Idrottsgatan 2

Jutahusen, Lunds kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
1989
Förening
BRF Bollen
Om föreningen
Avgift
5 013 kr/mån
Pris/m²
40 640 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och praktiska trea ett stenkast från Lund City och Centralstationen. Läget är perfekt i gamla charmiga kvarter på populär och lugn adress. Huset byggdes år 1989 och har på goda grunder fått benämningen "Tysta huset" - (ett projekt där ett av målen var att skapa mycket god ljudisolering mellan lägenheterna, våningsplanen och trafiken, se gärna separata artiklar under "Dokument och länkar").

Via hissen når du bostaden på vån 3, högst upp i huset. Hallen välkomnar med avhängningsmöjligheter och bra förvaring. Hela bostaden är i fint skick. Här samspelar estetik med funktionalitet på mycket smakfullt sätt. Dessutom erbjuds en väldigt trevlig planlösning med kök och vardagsrum i delvis öppen lösning. Burspråk och stora fönster i vinkel i vardagsrummet skänker både ljus och karaktär. Vidare finns två bra sovrum belägna mot öster, bra förvaring i klädkammare och totalrenoverat badrum med tvättmöjligheter. Bekvämt boende med allt du behöver - här är det bara att flytta rakt in!

Fastigheten är mycket välskött och har hiss. Mysig innergård med sittmöblemang och grill. Bredband ingår i månadsavgiften. I husets källarplan finns ett rymligt källarförråd och ett garage där varje lägenhet har en egen plats med laddstolpe. Från källare och entré går hissen direkt upp till lägenhetsdörren.
Här bor du på bästa läge i Lund, endast en kort promenad från absoluta centrum, tågstationen och den grönskande Stadsparken. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Väster

Kontakta mäklaren

Joacim Ernstsson

Bjurfors Lund Väster
Mäklare Joacim Ernstsson, Bjurfors Lund Väster
0701-646711