Nyproduktion

Götabergsgatan 22

Lorensberg, Göteborg Se på karta

7 964 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Biarea
21 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1899
Förening
BRF Vasaberg
Om föreningen
Avgift
2 691 kr/mån
Pris/m²
90 500 kr/m²
Nyproduktion

Extremt modern vindsvåning om 3 rok, 88 kvm, totalt 109 kvm med öppen planlösning mellan kök från italienska Cesar och sällskapsdelen med öppen spis och fina fönsterkupor i söder och väster. Det halvmåneformade fönstret på gaveln bidrar med en trevlig karaktär till rummet. Master bedroom en suit samt med walk in closet. Ytterligare ett sovrum, badrum och separat tvättstuga.

Våningen har hög inredningsstandard med bland annat vackra, massiva trägolv i bred ekplank. Sveriges bredaste plankgolv kommer från småländska Rappgo. Takhöjden är på 3,5 m i nock. Genomtänkt planlösning med vackra fönsterkupor och takfönster vilka tillsammans ger våningen ett mycket fint dagsljus.

Genomtänkt planlösning med vackra fönsterkupor och takfönster vilka tillsammans ger våningen ett mycket fint dagsljus. Planritning och information är preliminära. Inredning och planlösning kan anpassas efter köparens önskemål. Beräknad inflyttning Q4 2021. Byggnaden är stamrenoverad och grundförstärkt. Föreningen har mycket god ekonomi. Parkering kan erbjudas. Interiörbilderna i bildserien är bildexempel och inte från denna våning.

Läs mer om bostaden
Ahre Fastighetsbyrå