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
8 000 000 kr
2 749 m² tomt

Nu finns chansen! På en mycket attraktiv adress i växande Stadsdel Norr är nu den världskända restaurangbyggnaden till salu. Hit har människor rest långt, bokat månader i förväg för att få en sällan så fin och god matupplevelse - men nu är de tiderna förbi och chansen ges till någon annan att kunna starta sitt eget livsverk! Matsalen har en godkänd kapacitet om 60 sittande gäster, fönster i två väderstreck som sprider mycket ljus. För gäster finns två toaletter varav ena är handikappanpassad. Fastigheten är modern och i ett fint skick med byggår 2008 och utrustad med b la golvvärme, kyla finns via ventilationssystemet, airconditon. Ett centralt system kyler kylrum, kylskåp, frysrum och frysskåp. Detaljplan godkänner annan användning såsom tex kontor. Se vidare under "Dokument". Kontakta mäklaren för visning.

  • Uteplats
Övre Sännsjölandet 155, Lillsjöhögen, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Övre Sännsjölandet 155

Villa
Lillsjöhögen, Östersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Östersund
2 575 000 kr
132 m²
5 rum
6,9 ha tomt

Drömmer du om att bo på landet i en liten idyllisk gård med strandtomt? Då kan detta vara något för dig! I Sännsjölandet, bara en halvtimme från Östersund, ligger denna charmiga gård där du kan njuta av lugnet, naturen och det glittrande vattnet. Huset har fem rum och kök, kamin i två av rummen på entréplan och ett stort lantligt kök med spis, fläkt, kylskåp och en frysbox. På tomten finns också ett gästhus som är vinsterisolerat med sovplats och enklare kök (el indraget) och ett fjös och en lada finns på gården. Övre Sännsjölandet ligger ca 3,5 km utanför Lillsjöhögen där även en förskola finns. I Bringåsen finns även förskola/skola för årskurserna 1-6. Till Stugun är det ca 2,5 mil där matvaruaffär och skola finns. Ring/maila oss för en visning!

  • Uteplats

Visar alla 13