Mäklare Ulrika Strandberg

Ulrika Strandberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karl Dahlins väg 24A, Hentorp, Skövde kommun
 • Tor 12 okt kl 17:00

Karl Dahlins väg 24A

Lägenhet
Hentorp, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
4 903 kr/mån
13 446 kr/m²

I attraktiva Hentorp erbjuds nu kanske Hentorps finaste trerummare som 2022 totalrenoverades med nytt, kök och nya ytskikt (ej badrummet). Med en optimal planlösning, stora sällskapsytor, en genomtänkt och modern färgsättning som är genomgående i hela lägenheten och ett vackert trägolv som följer oss enhetligt genom alla rum. Lägenheten har ett ljust och fint kök från 2022 med matplats, bra med förvaring och arbetsytor, vitvaror i borstat stål och integrerad diskmaskin. Vidare har vi ett stort vardagsrum som idag inretts med soffgrupp och tv-möbel, här finns även möjlighet att inreda med matsalsgrupp för den som önskar. Från vardagsrummet tar vi oss ut till en härlig balkong i söderläge med härlig eftermiddagssol. Lägenheten har utöver detta två fina sovrum, där det större ligger vägg i vägg med en snyggt inredd klädkammare. Dessutom har lägenheten ett stort helkaklat badrum med golvvärme och med möjlighet att installera tvättmaskin. Karl Dahlins väg 24 A har ett perfekt läge i området med fri baksida och nära ut till naturen. HSB brf Vallsängen är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller bastu, gym, relaxavdelning, lekplats och en trevlig innergård. Läget i Hentorp kunde dessutom inte vara bättre, med mataffär precis utanför, busshållplatsen som tar dig raka vägen in till centrum och den populära Heneskolan med årskurs F-6 på andra sidan gatan. Dessutom finns även en trevlig golfbana lite längre än ett bra utslag bort från lägenheten och många promenadstråk och grönområden i närheten.

 • Plus
 • Balkong
Rosenhagavägen 14B, Rosenhaga, Skövde kommun
 • Tis 3 okt kl 17:00

Rosenhagavägen 14B

Lägenhet
Rosenhaga, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
950 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
11 875 kr/m²

En ljus och välplanerad trea med egen tvättstuga i populära Rosenhaga. Bostaden har två sovrum i riktigt bra storlek, stort vardagsrum, trivsamt kök, egen tvättstuga, stort helkaklat badrum samt en rymlig balkong. Vad gäller bostadsrättsföreningen så är Brf Rosenhaga en välskött och stabil förening med god ekonomi, en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller tvättstuga, grillplats, relaxavdelning och en trevlig innergård. Dessutom ingår både värme, vatten, parkering, grundutbud av TV-kanaler samt internet (250/50) i avgiften för medlemmarna i föreningen. Här i Rosenhaga är det lätt att trivas. Läget på Rosenhagavägen är attraktivt och nära till shopping med Elins Esplanad runt knuten. Stallsiken ligger en kort promenad bort och i området finns förskola, restauranger, vårdcentral, köpcentrum och bra kommunikationer. Så är du intresserad av en ljus och välplanerad lägenhet i Rosenhaga? Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Linnavägen 10, Kvarnhagen, Tibro kommun

Linnavägen 10

Radhus
Kvarnhagen, Tibro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
1 295 000 kr
147 m²
5 rum
558 m² tomt

Välkommen till Linnavägen 10 och detta fina 1 ½-kedjehus, bostaden har en familjevänlig planlösning som rymmer tre till fyra sovrum, vardagsrum i vinkel, kök med matplats med utgång till altan och trädgård, två badrum och tvättstuga. Trädgården är alldeles lagom stor för både lek och odling med fin uteplats i solsäkert söderläge, blir det för varmt finns en stor markis som skyddar både för solen och de retliga regndropparna som ibland kommer. Via den asfalterade uppfarten nås den praktiska carporten som leder vidare till garaget som har plats för en bil men också förvaring.

Havstenavägen 30D, Havstena, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Havstenavägen 30D

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
975 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
4 727 kr/mån
12 500 kr/m²

I populära Havstena finns nu denna ljusa trea som har två rymliga sovrum, vardagsrum med fint parkettgolv, ett välvårdat kök, badrum med egen tvättmaskin samt en stor inglasad balkong i solsäkert söderläge. I Havstena bor du med gångavstånd från handelsområdet på Norrmalm med livsmedelsbutik och shopping. I området finns även flertalet restauranger, gym och caféer. En cykeltur tar dig till centrum på mindre än 10 minuter och vill du hellre ta bussen går den både från Vadsboleden och Havstenavägen. Gillar du promenader kan du ta en runda runt Käpplundasjön och vidare upp mot berget för ett utbud av många olika fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

 • Balkong
Skalkarike Stenbacken 1, Skalkarike, Mariestads kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Skalkarike Stenbacken 1, Skalkarike, Mariestads kommun, bild 2
Skalkarike Stenbacken 1, Skalkarike, Mariestads kommun, bild 3

Skalkarike Stenbacken 1

Fritidshus
Skalkarike, Mariestads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
670 000 kr
62 + 22 m²
5 rum
3 623 m² tomt

Längtar du redan efter nästa sommar och ser framför dig att äga din egen sommarstuga 2024? Då är du varmt välkommen till denna mysiga sommarstuga i Skalkarike. Ett prydligt litet rött hus på en plats där lugnet verkligen omfamnar dig. Detta mysiga hus, med sin charm och trevliga atmosfär, erbjuder en fristad där du kan koppla av och njuta av den vackra naturen omkring dig. Stugan är perfekt för familj och vänner som vill tillbringa härliga stunder tillsammans. Köket inbjuder till att skapa goda måltider och minnen tillsammans, sällskapsrum där ni samlas för att spela spel, umgås eller bara koppla av, de tre sovrummen gör att det finns plats för alla att sova över. Via hallen når man husets källarplan som disponerar varmvattenberedare och hydrofor till vattnet från den grävda brunnen. Här finns ytterligare utrymme med stor potential för en mat/vinkällare för den som önskar. På den rejäla naturtomten om hela 3 623 kvm står tre friliggande förrådsbyggnader. Huset erbjuder åretrunt standard som möjliggör både permanent och fritidsboende. Invändigt har huset ett litet behov av renovering och uppfräschning av vissa ytskikt, men inget måste för att kunna nyttja huset redan idag. På den stora tomten finns det gott om plats för att börja odla, bygga en uteplats och såklart för sommarens obligatoriska kubbspel. Har du aldrig varit i trakten så har du något att se fram emot. För den som för en stund önskar lämna hängmattan eller soffan i stugan är det bara att kliva rakt ut i ett levande kulturlandskap med allmogeåkrar och hagmarker. Sjön Östen lockar som en av Sveriges finaste fågelsjöar, gör gärna ett besök upp i det närliggande fågeltornet, men överhuvudtaget är omgivningen runt Skalkarike så där fridsamt vacker med stengärdesgårdar, ängar och vackra gamla byggnader. Det är också en levande bygd med många utflyktsmål och där folk är både stolta över sin hembygd, och hjälpsamma mot varandra. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Havstenavägen 11A, Havstena, Skövde kommun

Havstenavägen 11A

Lägenhet
Havstena, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
925 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 666 kr/mån
14 919 kr/m²

Precis vid lilla Havstenasjön ligger denna hemtrevliga tvåa, med sin stora balkong i soligt söderläge och med utsikt mot Billingen blir detta boenden helt perfekt. Förutom den härliga balkongen får man även ett hemtrevligt kök, mysigt vardagsrum, rymlig klädkammare, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och ett ljust fint sovrum. I Havstena bor du med gångavstånd från handelsområdet på Norrmalm med livsmedelsbutik och shopping. I området finns även flertalet restauranger, gym och caféer. En cykeltur tar dig till centrum på mindre än 10 minuter och vill du hellre ta bussen går den både från Vadsboleden och Havstenavägen. Gillar du promenader kan du ta en runda runt sjön och vidare upp mot berget för ett utbud av många olika fritidsaktiviteter. Välkommen på visning!

 • Balkong
Dunsbergsvägen 14, Lillängen, Skövde kommun
 • Budgivning pågår

Dunsbergsvägen 14

Villa
Lillängen, Skövde kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
3 795 000 kr
144 m²
5 rum
977 m² tomt

På en lugn och barnvänlig återvändsgata i omtyckta Lillängen ligger denna fina etagevilla med alldeles nytt tak. På entréplan finns ett stort kök från 2010 som ligger öppet mot matplatsen, ett stort och trivsamt vardagsrum. Här finns även ett badrum med dusch från 2009 samt tvättstugan. Från köket och matplasten ser man ut över etagevåningen som också är den mer privata delen. Här finns tre bra sovrum, badrum från 2007 samt ett härligt allrum. Från ett av sovrummen når man den trevliga trädgården som är stor nog för både odling och lek. Det fina uterummet är pricken över i. Här finns gott om plats för matgrupp men även en mysig loungehörna. Lillängen är ett mysigt område mitt i Skövde som har lyckats behålla en bykänsla med vindlande små gator och blandad bebyggelse. Huset med den stora och högt belägna tomten ger en känsla av att bo på landet, men med det centrala läget har man ändå närheten till både fritidsområden, köpcentra, skola, dagis och bussförbindelser. Skövde centrum har du inom gångavstånd.

Visar alla 7