Lech Walesas gata 44

Ljusstaden, Kalmar kommun Se på karta

2 100 000 kr

2 290 000 kr -8 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2018
Förening
Riksbyggen BRF Solgläntan i Kalmar
Om föreningen
Avgift
4 047 kr/mån
Driftkostnad
7 800 kr/år
Pris/m²
27 632 kr/m²

Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Ljusstaden har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för oss kalmariter. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt!

Välkommen till ett bekvämt boende med tillgång till hiss från markplan. Huset du bosätter dig i är byggt som ett terrasshus vilket ger alla lägenheter fantastiska balkonger, alla i solläge. Här bor du med egen ingång från loftgång, stor balkong och fina utblickar över Ljusstaden. Balkongen som vetter mot innergården är helt ljuvlig. Utsikten fångar din uppmärksamhet och solen ges fritt spelrum från tidig förmiddag till solnedgång.

Bostaden stod inflyttningsklar 2018. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Hemmet disponerar cirka 76 kvm fördelat på tre rum och kök. Köket är modernt, stilrent och välutrustat. Ditt badrum är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen är välplacerade, i varsin ände mot skogen. Det stora sovrummet är dessutom berikat med en walk-in-closet.

I föreningen finns självklart hiss och mycket fina faciliteter som festlokal, övernattningslägenhet, gym och lekrum för barnen. Välordnad innergård med gräsmattor, sittmöjligheter och grillplats. Omtyckt område med närhet till vacker natur, strövområden, golfbana, hav och gott om service med bl a förskolor, närheten till Hansa och Berga centrum.

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Selma Kahrimanovic

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Selma Kahrimanovic, Pontuz Löfgren AB
0725300630
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021