Fridhemsgatan 55 / Kungsholms Strand 135, Bostadsrättslokal

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

7 300 000 kr

7 700 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
130 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 10, hiss finns
Förening
BRF Bojen 14
Om föreningen
Avgift
5 940 kr/mån
Pris/m²
56 154 kr/m²

Vi har nu glädjen att sälja samtliga aktier i ett välskött aktiebolag vars enda tillgång är en unik bostadsrättslokal i Tulohuset med glittrande vy över Karlbergs sjön! Lägenheten som är i utomordentligt gott skick används idag som kontor men det är möjligt att genom en mindre ombyggnad skapa en bostad. För inspiration se arkitektens framtagna bilder (obs ej exakt samma utformning som bygglovet). För den som vill går det naturligtvis också att ha kvar en mindre del som kontor och bygga om resten till bostad.
Det är också möjligt att rent juridiskt göra om hela lokalen till en s.k. bokal, dvs. en kombination av bostad och lokal, till ditt företag. Bygglov för bokal har tidigare beviljats men inte fullföljts.
Bokal är perfekt för den företagare som vill bo billigt, ha tillgång till kontor hemma och samtidigt göra en framsynt kapitalplacering!

Vid förvärv av aktier gäller inte restriktionerna för bolån, amorteringskrav o s v. Rätt köpare har även möjlighet att behålla bolagets befintliga lån (3 Mkr).
Möjlig terrass med vacker sjöutsikt.

Den intilliggande terrassen finns det idag inte någon nyttjande rätt för, men föreningen är öppen för förslag att upplåta den så att den delas med grannen. Attraktivt läge invid Kungsholms Strand med goda kommunikationsmöjligheter via Fridhemsplan. Varmt välkommen att kontakta mäklare för privatvisning eller välkommen på öppen visning så berättar vi mer!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Kungsholmen