Nyproduktion

Hyllan E02 - Nedre Ängsv. 9

Kungsberget, Sandviken Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
56 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2016
Planerat tillträde
Oktober 2021
Avgift
3 589 kr/mån
Driftkostnad
1 500 kr/år
Pris/m²
24 107 kr/m²
Nyproduktion

Bekymmerfritt ägande på Hyllan i Kungsberget som är en av Sveriges snabbast växande skidorter med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Kungsberget är även en av Sveriges mest barnvänliga skidorter. Kungsberget inleder också en satsning på sommaraktiviteter under sommaren 2021 med bl.a. cykel, padel och vandringsleder.
Efter en säljsuccé under vintern för Hyllan A-C finns nu möjlighet att förvärva en exklusiv lägenhet på Hyllan D & E. Lägenheten har ett fantastiskt läge i Kungsberget med fin kvällssol från uteplatsen. Kungsberget planerar att västerut från uteplatsen att bygga ny backe och lift samt nytt boendeområde, Kungens By. Detta är ej beslutat av Kungsberget än men planerna ligger på att detta är klart till skidsäsongen 22/23.
Lägenheten har ett bra ski-in/ski-out läge och har även riktigt bra nettointäkter varje år. Det finns fyra elbilsladdare i föreningen tillsammans med Hyllan A-C.
Lägenheten har en bra planlösning där det finns 4 bäddar i två sovrum samt en bäddsoffa med 2 bäddar i vardagsrummet. Lägenheten säljs ink. alla inventarier och husgeråd. Lägenheten innehåller ett fullt utrustat kök som ansluter direkt till ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier. Lägenheten är utrustade med bastu och tillhörande dusch. Toalett, tvättmaskin och torkskåp finner du i ett separat utrymme direkt till höger i hallen. Till lägenheten ingår förråd för förvaring av skidor, pulkor m.m. Parkering finns i direkt anslutning till boendet samt kabel-TV/bredband i lägenheten.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sandviken