Västra Allén 18

Maria Park, Helsingborg Se på karta

2 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2003
Förening
BRF Maria Park nr 5
Om föreningen
Avgift
5 271 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
34 425 kr/m²
Antal besök
3 313
Dagar på Hemnet
8

I de attraktiva "Trädgårdshusen" erbjuds nu en ljus och modern marklägenhet med öppen planlösning samt stort uterum i sydväst-läge . P-plats ingår.
Att bo inne i parken är verkligen en ynnest. Vem vill inte ha otaliga promenadstråk och inbjudande skogsmiljö i stort sett utanför dörren.
Nu finns möjligheten och dessutom på förmodligen förenins bästa läge dessutom.

Bostadens 87 kvmadratmeter fördelar sig enligt följande:
Entrén är välkomnande med god plats för avhängning. På golvet ligger ett ljust klinkergolv som även återfinns i grovköket. Grovköket innehåller; tvättmaskin och torktumlare från 2018, skåp och vask.
Köket, liksom resten av bostaden, har ett slipat ekparkettgolv. Kökets som sattes in 2012 är ett Epoq-kök som har vit inredning och mörkgrå bänkskiva. Det finns även en köksö där man överblickar matplatsen där stora sällskap kan umgås. Köksön är utrustad med induktionshäll från Schott Ceran. Övrig maskinpark består av; ugn, mikrovågsugn, kyl och frys från Electrolux.
Diskmaskin Asco. Ett trevligt burspråk i köket ger extra karaktär och ljusinsläpp. Matplatsen är öppen mot vardagsrummet och de stora fönsterpartierna ger mycket ljus samt en fin utsikt över uterummet och den lummiga miljön. I vardagsrummet, som är ca 26kvm, finns altandörren som leder oss ut till det soliga och rymliga uterummet. Här finns plats för både matsalsmöbler och loungemöbler. Den uppväxta häcken ger bra insynsskydd och man kan även gå ut och solbada på gräsmattorna som finns runtomkring. Läget på uterummet är perfekt då man vetter mot sydväst. Väl inne igen så finns det två sovrum om ca 14 respektive 12 kvm. Det ena sovrummet har fönster mot uterummet samt ett i söder och det större har ett burspråk i söderläge samt en rymlig klädkammare som nås både från sovrummet och hallen. Badrummet är fräscht med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: [email protected] eller samtal/sms till: 0735179333

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.