Gäddestavägen 26

Karlslund, Örebro kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84,6 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2010
Förening
BRF Bovieran Örebro
Om föreningen
Avgift
5 761 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
26 596 kr/m²

I den grönskande vinterträdgården, Bovieran, finns äntligen en 3:a, högst upp på gaveln med stor balkong i västerläge och utsikt mot Karslundsskogen! Redan efter lunch kan du sitta på bästa parkett med solen i ansiktet utan att något annat skymmer din utsikt över grönskan. Balkongen rymmer både stolar, bord och mycket blomster.

Vid lägenhetens ingång finns en mindre uteplats där du kan koppla av och njuta av de tropiska växterna, titta upp mot skyn och följa himlens olika växlingar, dag som natt året om.
I den här vackra gröna oasen finner du gemenskap, livskvalitet och känslan av att befinna dig i en annan del av världen. Du bestämmer själv hur social du vill vara i det här boendet, för här finns alla valmöjligheter.

Den rymliga 3:an har en fin öppen planlösning. Det finns två sovrum varav det ena är rymligt med plats för dubbelsäng och inbyggda garderober; det andra har plats för en säng, ett skrivbord, och en garderob. Lägenhetens läge ger ett mycket fint ljusinsläpp och den högre takhöjden får hela lägenheten att kännas större.

I föreningen finns det en fin övernattnings lägenhet för dina gäster att hyra, med dubbelsäng, 2 extra sängar och ett litet pentry. Det finns också en samlingslokal/festlokal.

Den stora och unika vinterträdgården inrymmer växter från fyra olika miljöer; en japansk, en medelhavsträdgård, en skandinavisk och en tropisk med typiska växter från varje område.

P-plats med eluttag finns ledigt att hyra. Kö till carport!
Brf Bovieran är för dig som fyllt 55 år och vill bo med livskvalité och gemenskap.

Kontakta mäklare Titti Plyhm för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Titti Plyhm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Titti Plyhm, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0707-644 152