Jungfrudansen 31

Huvudsta, Solna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1991
Förening
BRF Jungfrudansen
Om föreningen
Avgift
3 869 kr/mån
Pris/m²
54 726 kr/m²

Välkommen till denna nyligen topprenoverade och fräscha trea med en modern planlösning och ett kök som slår det mesta. Här ges en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en separat sovrumsavdelning. En lösning som klippt och skuren för barnfamiljen. Utöver detta finns här en uppskattad uteplats och ett fint helkaklat badrum.

- Stor uteplats i soligt söderläge
- Fint ljusinsläpp
- Välskött BRF med god ekonomi
- Garage i huset
- Låg månadsavgift
- Fin "stängd" innergård, perfekt för barnfamiljen

Det som sticker ut mest köket som med modern design som matchas på bästa vis med rostfria maskiner och fin bänkskiva. Allt ger en känsla av hemtrevlighet.

Föreningen med sin relativt nya fastighet erbjuder stora mervärden i den fina innergården med sin lekplats samt sitt varmgarage som nås direkt via hissen!
Föreningen är välskött med en god ekonomi. Här finns tvättstuga, gästrum, cykelrum, barnvagnsrum, innergård, grillplats, bastu, föreningslokal, lokal för pingis samt ett varmgarage med 64st platser.

Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Ett stenkast ifrån bostaden går en buss och alldeles i närheten finns Huvudsta Centrums tunnelbana. I närområdet finns fem förskolor varav en precis tvärs över gatan. Bara ett par minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat livsmedelsbutik, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Huvudsta C har nyligen genomgått en omfattande renovering och kommer dessutom bebyggas med nya bostäder. Detta tillsammans med ytterligare planerad nyproduktion mellan Bygatan och Göran Perssons Väg ger en stadsdel i positiv utveckling. För dig med krav på större utbud ligger Solna Centrum och Sundbybergs centralare delar ca 15 minuter bort till fots.

Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken av vilken en tydlig glimt ges från balkongen. Promenadstråket längs vattnet är väldigt uppskattat av Solnaborna och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott för att nämna något.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93