Siloplatsen 10, 11tr

Kvarnholmen, Nacka Se på karta

9 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
106 m²
Balkong
Ja
Våning
11 av 11, hiss finns
Byggår
2017
Avgift
5 442 kr/mån
Driftkostnad
6 528 kr/år
Pris/m²
91 981 kr/m²
Antal besök
4 928
Dagar på Hemnet
12

Med en fantastisk panoramautsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Lidingölandet är nu denna luftiga gavellägenhet till salu. Ogenerat och insynsskyddat läge högst upp i huset. Generösa fönsterpartier mot den spektakulära utsikten ut mot Stockholms skärgård där du bokstavligen följer båtlivet från första parkett. Modernt och bekvämt boende med påkostade och genomgående sobra materialval som till exempel tvåstavig ekparkett, fönsterbrädor i sten och bänkskiva i svart granit i köket. Välplanerad planlösning med två bra sovrum som är förberett för tre, öppna sociala ytor mellan kök och vardagsrum och två kompletta badrum. En av få lägenheter på Kvarnholmen där du kan sitta i soffan och kolla TV och samtidigt följa båtlivet utanför på inloppet. Lägenheten är registrerad som
4 rok hos föreningen men nyttjas idag som en luftig 3:a som var ett tillval när huset byggdes. Lägenheten har använts för filminspelning i ett avsnitt i serien "Helt perfekt", säsong 3 och avsnitt 7.

På Kvarnholmen möts en kulturhistorisk industrimiljö med en avslappnad skärgårdskänsla, endast 15 min från City. Här bor du alldeles vid Stockholms hamninlopp, mittemot Djurgården, med fantastisk utsikt mot Saltsjön och närhet till innerstaden. Ett unikt boende i anrik industri med idylliska promenadstråk invid kajen till Saltsjöqvarn och Slussen samt åt andra hållet når du centrala Nacka via Svindersviksbron. Från Kvarnholmen är det goda kommunikationer, du tar dig enkelt via buss, cykel eller båt in till city. Nere vid kajen når du båthållplatsen där pendelbåten går till Nybrokajen (28 min) och Vaxholmsbåten (ca 15min) till Skeppsbron, båda går på SL-kort. Inom kort promenad når du buss 402 som går till Slussen eller Nacka Forum med täta turer. Inom en 10års period kommer det även att komma tunnelbana till Nacka. Kvarnholmen är en omtyckt och expansiv stadsdel, läs mer på: https://kvarnholmen.com/. Kort promenad från fastigheten finns Kvarnholmens Centrum med matbutik, apotek mm. Ett givet utflyktsmål i närheten är naturreservatet Nyckelviken med dess vackra natur och härliga promenadstråk och motionsspår.

Varmt välkommen till ett skärgårdsnära boende ett stenkast från stan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Nacka

Kontakta mäklaren

Martin Sundelin

Bjurfors Nacka
Mäklare Martin  Sundelin, Bjurfors Nacka
070-782 00 43