Gäddestavägen 26

Karlslund, Örebro kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84,6 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2010-2011
Förening
BRF Bovieran Örebro
Om föreningen
Avgift
5 761 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
22 400 kr/m²

Välkommen till en av Örebros allra läckraste bostadsrättsföreningar! Alldeles utanför dörren finns en oas fylld med vackra växter och sittplatser under palmerna. Den gemensamma vinterträdgården är helt inglasad, temperaturstyrd och hela 1 630 kvm. Det här är en plats för avkoppling och givande samtal med goda vänner, ibland med en kopp kaffe och ibland med ett glas vin. Tänk att kunna njuta av grönska och tropiskt klimat, utan regn, året om!

Lägenheten som nu säljs är 3 rok på våning 2, hiss. Stor balkong i soligt västerläge, utsikt mot Karlslundsskogen. Trevlig planlösning med delvis öppet mellan kök och vardagsrum. Du får en fin koppling mellan rummen och samtidigt gott om möblerbara väggar. Stort och helkaklat badrum med golvvärme, dusch med duschväggar och tvättavdelning. Ett större och ett mindre sovrum. Klädkammare. Tillhörande varmförråd i byggnaden, på samma våningsplan.

Föreningen är ett 55+ boende som förvaltas av HSB och består av 48 lägenheter. Byggår 2010-2011. Här finns flera bekvämligheter så som övernattningsrum, samlings-/festlokal, träningsredskap, cykelförråd och boulebana. I föreningen finns även en trivselgrupp som bland annat anordnar pubaftnar, boulespel, gymnastik, städdagar, luciafirande mm. Det finns parkeringsplatser och carportplatser att hyra och flextrafik/busshållplats alldeles utanför. På ena sidan huset finns en stor gästparkering som är alldeles utmärkt när vänner och familj kommer på besök. Gångavstånd till Karlslundsskogen med fint motionsspår, nära till mataffär i Haga centrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Örebro

Kontakta mäklaren

Sofia Persson

Mäklarhuset Örebro
Mäklare Sofia Persson, Mäklarhuset Örebro
0707586201

Visningstider

  • 23
    aug
    Tis 23 aug kl. 16:00–16:45
    Vi ses vid entrén kl 16:00 och går in tillsammans. Anmäl om du/ni vill komma. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas