Faktorsgatan 7

Högaborg, Helsingborg Se på karta

745 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
1981
Förening
HSB BRF Sjöstjärnan i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
7 435 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
8 371 kr/m²
Antal besök
2 557
Dagar på Hemnet
20

Är centralt läge viktigt och att det ska finnas två väldisponerade sovrum? Då har ni kommit rätt, Välkomna till Faktorsgatan 7 som även har två balkonger!

In i denna lägenhet möts vi utav en fin och ljus hall där du enkelt hänger av dig ytterplaggen. I anslutning till hallen finner vi det välplanerade badrummet utrustat med badkar. Det finns två väldisponerade sovrum där bägge rymmer säng och förvaring. I det ena rummet har man utgång till lägenhetens andra balkong som är fullt möblerbar.

In till sovrummet har vi det fina köket där vi även har tillgång till den stora balkongen som är belägen mot innergården. Det finns alltså två balkonger, följ solens timmar och njut av sällskapet. I detta kök arbetar du praktiskt tack vare de stora ytorna som köket erbjuder där man även har plats till ett matbord. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med en stor soffgrupp.
Förutom förrådet på källarplan som tillhör bostaden har man en rymlig klädkammare.

På Faktorsgatan 7 bor man med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har man bil finns det gott om fria parkeringar längs gatorna i området. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg