Pistvägen 545A

Kläppen, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Uteplats
Ja
Avgift
3 329 kr/mån
Driftkostnad
23 868 kr/år
Pris/m²
36 709 kr/m²

Denna lägenhet är ljus och fint inredd med härligt allrum/kök med kaminen som mysfaktor. Området Mitt i Pisten ligger väl strategiskt med närhet till både alpin skidåkning samt längdåkning. Denna lägenhet har ett otroligt bra läge med transportlift till Kläppens skidområde ca. 150m bort, med andra ord så är detta så gott som ski in -ski out. Här kan bilen förbli parkerad och samtliga i boendet når skidbackarna på ett enkelt sätt. Invändigt är det smakfullt inrett med plats för både familj och vänner.
Via den rymliga entrén når man båda badrummen, de 2 sovrummen samt vardagsrum/kök, loftet inrymmer 2 sovrum och kan även skapa ett alternativt vardagsrum. Utsikten mot Kläppens skidbackar är fantastisk och den väl tilltagna uteplatsen ger stora möjligheter till både utemöbler samt grillen. På sidan av det ena förrådet finns även laddstation för elbilar installerad, lägenheten är utrustad med 2 st förråd där det ena nyttjas som privat vid uthyrning.
Denna lägenhet ligger under uthyrningsavtal med Kläppen med god beläggning som leder till intäkter till ägaren. Bostadsrätten säljs inklusive inventarier enligt kläppens uthyrningsavtal bortsett från personliga tillhörigheter.
Närhet till både längdåkning och skoterleder.

Kläppen som anläggning är en fantastisk året runt destination med den stora satsning som gjordes till sommaren som var. Här finns allt man kan önska sig när det kommer till aktiviteter.
Vintertid dominerar självklart alpin- och längdåkning, sommartid finns det en rad olika aktiviteter såsom frisbeegolf, fotbollsplan, kanotuthyrning samt deras stora Kläppen arena med skateramp och BigJump.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893