Mäklare Pär Olsson Björnström

Pär Olsson Björnström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kantvägen 8b, Sälen, Malung-Sälens kommun

Kantvägen 8b

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

300 000 kr

100 m²

6 rum

1 219 m² tomt

Nu säljs en andel om 5 veckor i kanske sälens vackraste läge, här är det gångavstånd till både längdåkning samt alpin skidåkning. Bilderna säger en del om utsikten och vyerna men de kan inte ge den fulla upplevelsen vad denna stuga ger intrycket av. Med andra ord är det något som måste upplevas på plats. Stugan har renoverats löpande och är i väldigt fint skick, smakfulla färgval och en optimal planlösning för er som är en större familj alt. vill ta med er vänner upp. Totalt finns här 10 bäddar fördelat på 4 sovrum samt loft. Entréplan har hall med torkskåp, vardagsrum, badrum med bastu och tvättmaskin, vidare finns här även 2 sovrum med 2 bäddar vardera. Övervåningen är indelad i vardagsrum/kök, renoverat badrum, 2 sovrum med 2 bäddar vardera samt utgång till den underbara balkongen. Köket är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn samt micro. Loftet har 2 bäddar. Fiber är indraget i fastigheten. Andel C har 5 veckor vilket fördelas via en valordning på årsmötet som hålls under oktober månad. Kvar för 2023 är veckorna 30 samt 34. För mer information kring valordning vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström. Möjlighet finns även att hyra ut veckor som ägaren själv inte avser att nyttja via GuMo stuguthyrning.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Vargstigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun

Vargstigen 1

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

280 000 kr

60 m²

5 rum

667 kr/mån
4 667 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva andelsboende av Andel B som innehåller 5 veckor på vackra Vargstigen 1. Andelsveckorna väljs via ett rullande schema vid varje årsmöte som sker i Oktober. Veckor som är kvar under 2023 är v. 25,26 samt 40. Vargstigen är belägen i Tandådalen med närhet till både alpin skidåkning samt längd, skidbussen går i området vilket gör att man kan ställa bilen vid ankomst och åka till skidbackarna med hjälp av bussen. Området är lugnt och behagligt med naturen som granne. Serviceställen såsom matbutik, skidshop samt restauranger ligger endast 3-5 minuter bort med bil vilket gör att denna stuga är optimal för den som önskar närhet till puls och aktivitet men även vill koppla av. Stugan är indelad med 3 st sovrum, 2 st duschar, 2 st wc, loft, kyl/frys, diskmaskin, microvågsugn, torkskåp, bastu, tvättmaskin, tv, kakelugn. Sovrummen har 1 st våningssäng, 2 st dubbelsängar, 2 st enkelsängar. Fiber finns installerat i huset samt kopplat till wifi. Här finns även laddstation för elbilar installerat. Utöver bostaden så finns här även ett fristående förråd. Avgiften för andelsveckorna betalas årsvis 8.000:- men visas som månadskostnad i annonsen. Visning sker endast via bokning med ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.

 • Uteplats
Vikhansvägen 60, Sälen, Malung-Sälens kommun

Vikhansvägen 60

Tomt
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

1 100 000 kr

1 151 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt med underbar utsikt över sälenfjällen. Utöver priset för tomten tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A samt fiber om man så önskar. Vill ni förverkliga bostadsdrömmen i Sälen? Nu finns en unik möjlighet att förvärva en obebyggd tomt om 1151kvm i ett av Sälen bys mest eftertraktade områden med fantastisk utsikt över fjället och dess natur. Här finner ni ett lugnt område med närhet till natur och friluftsliv men också alla vardagens nödvändiga faciliteter. I enlighet med detaljplaneringen finns en generös byggrätt om 250kvm byggnadsarea med en maximal byggnadshöjd om 4,5m och största taklutning 30°. Anslutningsavgift till Östra Sälen 8:166 enligt 2023 års taxa 16-25A: 44 375 SEK inkl. moms. Fiberanslutning enligt 2023 års taxa: 26 995 SEK inkl. moms.

 • Plus
Jannes stig 14, Sälen, Malung-Sälens kommun

Jannes stig 14

Fritidshus
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

3 900 000 kr

110 m²

6 rum

1 496 m² tomt

Fastigheten är uppdelad i 2 bostadshus på 50kvm (14B) respektive 60kvm (14A). Båda fastigheterna är utrustade med kök, badrum samt 2 sovrum i respektive byggnad. Tomten är stor för området och medför att i framtiden även bygga attefallshus om man så önskar. Invändigt i båda bostadshusen är det genomgående furupanel, köken är utrustade med kyl/frys, spis/ugn samt micro. Jannes Stig 14 ligger vid vändplan för gatan högst upp i området Östra Färdkällan och har med detta den bästa utsikten över fjällen. Placeringen av fastigheten ger även ett lugnt och rofyllt läge utan störande trafik och övriga stugägare. Fastighetens placering ger närhet till fjället både sommar som vinter, längdspår finns precis vid tomtgräns samt ytterligare spår finns på andra sidan fjällvägen. Under sommarhalvåret går vandringsleden precis intill fastigheten så det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut på vandring eller varför inte en härlig cykeltur. I området finns det busshållplats för skidbussen vilket ger möjligheten att låta bilen stå under vistelsen under vintern. Detta är platsen för den som söker närhet till fjällen samt lugn och ro. För den som önskar mer fart och fläkt så ligger Sälens Högfjällshotell med dess högklassiga restauranger och nöjen endast 3 km bort, här finns även livsmedelsbutik. Stugorna ligger idag under uthyrningsavtal med GuMo som ger intäkter till ägaren. För mer information kring detta vänligen hör av er till ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström. Visning sker efter bokning med ansvarig mäklare då stugorna som sagt ligger under uthyrningsavtal.

 • Plus
 • Uteplats
Joänget 2B, Sälen, Malung-Sälens kommun

Joänget 2B

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung

5 295 000 kr

80,9 m²

4 rum

1 983 kr/mån
65 451 kr/m²

Önskar ni att kunna ta er till backen på ett enkelt sätt är detta lägenheten för er. Bostaden har ski in - ski out läge och det är promenadavstånd till ett flertal restauranger av yttersta klass. Denna lägenhet inrymmer entré/hall, 3 sovrum, badrum med bastu, separat toalett samt ett rymligt kök/vardagsrum med stora ytor att umgås i. Som grädde på moset finns även här en mysig kamin att slå sig ner vid efter en aktiv dag på fjället. Genomgående är lägenheten i väldigt fint skick med ljusa och smakfulla färgval. Badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin samt torktumlare. Från bostaden finns även möjlighet att åka direkt ut i längdspåren som leder vidare bort mot Tandådalen. Väl framme vid lägenheten kan bilen bli stående under hela vistelsen då det är promenadavstånd till livsmedelsbutik och övriga serviceställen som erbjuds kring Hundfjällets anläggning. Sommartid finns cykelleden som går mot vackra Rörbäcksnäs samt även mot Tandådalen och vidare till Högfjället och Lindvallen. Leden lämpar sig även väl för vacker vandring. Denna lägenhet har uthyrningsavtal med Skistar och för mer information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.

 • Uteplats
Danskvägen 711B, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Danskvägen 711B

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

2 200 000 kr

38 m²

4 rum

1 417 kr/mån
57 895 kr/m²

Nu säljs en lägenhet som har genomgått en rad renoveringar. Badrummet har renoverats smakfullt samt har bastu för en härlig avkoppling efter en aktiv dag. Invändigt finner man en mysig lägenhet med allrum och ett fullt utrustat kök som medför ytor att umgås i. Nedervåning har utöver vardagsrummet även ett sovrum med dubbelsäng. Övervåning har 2 separata sovrum där ena rummet har 2 bäddar medans det andra idag nyttjas som ett extra vardagsrum med bäddsoffa som skapar ytterligare 2 bäddar. Via altandörren når man den rymliga altanen med utsikt mot Kläppen, här finns gott om plats för både utemöbler samt grillen. På husets gavel finns ett skidförråd med plats för skidor och andra aktivitetsprylar. Nedanför bostadsrätten finns även en gemensam grillkåta samt ytterligare förråd som får användas av medlemmarna inom föreningen. Goda uthyrningsmöjligheter finns via Kläppen för att skapa intäkter för ägarna. Området ligger högt beläget i Kläppen och transportlift till skidbackarna finns i närheten. Från lägenheten nås även skoterled som går vidare ut till övriga leder inom området. Kläppen är en härlig anläggning både vinter som sommar med massor av aktiviteter. Detta år har anläggningen satsat stort på sommaraktiviteter med allt från frisbeegolf, fotbollsplan, kanotuthyrning samt deras stora Kläppen arena med skateramp och BigJump.

 • Plus
 • Uteplats
Irisstigen 1, Sälen, Malung-Sälens kommun

Irisstigen 1

Lägenhet
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

4 850 000 kr

100 m²

3 rum

2 583 kr/mån
48 500 kr/m²

Välkomna till en fantastisk lägenhet med härlig utsikt mot hundfjällets backar. Här är det nära till både alpin skidåkning, längdåkning samt nöjen och restauranger. Från området når man en rad restauranger och underhållning, Hundfjällets stora hotell ligger endast några minuters promenad från lägenheten där det även finns bad. Lägenheten är indelad i rymlig hall, stor öppen planlösning med kök och vardagsrum där kaminen har en central placering samt skapar både värme och mysfaktor. Vidare på entréplan finns även 2 badrum varav ett har bastu, sovrum och matplats. Övervåningen har hall/ytterligare vardagsrum samt sovrum med 2 sängar. Denna lägenhet är otroligt fin och väl underhållen med smakfulla färgval samt inredning. Utvändigt finns en rymlig altan med magisk utsikt mot Hundfjället, här skapas yta att avnjuta solen efter aktiva dagar på fjället. Intill entrén finns ett förråd utvändigt. Fiber finns indraget i lägenheten. Denna lägenhet ligger under uthyrning via Skistar, för mer information om lägenheten och uthyrningsavtalet vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.

 • Plus
 • Uteplats
Salbäcksvägen 33, Sälen, Malung-Sälens kommun
Salbäcksvägen 33, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Salbäcksvägen 33, Sälen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Salbäcksvägen 33

Villa
Sälen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

9 000 000 kr

142 m²

4 rum

1 236 m² tomt

Nu finns ett genuint timmerhus till salu med smart planlösning och gedigen inredning. Den magnifika utsikten visar upp sig mot hundfjällets backar. Från fastigheten når man Hundfjällets backar samt längdspår inom några minuter, om man önskar så kan bilen bli parkerad för att nyttja skidbussarna som går i området. Huset är ett renodlat timmerhus uppfört på platta, de massiva timmerstockarna skapar en underbar känsla i huset och ser till att huset inte kräver en stor energiförsörjning för att hålla varmt. Via den rymliga hallen öppnar huset upp sig med ett stort vardagsrum tillsammans med köket som skapar en känsla av stor rymd. De stora fönsterpartierna och den ståtliga takhöjden ger både stort ljusinsläpp samt gör att man får njuta av utsikten i sin helhet. Från vardagsrummet kommer man ut på altanen där man vintertid kan njuta av solen samt under sommarhalvåret kan slå sig ner för en middag i den friska luften. Entréplanet har förutom vardagsrum, kök även 2 sovrum, toalett med tvättmaskin och torktumlare samt badrum med dusch, toalett och bastu. Övervåningen har öppen planlösning med möjlighet till sovrum/kontor eller varför inte inreda som ett extra vardagsrum. Vyn från övervåningen är bedårande med den massiva takkonstruktionen samt fönstren som skapar en underbar utsikt. Detta är platsen för att avnjuta en kopp kaffe efter middagen och bara sitta ner och njuta. Utöver detta finns det ett rymligt badrum på övervåningen med toalett, dusch som även det har fönster mot fjällvärlden. Huset är placerat med skogen som granne vilket skapar en lugn och härlig känsla. Från huset går man direkt ut i markerna för att plocka såväl bär som svamp sommartid. Gå gärna in och titta på den digitala rundturen via vår 3-D länk som finns under fliken länkar. Huset är besiktat och innefattas av vår tjänst Varudeklarerat. För information kring denna otroliga tjänst vänligen klicka in er via länken i annonsen. Detta hus är något som måste upplevas på plats för att få känna den genuina timmerkänslan samt ta del av ett otroligt fint husbygge.

 • Premium
 • Uteplats
Bönhusvägen 10, Malung, Malung-Sälens kommun

Bönhusvägen 10

Villa
Malung, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung

1 300 000 kr

217 m²

7 rum

2 984 m² tomt

Välkomna till ett hus med oerhört stora möjligheter. Här finns utrymmen på 4 plan där källaren är ett av dem, fastigheten har garage under huset med genomgång upp till övriga byggnaden. Via entrén kommer man in i en rymlig hall, vidare öppnar vardagsrum samt kök/matplats upp sig. Badrummet är placerat på entréplan. Från entréplanet går trappa till källaren samt mot våning 2. Entréplanet har även en groventré med klädkammare. På våning 2 finns bland annat en loggia, övrigt finns här en rymlig hall, 2 sovrum, köksdel med skafferi samt badrum. Våning 3 inrymmer sovrum, kokvrå som enkelt kan omvandlas till sovrum, toalett, samt platsbyggda garderober i hallen och kattvind för förvaring. Detta är huset för den som vill skapa sitt drömboende med stora ytor och rymliga uthus. I det stora uthuset finns det plats för det mesta, i ett av förråden finns en trappa ner till 2 fina jordkällare. Den stora tomten skapar en härlig känsla och mysiga ytor att placera utemöbler på, infarten till fastigheten ger en form av herrgårdskänsla med sin möjlighet att köra runt. Huset är besiktat och protokollet finns tillgängligt under fliken dokument.

 • Plus
 • Uteplats
Videstigen 2, Transtrand, Malung-Sälens kommun
Videstigen 2, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 2
Videstigen 2, Transtrand, Malung-Sälens kommun, bild 3

Videstigen 2

Fritidshus
Transtrand, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

2 500 000 kr

61 m²

4 rum

1 558 m² tomt

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en fastighet i populära hemfjällstangen. Stugan är smakfullt löpande renoverad och har ett magiskt vackert badrum. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig och den öppna spisen är centralt placerad och skapar en härlig plats att mysa och koppla av vid. De tre sovrummen inrymmer totalt 8 bäddar vilket gör att här finns plats för familj och vänner. Köket är renoverat och är fullt utrustad med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin, micro samt vinkyl. Vardagsrummet tillsammans med matplatsen skapar stor yta att umgås vid med plats för många. Altanen under tak ligger i söderläge och ger ett härligt ljusinsläpp och skapar stora möjligheter att njuta av solen efter en aktiv dag. Från den nedre parkeringen går trappen upp till stugan med tak över huvudet och medför att snöskottning vintertid blir betydligt mindre. Byggrätten för fastighet medför 120kvm BOA samt möjlighet till attefallshus 30kvm. Fastigheten har eget minireningsverk som säkerställer avloppshanteringen. Hemfjällstangen är med sitt snösäkra läge ett paradis för den som önskar närhet till längdåkning, skoter samt alpin skidåkning. Sommartid finns det en mängd vandringsleder/cykelleder som utgår från området. Från fastigheten är det ca.12km till Lindvallens skidområde samt aktivitetsarena under sommarperioden. Fastigheten är besiktad samt innefattas av vår tjänst Varudeklarerat, besiktningsprotokoll finns under fliken dokument. För mer information om detta vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.

 • Premium
 • Uteplats
Pistvägen 549B, Kläppen, Malung-Sälens kommun

Pistvägen 549B

Lägenhet
Kläppen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

2 950 000 kr

82 m²

3 rum

3 456 kr/mån
35 976 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva en lägenhet i väldigt fint skick. Området Mitt i Pisten ligger väl strategiskt med närhet till både alpin skidåkning samt längdåkning. 2st anslutningsliftar finns inom ca: 150-200m bort från lägenheten så detta är så gott som ski in - ski out, med andra ord så behövs ingen bil för att ta sig till och från backen. Här möts man av en lägenhet med ljusa härliga färger. Lägenheten har en rymlig hall, stort vardagsrum/allrum, 2 badrum med dusch och toalett varav ett av badrummen är utrustat med bastu, 2 separata sovrum på entréplan samt ett loft med sovplatser. Loftet kan även fungera som ett alternativt vardagsrum. Altanen ligger i sydlig riktning vilket medför härliga soldagar då den är framme på himlen. Här kopplar man av efter en aktiv dag ute i Kläppen. Lägenheten ligger under uthyrningsavtal med Kläppen med god beläggning som leder till intäkter till ägaren. Bostadsrätten säljs inklusive inventarier enligt Kläppens uthyrningsavtal så här är det bara att flytta in på en gång. Kläppen som anläggning är en fantastisk året runt destination med den stora satsning som gjordes till sommaren som var. Här finns allt man kan önska sig när det kommer till aktiviteter. Vintertid dominerar självklart alpin- och längdåkning, sommartid finns det en rad olika aktiviteter såsom frisbeegolf, fotbollsplan, kanotuthyrning samt deras stora Kläppen arena med skateramp och BigJump.

 • Uteplats
Timmerbyn pkt 109C Vinterpaket, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Timmerbyn pkt 109C Vinterpaket

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

429 000 kr

46 m²

3 rum

430 kr/mån
9 326 kr/m²

Priset gäller vecka 3, 13, samt 48 i Sälen. BRF Timmerbyn 1 ligger i Lindvallen och består av fem stugor med vardera två lägenheter. Den stora lägenheten på 46 m² med plats för upp till tio personer. Här finns ett mysigt allrum med möjlighet till härligt soffhäng efter en dag på fjället samt bra med plats för middagar med familj och vänner! Stugorna är byggda 2000, renoverade 2010 och badrum är renoverat år 2021. De mysiga timmerhusen består av två lägenheter vardera där ni bor i en ombonad miljö med närhet till natur, aktiviteter och butiker. Utanför husen finns parkeringsmöjligheter och vid entrén finner ni ett förråd att ställa av och låsa in t ex skidor. Hallen är rymlig och bjuder på gott om utrymme för ytterkläder samt en tork för fuktiga skor och torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit blöta efter dag med utflykter. Allrummet och köket har öppen planlösning som skapar mysfaktor. Matbordet och soffan har bra med plats för stora sammankomster med familj och vänner, köket är fullt utrustat med bra planering på liten yta. Här finns även badrum med bastu. I konceptet ingår olika alternativ på återköpsgaranti vilket gör att du alltid kan sälja tillbaka din andelsvecka till Skistar. Detta koncept möjliggör att välja veckor inom Skistars övriga orter Sälen, Åre samt Vemdalen. exempelvis kan vinterveckan vara i Sälen, sommarveckan i Åre och höstveckan i Vemdalen. För mer information vänligen kontakta Pär Olsson Björnström kring detta upplägg. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus
Experiumtorget pkt 1B påsk-sommarlov, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Experiumtorget pkt 1B påsk-sommarlov

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

510 000 kr

45 m²

3 rum

430 kr/mån
11 333 kr/m²

Pris gäller paket för vecka 13, 14 samt 28 i Sälen. Lägenheterna på Experiumtorget var de första delägda lägenheterna i Sälen som fortfarande är väldigt omtyckta. De har öppen planlösning, hållbara tillval och en ombonad lodgekänsla. Huset är byggt 1991 och lägenheterna renoverades 2009 inför uppstarten av SkiStar Vacation Club. Mitt i händelsernas centrum hittar ni Brf Snötorget. Knäpp på er pjäxorna och glid rakt ut i backen eller gå över till grannhuset - Experium - för bad, mat och nöje! Bättre läge är svårt att hitta. Lägenheterna om 45m² är oerhört bra planerade med ett kök som är rymligt, fullt utrustat och har rejäla tilltagna bänkytor som underlättar vid matlagning. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar gemenskap och rummen känns ljusa och luftiga. I allrummet finns en bäddsoffa för två. I badrummet finns tvättmaskin och i hallen utanför hittar ni torkskåp. Hallen har god plats för pjäxor och skor samt bra förvaring för ytterkläderna. Varje lägenhet har en separat trappa upp på utsidan av huset och direkt utanför dörren finns en liten balkong där man även har plats att ställa ifrån sig skidor, pulkor etc. I konceptet ingår olika alternativ på återköpsgaranti vilket gör att du alltid kan sälja tillbaka din andelsvecka till Skistar. Detta koncept möjliggör att välja veckor inom Skistars övriga orter Sälen, Åre samt Vemdalen. exempelvis kan vinterveckan vara i Sälen, sommarveckan i Åre och höstveckan i Vemdalen. För mer information vänligen kontakta Pär Olsson Björnström kring detta upplägg. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus
Veckoägt boende Timmerbyn 3 , Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Veckoägt boende Timmerbyn 3

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung

373 000 kr

100 m²

5 rum

376 kr/mån
3 730 kr/m²

Prisexempel gäller vecka 13 i Sälen. Priser från 47000 - 478000/vecka. BRF Timmerbyn 3 ligger i Lindvallen och består av fem stugor med vardera två lägenheter. Den stora lägenheten på 100 m² är i 2-plan och med plats för upp till tio personer. Här finns ett mysigt allrum med braskamin och möjlighet till härligt soffhäng efter en dag på fjället samt bra med plats för middagar med familj och vänner! Stugorna är byggda 2005 och helt renoverat år 2014. De mysiga timmerhusen består av två lägenheter vardera där ni bor i en ombonad miljö med närhet till natur, aktiviteter och butiker. Utanför husen finns parkeringsmöjligheter och vid entrén finner ni ett förråd att ställa av och låsa in t ex skidor. Hallen är rymlig och bjuder på gott om utrymme för ytterkläder samt en tork för fuktiga skor och torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit blöta efter dag med utflykter. I hallen hittar ni även en liten toalett samt trappan upp till övervåningen. Allrummet och köket har öppen planlösning och här hittar ni en braskamin som skapar skön komplementsvärme och mysfaktor. Matbordet och soffan har bra med plats för stora sammankomster med familj och vänner, köket är fullt utrustat med bra planering på liten yta. På övervåningen hittar ni tre sovrum med plats för åtta personer, ett allrum med möjlighet till avskildhet och en bäddsoffa som rymmer två personer. Här finns även två badrum varav den ena har tvättmaskin samt bastu. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus
Veckoägt boende, Experiumtorget 1D, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Veckoägt boende, Experiumtorget 1D

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Malung

208 000 kr

45 m²

3 rum

143 kr/mån
4 622 kr/m²

Prisexempel gäller vecka 13 i Sälen. Priser från 47000 - 319000/vecka. Lägenheterna på Experiumtorget var de första delägda lägenheterna i Sälen som fortfarande är väldigt omtyckta. De har öppen planlösning, hållbara tillval och en ombonad lodgekänsla. Huset är byggt 1991 och lägenheterna renoverades 2009 inför uppstarten av SkiStar Vacation Club. Mitt i händelsernas centrum hittar ni Brf Experiumtorget. Knäpp på er pjäxorna och glid rakt ut i backen eller gå över till grannhuset - Experium - för bad, mat och nöje! Bättre läge är svårt att hitta. Lägenheterna om 45m² är oerhört bra planerade med ett kök som är rymligt, fullt utrustat och har rejäla tilltagna bänkytor som underlättar vid matlagning. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar gemenskap och rummen känns ljusa och luftiga. I allrummet finns en bäddsoffa för två. I badrummet finns tvättmaskin och i hallen utanför hittar ni torkskåp. Hallen har god plats för pjäxor och skor samt bra förvaring för ytterkläderna. Varje lägenhet har en separat trappa upp på utsidan av huset och direkt utanför dörren finns en liten balkong där man även har plats att ställa ifrån sig skidor, pulkor etc. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

 • Plus

Visar alla 15