Kommande

Kabingatan 4B

Ladugårdsängen, Örebro kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Förening
HSB BRF Vingen i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 727 kr/mån
Driftkostnad
3 568 kr/år
Pris/m²
32 037 kr/m²
Kommande

Välkommen till Kabingatan 4B & denna trea på botten med egen uteplats & inhägnade gräsytor utanför. Här har du chansen att flytta till ett läge intill parken Hagen & närhet till grönska & natur, men samtidigt också bara gång- & cykelavstånd till city. Busshållplats finns alldeles utanför huset. Garageplatser i huset, som man når med hiss.

Lägenheten har en öppen planlösning & typ nyproducerad så skicket är även därefter - skönt! Ljusa ytor & parkettgolv. Entréhall med klädkammare. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter. Det större sovrummet med klädkammare. Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum med uteplatsen i anslutning. Matplatsen i köket rymmer 6-8 sittande & uteplatsen lika många till. Är ni fler än så & det vankas kalas finns en gemensamhetslokal i föreningen att låna. Köket är praktiskt med klassiskt släta, vita, luckor & stilren bänkskiva som går i ton med stänkskydden.

Vidare i föreningen finns övernattningslägenhet för gäster (med pentry och dusch/WC), båda med utgång till föreningens gemensamma terrass. Det finns också en gemensam tvättstuga med flertalet maskiner.

I närheten finns goda möjligheter till fritidsaktiviteter. I Backahallen finns tennisbanor & badmintonbanor. Alldeles intill här ligger Gustavsviks golfklubb med 18-hålbana samt Sörbyskogen, med aktiviteter året runt i Sörbybacken, samt trevliga motionsspår & strövområden i naturreservatet Reträtten. Det är även nära till lekplatser, fotbollsplaner & Gustavsviks äventyrsbad. Friskis & Svettis Söder ligger intill Coop, & det är inte långt till ICA Maxi vid Universitet eller jourlivs, kiosker & små restauranger.

Är du intresserad? Välkommen in med ditt intresse så tar vi hand om dig. I första hand finns Michael Kaya som nås på +46 73 997 37 17 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Michael Kaya

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Michael Kaya, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973717

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.