Pistvägen 549B

Kläppen, Malung-Sälens kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Uteplats
Ja
Våning
2
Avgift
3 456 kr/mån
Pris/m²
35 976 kr/m²

Här finns möjligheten att förvärva en lägenhet i väldigt fint skick. Området Mitt i Pisten ligger väl strategiskt med närhet till både alpin skidåkning samt längdåkning. 2st anslutningsliftar finns inom ca: 150-200m bort från lägenheten så detta är så gott som ski in - ski out, med andra ord så behövs ingen bil för att ta sig till och från backen.
Här möts man av en lägenhet med ljusa härliga färger. Lägenheten har en rymlig hall, stort vardagsrum/allrum, 2 badrum med dusch och toalett varav ett av badrummen är utrustat med bastu, 2 separata sovrum på entréplan samt ett loft med sovplatser. Loftet kan även fungera som ett alternativt vardagsrum.
Altanen ligger i sydlig riktning vilket medför härliga soldagar då den är framme på himlen. Här kopplar man av efter en aktiv dag ute i Kläppen.
Lägenheten ligger under uthyrningsavtal med Kläppen med god beläggning som leder till intäkter till ägaren.
Bostadsrätten säljs inklusive inventarier enligt Kläppens uthyrningsavtal så här är det bara att flytta in på en gång.

Kläppen som anläggning är en fantastisk året runt destination med den stora satsning som gjordes till sommaren som var. Här finns allt man kan önska sig när det kommer till aktiviteter.
Vintertid dominerar självklart alpin- och längdåkning, sommartid finns det en rad olika aktiviteter såsom frisbeegolf, fotbollsplan, kanotuthyrning samt deras stora Kläppen arena med skateramp och BigJump.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893