Timmerbyn pkt 109C Vinterpaket

Lindvallen, Malung-Sälens kommun Se på karta

429 000 kr

398 000 kr +8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
46 m²
Våning
1 av 1
Byggår
2005
Avgift
430 kr/mån
Pris/m²
9 326 kr/m²

Priset gäller vecka 3, 13, samt 48 i Sälen.
BRF Timmerbyn 1 ligger i Lindvallen och består av fem stugor med vardera två lägenheter. Den stora lägenheten på 46 m² med plats för upp till tio personer. Här finns ett mysigt allrum med möjlighet till härligt soffhäng efter en dag på fjället samt bra med plats för middagar med familj och vänner! Stugorna är byggda 2000, renoverade 2010 och badrum är renoverat år 2021.
De mysiga timmerhusen består av två lägenheter vardera där ni bor i en ombonad miljö med närhet till natur, aktiviteter och butiker. Utanför husen finns parkeringsmöjligheter och vid entrén finner ni ett förråd att ställa av och låsa in t ex skidor.
Hallen är rymlig och bjuder på gott om utrymme för ytterkläder samt en tork för fuktiga skor och torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit blöta efter dag med utflykter.
Allrummet och köket har öppen planlösning som skapar mysfaktor. Matbordet och soffan har bra med plats för stora sammankomster med familj och vänner, köket är fullt utrustat med bra planering på liten yta.
Här finns även badrum med bastu.
I konceptet ingår olika alternativ på återköpsgaranti vilket gör att du alltid kan sälja tillbaka din andelsvecka till Skistar.

Detta koncept möjliggör att välja veckor inom Skistars övriga orter Sälen, Åre samt Vemdalen. exempelvis kan vinterveckan vara i Sälen, sommarveckan i Åre och höstveckan i Vemdalen. För mer information vänligen kontakta Pär Olsson Björnström kring detta upplägg.

Allmänt om upplägget
Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet.
När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Andreas Timfält, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893