Havstenavägen 38d

Havstena, Skövde kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
HSB BRF Havstena i Skövde
Om föreningen
Avgift
4 250 kr/mån
Driftkostnad
6 048 kr/år
Pris/m²
16 603 kr/m²

Här är trean som har gjorts om till en fyra med tre sovrum för att rymma en familj på tre personer. Kök och badrum är nyrenoverade 2022 och jättefina!

Vardagsrum med utgång till en stor och fin inglasad balkong åt söder, vilket är en härlig oas från vår till höst. Ett vanligt rymligt sovrum plus två sovrum som har delats av från ett större. Visserligen saknas ett fönster i ett av de små rummen, men ska man mest sova i sitt rum så gör ju det ingenting alls och ventilation har de tänkt på. Nytt härligt kök med luckor i en beige ton och matplats vid fönstret. Badrummet med både dusch och egen tvättmaskin är nyrenoverat och helt underbart snyggt.

Havstena är området som bara ökar i popularitet då det ligger nära till det mesta och det är ett välskött område och en bra HSB-förening med god ekonomi. Västerut mot Billingen finns fina promenader längs de två små sjöarna och man kan gå vidare upp mot Billingen för en långpromenad eller andra roliga aktiviteter. Österut ligger Skövdes fina handelsområde med Elins Esplanad i spetsen. Det är cykelavstånd till det mesta i stan och stadsbussarna går regelbundet. Käpplundaskolan ligger nästgårds, liksom en närbutik.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Ulrika Strandberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Ulrika  Strandberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
073-392 13 39

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.