Kommande

Väverigatan 1

Linköping, Linköpings kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83,9 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Lugnet 1
Om föreningen
Avgift
4 494 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
30 930 kr/m²
Kommande

Unik bostadsrätt med markplan och hörn läge i Linköpings mest spännande bostadsområde!

Denna nyproducerade lägenhet utstrålar fantastisk kvalitet och en oslagbar standard. Redan vid entrén möts du av en ljusa parkettgolv och ljusa väggar som genomsyrar hela bostaden. Vardagsrummet är en sann pärla med stora fönster och en öppen planlösning som skapar en luftig och härlig atmosfär. Detta blir hjärtat i ditt hem, en plats att koppla av och njuta av. Två helkaklade badrum, två stora och rymliga sovrum, mycket förvaring och hög kvalité - detta dröm hem erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Dessutom erbjuder denna lägenhet direkt tillgång till garaget via samma hiss i byggnaden, vilket gör det både bekvämt och enkelt att ta sig till och från din bil. Paket och leveranser kan även skickas direkt till byggnaden, vilket sparar tid och gör livet ännu smidigare.

Detta nya bostadsområde i det anrika Wahlbecks industriområdet i Östra Valla erbjuder en dynamisk mix av verksamheter, bostäder och service. Med närhet till Vallaskogen, Gamla Linköping och stadskärnan finns allt du behöver inom räckhåll. Hållbarhet är en viktig princip i Ebbepark, och denna lägenhet är inget undantag. Med Miljöbyggnad Silver-certifiering kan du vara trygg i att hållbara val har gjorts under hela byggprocessen. Energieffektiviteten i bostaden bidrar till att minska både klimatpåverkan och dina energikostnader. Ljusa och trivsamma utrymmen skapas av generöst naturligt ljus, och ventilationssystemet garanterar en god inomhusmiljö.

Stångåstaden strävar efter långsiktighet och hållbar förvaltning för att erbjuda dig en bekymmersfri boendemiljö av hög kvalitet.

Boka din visning redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Merna Majid

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Merna Majid, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping
0731-53 02 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.