Strandvägen 16A

Huskvarna-Norrängen, Jönköpings kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Norrängen i Huskvarna
Om föreningen
Avgift
3 593 kr/mån
Pris/m²
26 905 kr/m²

Varmt välkomna till denna trerummaren om 63 kvadratmeter med en ultimat planlösning. Här får man möjligheten att maximalt utnyttja varenda kvadratmeter.

Inte nog med att Ni har en spektakulärt magisk utsikt ut över Vätterns skvalpande vågor fortsatt bort mot horisonten från två väderstreck så är bostaden utrustad med en rad olika bekvämligheter. Ett väl tilltaget badrum med goda förvaringsmöjligheter samt handduksvärmare. Ett ljust och härligt kök med goda arbetsytor, två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter, samt ett vardagsrum med direkt utgång mot den trevliga och rymliga balkongen med en helt otroligt vacker utsikt.

HSB Brf Norrängen är en välskött, stabil och lågt belånad förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och låga avgifter som bland annat tillhandahåller tvättstuga, soprum, en trevlig innergård, lekplats, Föreningen har även en stor samlingslokal och två utrustade gäst- /övernattningsrum med wc/dusch och kök som medlemmarna kan nyttja. Dessa är belägna på Strandvägen 14. Dessutom har föreningens medlemmar tillgång till en nyrenoverad bastu med dusch, motionsrum och vävstuga.

Allt sköts av HSB Service, Boende har inga åtaganden.

Bostaden har ett utmärkt läge nära det bästa Huskvarna har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på sin boendemiljö! -Huskvarna centrum, Vättern, Kroatorpets restaurang/café och utomhusbadet Brunstorp ligger ett stenkast från lägenheten och en enkel bussresa bort finner man Jönköping centrum.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Johanna Fridell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Johanna Fridell, SkandiaMäklarna Jönköping
0720888644