Stenhuggargatan 5

Kålgården, Jönköpings kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Drotten 2 i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 331 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år
Pris/m²
29 070 kr/m²
Antal besök
3 588
Dagar på Hemnet
12

Välkommen till vad som länge varit ett av Jönköpings allra mest attraktiva bostadsområden. Att leva och bo på Kålgården ger vardagen många mervärden. Perfekt beläget mellan fina parkområden, promenadslingor, sjöar och så staden givetvis. Vättern, Munksjön och Rocksjön ligger alla tre ungefär lika nära. En dag på beachen kan snabbt bytas mot en aw på Atollen. Stadskärnan bjuder på ett varierat utbud av restauranger, caféer, nöjen och annan nödvändig service.

Detta är ett hem för dig som uppskattar stora sociala ytor, känslan av nytt och faktiskt lite huskänsla. Egen uteplats i söderläge, lättillgänglig innergård och fönster i tre väderstreck gör boendet trivsamt. Tilltagna 86 kvadratmeter och med endast ett år i bagaget är skicket som nytt. Drotten byggdes med hög standard, tjusig tegelklädd fasad svaras upp med högkvalitativ interiör. Kök från Marbodal, maskinell utrustning från Siemens, generös förvaring och genomgående ekparkettgolv.

Som en boende i Drotten har man tillgång till föreningens vackra innergårdsmiljö. Utöver den vackert utformade innergården finns ett gårdshus med gemensamhetslokal och bastu tillgängligt att boka. Väntar ni besök tillhandahåller föreningen även en gästlägenhet att hyra mot mindre avgift. Ett genomtänkt, lyckat och påkostat bostadsprojekt.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen via vår hemsida eller kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Danyel Ceylan

Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri
Mäklare Danyel Ceylan, Ceylan Sandberg Fastighetsmäkleri